Zeer slechte nazorg
Ik ben in 2019 naar Portugal geëmigreerd. Ik was niet tevreden over de keuken en de badkamer, dus nam ik contact op met een Engels bedrijf, Kitchens in Portugal, gevestigd in Tomar. De belangrijkste reden was dat ik de Portugese taal niet voldoende beheerste om een Portugees bedrijf te benaderen.
De eigenaar kwam op bezoek, ik heb hem verteld wat ik wilde en ik bestelde de keuken. Toen brak Covid uit en duurde het allemaal een hele tijd voor de keuken werd geïnstalleerd, maar dat is allemaal goed gegaan. Daar heb ik geen klachten over.
Het probleem komt als er naderhand een probleem is. Zo had één van de gootsteenbakken geen openingen om water door af te voeren als de kraan lang open bleef staan. Dit zou vervangen worden, maar tot dusverre is dat niet gebeurd. De vorige eigenaren van mijn appartement hadden de geiser in een kastje hangen. Ik kocht een nieuwe geiser en die kwam ook in een kastje te hangen. Maar toen die onlangs geïnspecteerd werd, moesten er openingen in de bodem van het kastje komen. Dat wist ik niet toen ik de keuken bestelde, maar ik werd er ook niet op attent gemaakt bij de installatie en toen ik met het bedrijf hierover contact opnam zouden ze kijken wat ze hieraan konden doen. Een half jaar later nog steeds niets gebeurd. Uiteindelijk heeft mijn broer bij zijn bezoek hier verleden week iets aan kunnen doen maar dit is niet zoals het hoort.
Ik heb meerdere malen geprobeerd contact met hen op te nemen, maar op e-mail en whatsapp berichten komt nu helemaal geen reactie meer.
Nogmaals, de keuken zelf is heel mooi en daar ben ik dan ook tevreden over, maar de nazorg is belabberd.