Kjærstrup Chokolade Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kjærstrup chokolade i Valby ydede en fantastisk service. Stort påskeæg bestilt fra hjemmeside var gået itu under transport. Men butikken i Valby erstattede det dyre æg med et smil.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bliver glad, når sælger af et produkt ved alt om sin vare og ønsker at give køberen den ultimative oplevelse! Jeg købte 12 flødeboller med et TYKT lag chokolade udenom. Det er de bedste flø... See more

Rated 4 out of 5 stars

Efter mangel på venlighed efter en bestillings ændring idag så vil jeg overveje om jeg vil derind igen for at købe 2 dyre is. Blev fortalt af de 2 personaler. Bagefter var jeg træt af at have købt... See more

Company details

1. Candy Store
  2. Chocolate Artisan
  3. Chocolate Factory
  4. Chocolate Shop

Written by the company

Hos Kjærstrup finder du bornholmsk produceret kvalitetschokolade, gaveæsker og firmagaver. I sommerhalvåret har vi desuden et bredt udvalg af kugleis samt softice og vores flødebollesoftice. Du finder også kaffe, te og kolde drikke.

4.4

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Fantastisk kvalitet og service

Kjærstrup chokolade i Hillerød byder på et kæmpe udvalg af den bedste og fineste håndlavet chokolade, jeg har handlet hos Kjærstrup siden den første forretning åbnet i Snogebæk. Hos Kjærstrup bliver kun de bedste råmaterialer accepteret og dette er blevet videreført gennem årene hvor firmaet har vokset. I Hillerød afdelingen bliver man mødt med den største venlighed og viden om de produkter der sælges, jeg anbefaler Kjærstrup Chokolade på det varmeste. Dog ville en click & collect ordning være at ønske, således transport med post kunne undgås.

March 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Chokolade/flødeboller. Bedste, jeg har smagt!

Jeg købte 12 flødeboller med et TYKT lag chokolade udenom.
Det er de bedste flødebolle-smagsoplevelser, jeg har fået!
Glæder mig til at købe påskeæg hos Kjærstrup Chokolade.
Traf dem på bolig/livsstilsmessen i Vejle.
Handl hos dem, hvis dit liv er for kort til dårlig chokolade. Den bedste ever!

February 21, 2026

Super god betjening

Vi var 8 personer der i går var inde i Rønne for at få is, vi vidste ikke de lukkede kl 15 vi var der ca 14.40. 2 meget søde unge mennesker betjente os de var så smilende, serviceminded og meget hjælpsomme. Vi satte os ned og spiste e vores is. Vad blev ikke smidt ud selvom de havde lukket først kl 15.15 forlod vi butikken hvor de var ved at gøre rent. Vi beklager vi ikke vidste I lukkede.
Men vi følte os meget velkommen og en stor ros til de 2 søde unge mennesker der stod bag disken og gav os en god oplevelse og hjalp hinanden med at ekspedere os.

August 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En Is oplevelse som alle burde få!

Is og kvalitet levede op til forventningerne til Kjærstrup. Det, der gjorde denne oplevelse til en klar 5-stjernet oplevelse, var dog personalet – yderst professionelle og meget imødekommende. Det er virkelig dejligt at opleve, at sådanne steder stadig findes i Danmark! I kan roligt give de to unge damer stor ros for deres måde at tage imod de mange gæster i Gudhjem på.

July 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget begejstret for Kjærstrup chokolade

Som stor chokoladeelsker er jeg meget begejstret for Kjærstrup chokolade. Smagen er fremragende, kvaliteten er høj, og produkterne præsenterer sig flot. Jeg handler ofte i butikken i Valby, hvor betjeningen altid er venlig. De har også fået is i sortimentet, og især chokoladeisen kan jeg varmt anbefale – den er fyldig og virkelig velsmagende.

May 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var nede og købe take away-is i Billund…

Var nede og købe take away-is i Billund og har aldrig været så skuffet over, hvor lidt is jeg fik til prisen – så godt er det heller ikke. Har aldrig tænkt mig at komme igen og kan kun anbefale, at alle andre holder sig væk hvis man ikke vil midst sinne penge

April 5, 2025

God betjening

Nu har jeg både været i Rønne, Snogebæk og Valby. Super dejlig kaffe og meget venlig betjening alle tre steder. Kan klart anbefales ⭐️

February 12, 2025

Vildt lækkert chokolade fra Kjærstrup

Kjærstup Chokolade på Bornholm er en sand perle! Virkelig lækker chokolade af høj kvalitet. Udbuddet af chokolade er imponerende og hvis man ikke har smagt deres flødeboller kan de varmt anbefales. Personalet er super venlig og hjælpsom. Jeg kan meget varmt anbefale et besøg hvis man tager et smut til Bornholm eller hvis man støder på en af familiens mange butikker rundt i landet :)

February 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service og lækre produkter

Kjærstrups chokolade er fantastisk og det samme kan siges om deres is. Jeg er vild med det! Medarbejderne er så søde og meget imødekommende. Man bliver altid mødt med et smil. De er gode til at få sig til at føle sig velkommen. Det betyder alt og gør oplevelsen helt perfekt ❤️

February 11, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Dejlig kaffe -men må sige at et enkelt…

Dejlig kaffe hos Kjærstrup i Valby -men må sige at et enkelt shot i en latte på Max 33cl for 45kr er for dyrt! Det gør jeg ikke igen …

February 13, 2025
Kjærstrup Chokolade logo

Reply from Kjærstrup Chokolade

Hej Tamara - Vi er glade for, at du synes vores kaffe smager godt. Vi laver vores forskellige kaffer efter de generelle anvisninger. Vi beklager, at vi ikke fik spurgt, så pris og kaffestyrke var afstemt til dine præferencer. Tak for din feedback og tak for besøget.

Kvalitet for pengene

Igen god oplevelse hos Kjærstrup, søde mennesker, skøn chokolade og endnu skønnere flødeboller.
Selv om chokolade er blevet lidt smådyrt nu om dage, får man virkelig kvalitet for pengene her, i forhold til de "store" spillere på markedet. Win - win!

February 7, 2025

Take a closer look