Kosmetisk Klinik Næstved  Reviews 45

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos Henriette er man super tryg. Hun er så god til at gøre det naturligt og er ærlig og realistisk - hvilket er super rart. Er kommet hos Henriette igennem flere år nu og hun gør et fantastisk stykke... See more

Company details

1. Registered General Nurse
  2. Beauty Salon
  3. Facial Spa
  4. Skin Care Clinic

Written by the company

God tid til din behandling • høj sikkerhed • kvalitetsprodukter • tryghed • naturlige og harmoniske, æstetiske resultater

4.8

3-star
2-star
1-star

Super dygtig behandler

Mit første besøg hos Henriette og jeg var fuldstændig tryg. Super dygtig, lytter til ens ønske og er meget omhyggelig og går op i at det er æstetisk. Hun er god til at fortælle hvad hun vil bruge af filler i læberne, hvorfor og hvordan hun vil gøre, så det kommer til, at passe til ens læber. Jeg er super glad for den behandling jeg har fået og min læber er blevet så flotte. Så jeg kan varmt anbefale Kosmetisk Klinik Næstved.

April 8, 2026

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det betyder virkelig meget for mig, at du følte dig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Jeg lægger stor vægt på, at resultatet bliver naturligt – så det glæder mig ekstra meget at høre, at du er glad for dine læber 💋
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg stor pris på

Stjernerne siger det hele

Stjernerne siger det hele.
Yderst tilfredsstillende behandlinger.
Imødekommende behandler, som giver sig tid til sine kunder.

March 10, 2026

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

tak skal du have🙏 fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse omkring din oplevelse ved at få behandling hos mig♥️♥️♥️♥️♥️

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtig og giver naturlige resultater

Hos Henriette er man super tryg. Hun er så god til at gøre det naturligt og er ærlig og realistisk - hvilket er super rart. Er kommet hos Henriette igennem flere år nu og hun gør et fantastisk stykke arbejde.

October 1, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Tak for de pæne ord ✨🙏♥️og fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse

Jeg kan varmt anbefale Klinik Næstved

Jeg kan varmt anbefale Klinik Næstved! Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en rolig og professionel atmosfære. Henriette er ekstremt dygtig, lyttede til mine ønsker og gav ærlig og kompetent rådgivning, så resultatet blev naturligt og harmonisk.

January 21, 2026

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

tusind tak for din flotte anmeldelse det sætter jeg stor pris på💗💗

Rated 5 out of 5 stars

Henriette er både utrolig forstående og…

Henriette er både utrolig forstående og vanvittig dygtig!
Professionel behandling, grundig konsultation og et smukt, naturligt resultat.

Kæmpe anbefaling herfra! 🌸

January 21, 2026

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Tusind tak 💗for du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse ved at få behandling af mig 💫

Rated 5 out of 5 stars

Topklasse service og fantastiske resultater

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Kosmetisk Klinik Næstved! Man bliver taget imod med et smil, og stemningen er både rolig, tryg og virkelig professionel. Det mærkes tydeligt, at der bliver lagt hjerte i arbejdet, der er styr på selv den mindste detalje, og servicen er helt i top.
Jeg følte mig både set, hørt og i de bedste hænder hele vejen igennem. Resultatet overgik mine forventninger, og jeg gik derfra med et kæmpe smil og en følelse af forkælelse.
En kæmpe anbefaling herfra!!
Kosmetisk Klinik Næstved er uden tvivl et sted, jeg kommer til at vende tilbage til!

October 15, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

💗mange tak for den flotte anmeldelse Sarah

Rated 5 out of 5 stars

Hvis man kunne give 6 🌟 stjerner.

Hvis det var muligt at give 6🌟 stjerner..skulle de uden tvivl gives til Henriette 🫶🏽

Henriette er professionel, ærlig og grundig, forklare behandlings mulighederne på en realistisk og tryg måde. Lytter til hvad man har af ønsker.

Så hvis du leder efter en kosmetisk behandler, der prioriterer kvalitet, æstetik og ærlighed, kan jeg trygt anbefale at komme i Henriette stol og hænder🫶🏽🌹

August 22, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Mange tusind tak🙋‍♀️💗 sætter stor pris på at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse, jeg nyder bestemt dit besøg i klinikken💗

Kæmpe anbefaling til Kosmetisk Klinik

Henriette er super sød og meget professionel. Hun er god til at give vejledning på en ærlig og fagligt begrundet måde. Jeg er yderst tilfreds med behandlingerne hos hende.

May 21, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Det er jeg glad for 💫🫶💗 og tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive din oplevelse af mig som behandler

Smertefri nye, flotte læber

Der er ikke første gang jeg har vært hos Henriette men første gang jeg har lavet læber.
Og det blev så flot!!! Smukt 👌
Tidligere jeg har lavet hos Henriette botoks og Profhilo og altid med god behandling. Men læber er top of the top og ingen smerte ❤️

April 28, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

tusind tak for din anmeldelse og hvor er det dejligt at høre Monika 🙋‍♀️❤️🙌

Fantastisk behandler.

Selvfølgelig skal Henriette have 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ da hun er den bedste kosmetiske behandler jeg har været hos.
Hun laver ikke behandlinger som ikke passer til dig.
Hun giver den bedste guidance.
Henriette fortjener kun ros for sit fantastiske arbejde.
Man er i trygge hænder og man får kun sikker behandling, som passer til lige netop dig.

February 27, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

💗🙏tusind tak hvor skønt at læse

Bedste og sødeste behandler

Jeg har fået behandlinger hos Henriette i over 2 år, og er altid glad og super tilfreds når jeg går derfra. Hos Henriette kan man føle sig i trygge hænder og godt vejledt hele vejen igennem også ift. hvad der passer til dig. Jeg er super glad for resultatet og min hud har ikke været pænere i årevis. Kæmpe anbefaling herfra 🙏😊

January 13, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

så skøn en anmeldelse fra dig Heidi 💗💗💗 tusind tak fordi du har brugt tid på at skrive den

Rated 5 out of 5 stars

Henriette er fantastisk .

Henriette er fantastisk ..
Jeg har berørings angst , og hun er bare så tålmodig og forstående og hendes små stress bolde hjælper..
God rådgivning og vejledning

November 22, 2024

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Det er jeg glad for du oplever 🙏❤️🫶

Henriette er super dygtig

Den bedste oplevelse og service hos Henriette, første gang jeg har været der og stor ros for at jeg følte mig tryg og har fået det flotteste resultat, hun kan varmt anbefales og er helt klart min behandler fremover :)

January 2, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

❤️🙏det er jeg rigtig glad for

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er har fået behandlinger hos…

Jeg er har fået behandlinger hos Henriette i 4 år og er altid så glad og tilfreds efter jeg har været der.
Jeg stoler ikke på andre end hende. Hun er god til at rådgive og giver en ærlig vurdering om hvad der vil klæde mit ansigt.

September 4, 2024

tak ❤️❤️Edith 🩶🫶❤️🙏

Rated 5 out of 5 stars

Bedste rådgivning i smukke rammer

Er kommet hos Henriette i ca. 1 år efterhånden og jeg nyder at komme op til hende hver gang. Lækker omgivelser og den bedste vejledning. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og har altid fået det bedste resultat!!
Kæmpe stor anbefaling herfra!! 💯

January 22, 2025

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

tusind tak for du har givet mig og min lille klinik en dejlig anmeldelse 🙏❤️

Verdens klasse

Både service og behandlingerne er verdensklasse. Her snakker vi virkelig om en behandler som vil gøre alt for at stille sin kunde tilfreds og det formår hun at gøre gang efter gang. Jeg er kommet her endel gange nu og jeg bliver imponeret hvergang. Hun har rettet alle min tidliger behandlers fejl samt givet mig et meget mere symmetrisk ansigt.
Jeg ville give mere end 5 stjerner hvis jeg kunne

June 3, 2024

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

🩷et stort tak herfra fordi har taget dig tid til at give mig en anmeldelse og endda så flot en🙏💫det lønner sig at gøre sit bedste Hver eneste dag…

Rated 5 out of 5 stars

Henriette er fantastisk♥️ Hun er så…

Henriette er fantastisk♥️ Hun er så dygtig. Hun ser hvad du har brug for, og særligt hvad du ikke har brug for. Jeg får både botox og fillers. Jeg er dybt afhængig af det hun gør ved mit ansigt. - så naturligt. Hun fjerner hver en lille irriterende rynke, giver lidt fylde hvor der mangler, og jeg ser yngre ud end for 10 år siden. Og der er ikke een der bemærker at jeg “snyder” mig yngre i ansigtet😉

February 21, 2024

Reply from Kosmetisk Klinik Næstved

Tusind tak Jean ❤️ja det er vigtigt at en behandler “tør” sig nej til behandlinger der ikke gavner🙏

Take a closer look