Besynderlig forretningsmoral
Tog til Gevninge for at købe brugte vinduer hos [navn fjernet], der sælger sine varer via Den Blå Avis. Fandt nogle vi kunne bruge til en god pris. Vinduerne står i en stald og er mærkede med pris. Men da vi skulle bruge nogle stykker blev det lidt sært. Det var et tilbud på enkelte vinduer, fortalte [navn fjernet], og prisen gjaldt derfor ikke, hvis man købte flere. Så skulle man betale det dobbelte. Det var noget omvendt af, hvordan man plejer at handle, men jeg endte med at acceptere, fordi jeg ikke ville køre tomhændet hjem fra Gevninge. Til gengæld købte jeg lidt færre end jeg havde regnet med. Da jeg så et par uger efter fandt ud af, at jeg alligevel skulle bruge lidt flere af samme slags, meddelte [navn fjernet] mig, at nu var prisen steget til det 5-dobbelte. Udover at man ikke får nogen kvittering med, er det vel ikke decideret ulovligt med den slags forsøg på bondefangeri, men det er en noget tvivlsom form for forretningsmoral. Jeg kan kun anbefale andre at tage sig godt i agt, når de handler med klassiske-vinduer.
October 16, 2014
Unprompted review