Company replied
Company replied
Bestelling was niet geleverd door DHL als gevolg weer. Bij Dhl geinformeerd, maar helaas zonder succes. Pakketje kwijt. Gelukkig een vervangend artikel verzonden door Kleinkantoor. Goede afwikkeling.... See more
tijdens mijn zoektocht naar een wat onconventioneel product (voederton) op de site beland. Goede prijs, netjes en snel verzonden! (en ze hebben heeeel veel meer)
Snelle levering van goede kwaliteit "eco-friendly" fijne kleine enveloppen! Als ze bijna op zijn, ga ik weer bestellen bij Kleinkantoor :)
Kleinkantoor.nl is zonder twijfel een verborgen parel in de wereld van kantoorbenodigdheden. Als een klein bedrijf met een groot hart voor klanttevredenheid, hebben ze zich snel onderscheiden als dé bestemming voor al je kantoorbehoeften.
Gieterij 31, 2211 WC, Noordwijkerhout, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Op de website wordt gesproken over een grote showroom in Noordwijkerhout. Omdat er aangegeven wordt dat snelle levering belangrijk is, bestelde ik 8 wijndozen. Er waren er voldoende 'op voorraad' en deze zouden binnen 1 a 2 dagen Verzonden worden staat beschrevenop de website. ...
Mijn bestelling is nu 13 dagen 'onderweg'... het pakket wat via dpd Verstuurd is komt NIET uit Noordwijkerhout maar uit Frankrijk.
Sinds gisteren wordt het vastgehouden door de douane. Zelf heb ik een bedrijf en een bestelling lopen waar ik 1 van de dozen voor nodig heb. Helaas heb ik dus een boze klant!
De informatie op de website klopt niet. Heel erg jammer.

Reply from Kleinkantoor
Prima levering van de juiste producten, echter wel iets later dan verwacht
Veel contact gehad, omdat een deel van de bestelling miste. Na veel leuren uiteindelijk een nalevering gekregen waar nog steeds twee producten uit de order van ontbraken.
Ik heb het nu opgegeven.
Goed produkt geleverd snel en netjes verpakt en op tijd.
Kleinkantoor is uniek in hun assortiment betreffende zakagenda"s en kalenders enz.
4 wasgij puzzels die bijna nergens neer te krijgen waren kon ik hier bestellen. Kwamen netjes en optijd binnen.
goed geregeld en snel bezorgd regen een klein prijsje
Всё прошло быстро и успешно. Заказ получен вовремя,таким как я и ожидала.
Het kopen is eenvoudig en snel, de levering verloopt vlot en ze maken hun beloftes waar
Zeer ruim aanbod met lage prijzen (vergeleken met andere aanbieders). Echt ook uitstekende en vriendelijke klantenservice.
Learn more about other kinds of reviews.