Klimacentrum Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Klimacentrum er et fupfirma, sandsynligvis drevet og ihvertfald styret af en enkelt person. Se min kommentar til anmeldelse. Hold jer langt væk.

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

varmepumper

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Positiv oplevelse

Tak til Thomas for veludført arbejde og god information ved montage af luft-luft varmepumpe fra Mitsubishi, og en god snak hen ad vejen

March 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Utroligt træls oplevelse med klima…

Utroligt træls oplevelse med klima centrum aps
I februar månden af 2019 har jeg vært i kontakt med Mitsubishi Sverige for at få et pris over et klima anlæg da de er den nordiske del af Mitsubishi electric eu og de tilbude uforpligtende tekniker hjemme besøg, og uforpligtende pris tilbud .
De har fremmed mit oplysninger til klimacentrum i dk som jeg blev kontaktet af , og som ventet så tilbyde de et hjemmebesøg så de kan lave er uforpligtende tilbud ( det var utroligt vigtigt at teknikker kunne se huset til at give det bedste tilbud muligt. Så få jeg besøgen og så få jeg også tilbud for 2 varmepumper.
Men jeg efter en lille marked undersøgelse finder ud at jeg kunne få varmepumen billigere et andet sted , så sagtens , køber jeg derfra varmepumpen og complet montage . Men det ser ud ad det frima jeg købt varmepumpen fra samarbejde med klimacentrum ... efter montage så få jeg et faktura for 1260 kr i forbindelse med " energi rådgivning " det uforpligtende hjemmebesøg som er resulteret i et tilbud og ikke et energi rådgivningsrappårt ,blev nu til at man skal betale et faktura , jeg sagte ej tak , så nu er vi i Randers Retten .... det syntes jeg er rigtig rigtig træls. Og ond tro som mindst. Så jeg anbefaler til andre til at hold sig væk fra dem .

December 15, 2020

Fin service

Har meget fordelagtigt købt en Mitsubishi varmepumpe hos Skousen, som bruger Klimacentrum som installatør. Alt er forløbet vel, og pumpen virker perfekt. Meget fin service medarbejder fra Kirke Saaby.

April 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service eller mangel på samme

Vi købte, den 27/4 en varmepumpe til vores butik, da den gamle stod af. VI skulle dog have en modelæ større da vi skulle bruge den til at køle mere end de 16 grader som en normal kunne, desuden skulle der laves noget i ude delen så den kunne køle ned til 8 grader. Alt dette blev gjort og den fungerede fint indtil vi skulle have den til at varme.
Den vil ikke gå ind i varme programmet, så jeg rettede henvendelse til dem for godt 3 måneder siden og Thomas, som jeg har snakket med mange gange, lover gang på gang at vende tilbage, når han har snakket med Panasonic, der sker bare intet.
Nu sidder jeg så med et produkt der kan halvdelen af det som den skulle og har brugt 35.000 kr på ingenting.
Jeg har aldrig oplevet en så dårlig service fra et firmas side, når regningen er betalt, så vil de skide dig et stykke.
Køb aldrig noget fra dette firma.

January 10, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Rigtig trælse oplever med Klimacentrum…

Vi har fået opsat en Mitsubishi Hero til ca. 17.000 kr. i vores kolonihave i marts 2018. Det var ret koldt, så montøren kunne kun prøve om den varmede.
Da det i sommer blev meget varmt ville vi gerne have den til at køle. Det kunne den ikke. Derfor rettede vi henvendelse til Klimacentrum, som havde opsat pumpen for kr. 3.500. Der gik over fire uger før den virkelig kunne køle og ikke bare ventilere.
Klimacentrum har efterfølgende sendt os en regning på kr. 1.475,- fordi de påstår at det var en betjeningsfejl. Men jeg kan se, at de har pillet ved pumpen og bl.a. registret den som siddende i et hus med gasopvarmning, selv om der aldrig har været gas i huset.

Vi vil ikke betale for en "betjeningsfejl" bliver "repareret" på en tre måneder gammel varmepumpe når vi kan se, at firmwaren er ændret og montøren har ændret i software indstillingerne.
Den skulle have virket fra monteringen, selv om montøren ikke kunne kontrollere det.
Nu har Klimacentrum sendt endnu en rykker med gebyr og renter, selv om jeg gentagne gange har skrevet til dem og forklaret hvorfor jeg ikke vil betale. I stedet for at få en dialog fremsender de blot endnu en rykker.

Meget dårlig service, meget dårlig oplevelse. Find en anden montør, som er mere troværdig og ikke forsøger at holde kunden ansvarlig for deres manglende kompetencer.

November 18, 2018

Panasonic varmepumpe fra Klimacentrum,

Hej Klimacentrum.
Vi har fået installeret en af jeres varmepumper, samt rep. af en varmepumpe jeg selv havde delvis installeret, den nye Panasonic blev opsat og indkørt på den rette tid og blev installeret af professionelle medarbejdere, og meget flinke, samt blev vores varmepumpe tested og det var bare lavet godt, den kører fint, samt den nye er vi meget glade for, jeg har desuden foreslået Klimacentrum til en af mine kollegaer og der bliver noget ud af det ved jeg ikke, men vil fortsat anbefale Klimacentrum.

October 24, 2016

Alt perfekt

Jeg kommer fra Færøerne, og jeg og min bror har hver sit sommerhus i DK.
Jeg fandt Klimacentrum tilfældigt på google, når jeg skulle ha en varmepumpe til sommerhuset hos min bror.
Jeg fik hurtigt nogle gode tilbud, og fik svar på det, som jeg spurgte om.
Efter dette bestilte jeg den nyeste/bedste LG varmepumpe på markedet.
Jeg gjorde også en aftale om montering af pumpen.
Alt levede op til et UG.
Jeg kan stærkt anbefalde denne virksomhed.
Tak Mille for også at komme med en mail 1 mdr. senere, hvor du spørger om vi er tilfreds:-)
Det er vi helt sikkert.
mvh
Martin på Færøerne

August 25, 2016
Rated 5 out of 5 stars

God vejledning og top service

Har kun gode erfaringer med KlimaCentrum, både hvad angår vejledning før køb af varmepumpe samt efterfølgende installation og service. Vil helt sikkert vælge KlimaCentrum igen ved næste køb!

June 6, 2016

Virkelig god service

Alle aftaler kom i stand på kort tid. Alle aftaler blev overholdt med stor præcision. Installationen af varmepumpen var helt uden problemer, og instruktionen vedr. brugen i top. Lidt informationskontakter efterfølgende kørte i samme fine spor. Det var et godt valg - det rigtig valg for os!

May 9, 2016

Professionel, venlig

Hej Thomas

Vi er meget tilfredse med opsætning og funktion af anlægget. Udenfor er det blevet rigtigt pænt med kabelkassen, jeg troede, at det var de grimme hvide kabelkasser man ser alle vegne, der skulle bruges, men de anvendte er diskrete grå afrundede og behøver ikke maling.
mvh. Kim Jensen

December 3, 2015

Højt serviceniveau.

Vi fik monteret en Panasonic varmepumpe og alt fungerede fra start til slutning. Prisen var konkurrencedygtig, rådgivning fra Mille var i top, og montøren kom, som aftalt, og udførte et virkeligt flot stykke arbejde. En vigtig ting var, at montøren ryddede meget fint op efter sig selv.

Kan varmt anbefale Klimacentrum i alle henseender.
Klaus, Holstebro

March 9, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Service og kvalitet helt i top

Jeg har nu 2 gange fået installeret en varme/luft pumpe og hver gang har Klimacentrum levet op til - og mere end det - mine forventninger. Der er helt styr på logistik og kvalitet og firmaet er ualmindeligt fleksibelt med hensyn til booking (og ændringer) af tider for installation, mm.
Hver gang jeg har kontakt med Klimacentrum er det en god oplevelse og jeg vil til enhver tid anbefale firmaet og medarbejderne til fremtidige kunder.
Tak til Mille og Thomas for jeres tålmodighed med mine mange ændringer i tider.

Mh

Jack

January 10, 2015

Kan kun anbefales!

Vi kan kun anbefale klimacentrum. Vi har fået grundig vejledning i valg af varmepumpe, så vi var sikre på at have fået den model der passer os bedst, den blev leveret hurtig, og monterinen blev udført af en yderst dygtig og venlig montør. Vi er på alle måder tilfredse efter at have købt en varmepumpe fra Klimacentrum.

December 3, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Troværdig virksomhed med god service

Havde ikke det ringeste kendskab til luft til luft varmepumper. Der er mange forhandlere af disse pumper. Efter en del søgning på nettet kom jeg jeg ved et tilfælde i kontakt med Klimacentrum. Måske fordi de lå en smule lavere i prisen på en Panasonic varmepumpe som jeg i første omgang var på udkig efter.
Den første kontakt med med Klimacentrum var meget positiv. Jeg følte at jeg fik en god og professionel vejledning i hvilken model der var optimal til mit behov.
Jeg var ikke i tvivl om at det skulle være Klimacentrum jeg ville købe min pumpe af.
Den efterfølgende montering af pumpen gik helt efter det aftalte tidspunkt. Montøren Thomas, der stod for monteringen virkede meget professionel og rutineret til opgaven. Samtidig var han en hyggelig person at snakke med.
Nogle dage efter monteringen, blev jeg ringet op af " Mille " fra Klimacentrum der ville høre om alt var som det skulle være. Fin Service må jeg sige.
Jeg kan klart anbefale Klimacentrum til andre der vil investere i en varmepumpe.

Hilsen Mogens Holmberg

November 9, 2014

Hold jer fra KlimaCentrum

Fik monteret luft-luft varmepumpe fra Panasonic d. 27/12-2012 i vores sommerhus. Tog hjem d. 1/1-2013 og kom tilbage her til weekenden hvor varmepumpens yderdel var fuldkommen indstøbt i is. Den virker simpelthen ikke.
Har nu kontaktet KlimaCentrum som fortæller at de ikke kan løse problem som åbenbart eksisterer på nogle enkelte produkter og de vil heller ikke ombytte varmepumpen. Jeg må bare vente til Panasonic engang finder en løsning på problemet.
Det er simpelthen horribelt. Samtidig fortæller de mig at de godt vidste at der kunne være så alvorlige problemer med dette produkt, men de fortalte ikke noget om det.
Har sendt klage til forbrugerklagenævnet.
Men altså: hold jer fra KlimaCentrum - de er fuldkommen utroværdige.

January 21, 2013

Take a closer look