To co Panowie zrobili u mnie na biało. No klasa. Znalazłem ich gdzie w Google więc zadzwoniłem ustawiliśmy termin i wsystsko dogadane szybko i sprawnie. Wtedy myślałem, że znalazłem firmę która właśni... See more
See what reviewers are saying
Dziś miałam możliwość skorzystania z usług Kliniki Okien - szczerze polecam. Szybka i sprawna naprawa drzwi balkonowych. Namiar dostałam od koleżanki i się nie zawiodłam. Ceny konkurencyjne i co ważn... See more
Dramat! Żeby poprawić to co zrobili miałem wydać o wiele więcej, wymiana uszczelek na gorsze, cale okna są brudne po naprawie, serwis na poziomie zero. Szczerze niewiem skąd tyle dobrych opinij, bo p... See more
Bardzo dobry kontakt z Panami, szybki termin realizacji, bardzo sprawna, czysta i rzetelna praca. Okna chodzą jak nowe. Panowie uszczelnili i wyregulowali okna, a w jednym konieczna była wymiana okuci... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Wszystko sprawnie i szybko
Wszystko sprawnie i szybko! Panowie zostawili bardzo pozytywne wrażenie, konkretne podejście do pracy. Renowacja w letniej willi wyszła przepięknie, jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Sprawna i profesjonalna naprawa
Sprawna i profesjonalna naprawa, rzeczowe podejscie do tematu.
Polecam firmę
Polecam firmę. Wymienili szybę i w końcu ktoś dobrze wyregulował mi okna. 4 poprzednie firmy nie potrafiły tego zrobić a szef firmy w 20 min i w końcu mi nie wieje.
Super wykonana usługa zgodnie z…
Super wykonana usługa zgodnie z zamówieniem ,wymiana 55 szyb zespolonych .cena konkurencyjna Dziękuję
Renowacja okien Drewnianych
Dziękuję ekipie z Kliniki Okien za błyskawiczną renowację okien drewnianych , okna wyglądają jak nowe !! 😊 Panowie pomogli w dobraniu odpowiedniego koloru okien , oraz w doborze okapników , okna są wyciszone . Super Robota ! Będę polecać
Usluga regulacji okien
Usluga wymiany klamek, uszczelek i regulacja okien przebiegla szybko, sprawnie, fachowo i w miłej atmosferze. Pan przyjechał punktualnie. I cena usługi też przyzwoita. Czego chcieć wiecej? Polecam.
Polecam firme
Pomimo Świat Bożego Narodzenia , pracownicy Kliniki okien pomogli nam z zablokowanym oknem . Przez co corka mogła pójść spać we własnym pokoju .
Polecam i pozdrawiam
Ja też odradzam tę firmę
Ja też odradzam tę firmę. Właściciel firmy nie dotrzymał w pełni umowy i następnie obietnicy. Przedmiotowa usługa jest związana z niedokończonym świadczeniem z 5 i 20 lutego br. Na dokończenie usługi właściciel "Kliniki okien" zasugerował mi poszukanie przeze mnie innego wykonawcy. W zamian miałem otrzymać (zwrot) od tego Pana kwotę w wysokości 100 zł. Podałem swoje konto bankowe. Pomimo kilkakrotnego upominania się - telefonicznie i e-mailowo - o zwrot uzgodnionej kwoty, właściciel ciągle mnie zwodził.W pełni zgadzam się z tymi dwoma poniższymi opiniami.
Podsumowując - "Właściciel firmy nie szanuje swoich zobowiązań".
"Ekspresowa reakcja na awarie" za rok;D
Zgadzam się, olewają zlecenia, co tu dużo pisać - tak jak napisał poprzednik - nie można się doprosić o to na co się umówili, przeciąga się to w nieskończoność, olewają całkowicie, przypomnienia i pytania nic nie dają - też zostają olane.
Odradzam ! Właściciel Klinika Okien jest niesłowny
Właściciel Klinika Okien jest niesłowny - jeśli uzna Twoje zlecenie za małe, to Cię oleje.
Za to ma niezłą gadanę i lubi się chwalić jak trzeba to robić.
Szef przyjechał do mojego mieszkania zrobić uszczelki i wydawało mi się, że zrobił to dobrze (jeszcze nie było zimy ...), więc umówiłem się na drugą robotę i już wtedy zaczęły się schody (kasa już była poniżej 1000zł) - przysłał jakąś ekipę, która się uczyła.
Zastępcza ekipa nie skończyła wszystkiego.
Szef miał jeszcze coś skończyć. Kilka razy przekładał termin przez telefon - trzeba było do niego wydzwanić, aż przestał w ogóle odbierać ode mnie telefony - zrzuca.
W internecie na stronie chwali się, że firma 20 lat, ale grubo przesadził, za młody. Może firma istniała na zasadzach ... jak w filmie Charlie Chaplina ? - gdzie syn szklarza załatwiał pracę dla ojca.
Mam wrażenie, że jak firma podupada z opinią to zakłada nową ... z 20-sto letnim stażem ;)
Zdecydowanie odradzam !
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.