Dårlig oplevelse.
Sjusket betjening var ikke pengene værd.
No history of asking for reviews
Dårlig oplevelse.
Sjusket betjening var ikke pengene værd.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Klinik Hellerup. Personalet er meget ærlige, og man kan tydeligt mærke, at de ikke bare prøver at sælge en behandling, men faktisk går op i, hvad der passer bedst til ens ansigt og behov.
Jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen igennem - hos både Jan og Gritt. De tager sig god tid til at lytte og rådgive, og det betyder virkelig meget, når man får lavet kosmetiske behandlinger.
Man kan mærke, at de har styr på både teknik og æstetik, og at de vægter naturlige og holdbare resultater.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dem indtil videre 🙏🏼🤍
Nu er jeg kommet hos Klinik Hellerup i 4 år og er yderst tilfreds. den smukke Grit har lavet mine læber så naturlige og flotte og den dejlige Jan er bare så fantastisk.
Ville altid altid altid vælge klinik Hellerup. Fik lavet filler for 3-4 år siden og var yderst tilfreds, kom tilbage her i år 2022 og fik bare endnu engang en dejlig luksus oplevelse.. kan KUN anbefale! De har styr på hvad de laver, de lytter til dig, kommer med go/no go's og er bare SÅ rare, dem alle sammen. Er der noget i vejen med din behandling, eller hvis du er i tvivl om noget, så står de klar til at hjælpe med det samme.
Jeg er nu kommet hos Klinik Hellerup i lidt over to år og jeg må bare sige, at jeg aldrig har fortrudt.
Helt fra start af, har jeg aldrig været i tvivl om at jeg er i gode hænder. Jeg føler mig tryg, velkommen og set.
Mine varmeste anbefalinger går til Klinik Hellerup - og især den søde og smukke Grit 🥰
Da der er mange forsk udbydere og kvaliteter af BOTOX og filler behandlinger, vil jeg her skrive min varmeste anbefaling af klinik Hellerup. Har prøvet et par forsk udbydere ift korrigering af ‘kragetæer’ omkring øjnene og har altid søgt et meget naturligt look - og her er det kun hos Klinik Hellerup, jeg har oplevet det ønskede resultat, service, modtagelse og et resultat, som holder mere end de vanlige tre mnd.
Som forholdsvis ny bruger indenfor botox/filler verden føler jeg mig i så trygge hænder og er 100 % tilfreds. De er omhyggelige, lytter, tager sig tid og priserne er til at have med at gøre. Top profesionelle og dedikerede medarbejdere. Kan kun anbefales!