Jeg får kun lavet behandlinger ved Maria. Meget professionel og lytter altid til ønsker og kommer med rette vejledning. Derudover er hun smadder sød og behagelig. Klar anbefaling herfra.
See what reviewers are saying
Har gået hos Klinik Straarup siden Maria åbnede og har efterhånden sendt en del veninder hen til hende :) Hun er professionel, dygtig og enormt sympatisk. Går altid derfra med et stort smil og endnu s... See more
Company details
Written by the company
Kosmetisk klinik beliggende i Glostrup med behandler som filler, botox, karsklerosering og permanent hårfjerning med laser
Brøndbyvestervej 23 st th , 2600, Glostrup , Denmark
- 40562064
- Maria@klinikstraarup.dk
- klinikstraarup.dk
No recent history of asking for reviews
Eneste sted at blive behandlet
Jeg får kun lavet behandlinger ved Maria.
Meget professionel og lytter altid til ønsker og kommer med rette vejledning.
Derudover er hun smadder sød og behagelig.
Klar anbefaling herfra.
En virkelig følelse af trykhed og…
En virkelig følelse af trykhed og information ved behandlingen. Meget dygtig og behagelig. Ren og pæn klinik.
Det er med al respekt for den professionelle behandling at jeg varmt kan anbefale Klinik Straarup.
Maria er en fantastisk behandler
Maria er en fantastisk behandler
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hun sætter en høj standard inden for hendes faglige område, hun er service minded og empatisk, klinkkken er altid indbydende pæn ren og steril, er aldrig gået derfra skuffet. Jeg har prøvet andre behandlere med utilfredsstillende resultater hvor ønske og behov ikke er blevet lyttet til eller opfyldt. Men hos Maria er man altid 100% tilfreds når man forlader klinikken og med en tryg og god oplevelse. Ingen andre får lov at røre mit ansigt ganske enkelt fordi ingen kan, det Maria kan 🤷🏼♀️😘
Botox og Filler
Jeg har fået lavet Botox og Filler for en del år siden nogen andre steder. Men det var aldrig helt godt. Men så fandt jeg denne her behandler. Så de sidste mange år er der IKKE andre end denne her behandler der har rørt mit ansigt! Og jeg lever af mit udseende bla. Så jeg er afhængig af at jeg kan stole på min behandler 100% og det kan jeg med hende. Altid flotte resultater. Smilende, sød og imødekommende. Der er pænt og rent. Og det sterile behandler område derinde spiller også bare 🤌🏼 Professionelt hele vejen igennem. En hel klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mine drømme læber
Jeg har været inde og få lavet læber efter mange års venten da jeg har fået det før og bestemt ikke var tilfreds med resultatet!
Men Maria - nøj hvor er hun dygtig! Hun har helt rettet op på de fejl fra tidligere og hun har givet mig mine drømme læber!
Kan kun varmt anbefale herfra, så hjertevarm og dygtig en kvinde. Jeg kommer helt sikkert igen!!
Mine bedste anbefalinger
Jeg har fået et par forskellige behandlinger hos Maria. Og jeg må bare sige, at jeg aldrig sætter mine ben hos andre igen 🙏🏼
Hun er så dygtig, sød og omsorgsfuld. Man kan mærke, hvor meget hun brænder for sit fag, og hun giver sig altid tid til at give en den fulde opmærksom. Hun sender først en ud af døren, når hun selv er 110% tilfreds.
Jeg elsker hendes perfektionisme, professionalisme og meget søde og rare person 🫶🏼
Jeg giver Maria 100 stjerner! ⭐️🌟 Og jeg anbefaler hende til alle, der overvejer at få foretaget den ene eller anden behandling.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.
Tak Maria! ❤️
Alle stjerner i rummet til Maria
Alle stjerner i rummet til Maria
Har fortrudt jeg har lagt penge 💰 MASSER af penge 💰💰 et andet sted og aldrig været helt tilfreds.
Takket min veninde der skubbede mig i den mest fantastiske retning.
Maria er ikke bare meget dygtig - nej hun er ærlig og ligefrem. Vil du se godt ud på den naturlige måde,så vil du ikke fortryde at lægge dine penge hos Maria 🌹
10 stjerner herfra!!!!🤩🤩🤩
10 stjerner herfra!!!!🤩🤩🤩
Altid tryg hos Maria og meget faglig dygtig.
Elsker dit humør ❤️tak!
Dygtig, dedikeret og professionel
Mange klinikker leverer efterhånden unaturlige og mindre pæne resultater.
Maria leverer naturlige og flotte resultater. Hun har sig selv og sine værdier med i alt hvad hun laver.
Du kan sætte dig i stolen med tryghed.
Bedste oplevelse
Har ikke været hos en behandler før hvor jeg har følt mig så tryg og velkommen som hos Maria.
Hun er et livsstykke og en humørbombe uden lige og hele hendes personlighed og kompetencer gør bare at jeg aldrig kommer til at gå til en anden behandler Tak bare TAK !!
Min kosmetiske engel
Min kosmetiske engel! Mine læber skylder Maria livet! Jeg var blevet fejlbehandlet meget voldsomt AF EN ANDEN BEHANDLER, og Maria stod akut til rådighed da mine læber var i så dårlig stand at jeg var tæt på vævsdød og kunne risikere at miste dem. Maria reagerede hurtigt og behandlede mig uden beregning! Jeg er ovenud lykkelig for Marias hjælp, enorme overskud og empati! Hun er virkelig noget helt specielt ❤️
Så god en oplevelse
Så god en oplevelse. Altid med vejledning og smil. Og man kan spørge om alt!
Kompetent og professionel behandling
Jeg har besøgt klinikken flere gange og har fået foretaget forskellige behandlinger -altid med et godt resultat, som var i afstemmelse med mine forventninger. Kæmpe anbefaling herfra!
Altid en fantastisk oplevelse hos Klinik Straarup
Altid en fantastisk oplevelse hos Klinik Straarup med Maria som behandler! Hendes professionalisme og evne til at skabe tryghed er helt unik. Hun giver sig altid tid til sine patienter, og man går altid derfra med fantastiske resultater. Jeg vil anbefale alle at besøge Maria & Klinik Straarup.
5 stjerner er for lidt giver 7
5 stjerner er for lidt giver 7. En fantastisk klinik yderst profesionelle du er i de tryggeste hænder Maria ved hvad hun laver. Hun guider dig gennem de forskellige produkter der passer til din hud. Du forlader altid klinikken med en følelse af du var i sikre hænder under alle behandlinger.
Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk. Maria er så vanvittig dygtig. Mine varmeste anbefalinger❤️
Maria har lavet de smukkeste læber på…
Maria har lavet de smukkeste læber på mig! Jeg har aldrig været mere tilfreds! Udover det er hun bare et stort smil fra man træder ind ad døren i klinikken og til man går ud! Hun tager hun sig god tid til sine patienter og er god til at informere undervejs samt spørge indtil om man er okay, hun er virkelig en varm og sød person, hvor man føler sig tryg hele vejen igennem 🫶🏼❤️
Maria er 100/10, vil anbefale alle at besøge Maria!
Jeg har kommet hos Maria siden hun…
Jeg har kommet hos Maria siden hun åbnede klinikken, og jeg skal aldrig andre steder hen. Maria er yderst professionel, og det er meget tydeligt, at hendes arbejde er hendes passion.
Også er hun samtidig virkelig sød! 🤩🤩🤩
Har været i Maria’s kyndige hænder 2…
Har været i Maria’s kyndige hænder 2 gange og det er ikke sidste gang. Super dygtig og professionel. Stor anbefaling herfra..
Verdens bedste Maria!
Den bedste og mest professionelle behandling hos Maria ♥️ kunne aldrig forestille mig at bruge en anden behandler end hende! Ikke nok med hun er så dygtig en behandler - man får også det skønneste og mest tillidsfyldte selskab! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️