Fantastisk service
Fantastisk service. Havde dårligt nok afgivet min ordre før varerne var afsendt. Det kalder jeg service. Tommelfinger op 👍😃
Kliplev VVS & Sydventilation A/S blev grundlagt i 1977 og er i dag ejet af Kim Henriksen og Steen Pedersen.
Trudsøvej 10, 7600, Struer, Denmark
No recent history of asking for reviews
Bestilte varen tirsdag
Fik leveret onsdag
Super service og kundedialog
Super service. Jeg skrev jeg var ked af en varer var i restordre. Mette sørgede for hurtig bestilling og direkte til mig fra leverandøren, så jeg havde varen på rekordtid og kunne få varme i mit hus igen. Rigtig god service.
Jeg bestilte en 3 vejsventil som de havde i programmet til en super god pris. Jeg måtte desværre annuller ordren men de er jo super hjælpsomme og venlige svare hurtigt på mail 5 fortjente stjerner
Bestilte 2 lamper, som desværre ikke faldt i min søns smag - fik dem nemt returneret og beløbet ind på kontoen. Fik både opringning og mails under forløbet, for at sikre at alt var ok.
Meget fin kundeservice!
Tak

Reply from Kliplev VVS & Sydventilation A/S
Bestilte 3 magnetventiler mandag morgen. De viste sig at være i restordre, men Kliplev VVS ville forsøge at opstøve nogen gennem en grossist. Tirsdag morgen lå ventilerne i postkassen. Sådan!
Useriøst og uprofessionel
Kliplev løber fra deres aftaler. Vi har oplevet to vandskader i vores nybygget hus da man ikke har skruet nogle rør fast. Det tyder stærkt på at det går lidt for stærkt for håndværkerne for at færdiggøre arbejdet.
Handlede 31 stk 25mm bukkefix til halv pris af billigvvs.dk med levering dagen efter.
Hvis man kunne give 6 stjerner havde Kliplev VVS fået det.