Lägger till produkter efter man har…
Lägger till produkter efter man har godkänt. Jag läste inte mejlet för att jag visste vad jag hade beställt: de byt ut och la till produkter och svarade att jag borde ha läst mejlet och klagade då. Går inte att lita på.
