Godt arbejde
Hurtigt 'udrykning' på en lørdag til stoppet kloak. Fint arbejde og grundigt udført. Firmaet kan bestemt anbefales.
Som din kloakmand har vi mange års erfaring i branchen, og vi er specialister i alle former for kloakrensning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kan tilbyde jer: Ejendomservice - Kloakservice - Slamsugning Tv-inspektion - Kloakrensning - Kloakspulning Fedtudskiller - Olieudskiller - Rodeskæring Faldstammerens - Fræsning af aflejringer mm.
No recent history of asking for reviews
De kom hurtig til en lidt akut opgave med en tæt kloak og lige inden weekenden. De fandt også årsagen, rødder i kloak, og fjernede dem med specialudstyr. Hyggelig og god service til en lorteopgave. Kan varmt anbefale virksomheden - prisen var også god.
Hurtig, professionel og meget venlig betjening.
Hurtig udrykning, rigtig flink fyr der kom, arbejdet var vist mere kompliceret end forventet, men ved fælles hjælp blev alt fikset og prisen ganske rimelig i forhold til hvad jeg har hørt fra andre.
Så stor tak herfra og sikkert ikke sidste gang jeg vil kontakte dette firma.
havde problemer med rengvands brønde. Arbejdet fuldført. På hjemmesiden står der: Prisen er incl. moms SAMT, Olie/vand/miljøtillæg/ aflæsningsafgift. men da man få fakturaen er dette lagt til. trods utallige mails til dem rokker de ikke ved at det skal man også betale fore. HOLD JER VÆK - KÆMPE UTROVÆRDIGT FIRMA

Reply from KLOAKSERVICE
Jeg har købt en større båd, hvor septiktanken skulle tømmes. Sælger fortalte, at denne tidligere havde kontaktet et kloakfirma til dette. Og at det var vigtigt, at man ved bestilling bad om, at de skulle have den "tynde studs med". Jeg kontaktede derfor Kloakrenseren.dk, da det på deres hjemmeside fremgik at tømning af både var en del af deres services. Jeg gjorde opmærksom på, at der skulle bruges en tynd studs, hvilket blev bedyret ikke var noget problem. Jeg spurgte også ind til prisen, og fik at vide at jeg skulle regne med ca. 2500,- hvis der blev tappet 2000 liter af. Så langt så godt - men da han kommer (et par timer forsinket), har han ingen studs med - og kan ikke tømme min tank. En anden kloakmand dukker så op et par dage senere efter aftale (nu med studs) - og får tømt min tank. Super fint - tak for det. Der var knap 1000 liter, så jeg tænkte at de ca. 2500,- ville være max. jeg ville få en regning på. Da fakturaen så lander hos mig, andrager den over 2700,- da jeg jo skal betale for at de har kørt forgæves. Det tænker jeg naturligvis er en fejl, hvorfor jeg kontakter virksomheden. Her får jeg nu at vide, at "alle jer med både, skal jo selv have jeres studse" - noget der havde været rigtig god info ved første kontakt, men temmelig ubrugelig viden på nuværende tidspunkt. Han er dog på ingen måde til at tale med vedrørende evt. afslag - så det er helt sikkert sidste gang, at jeg hyrer ham til en opgave. Ærgerligt, for de 2 gutter der var forbi mig var super søde og servicemindede.

Reply from KLOAKSERVICE