Klubmodul Reviews 9

TrustScore 4 out of 5

4.0

1. Sports

Information provided by various external sources

For at lave et administrationsprogram som alle klubber og foreninger kan bruge skal man virkelig sætte sig grundigt ind i alle aspekter af foreningsarbejdet.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har mangeStorartet hjælp i dagligdagens regnskaber. års erfaring med brugen…

Jeg har mange års erfaring med brugen af Klub Modul. Det startede ui forskellige idrætsforeninger og nu bruger jeg det med stor fornøjelse i administrationen af vores grundejerforening. De er altid med på det nyeste, og i dag hvor man har faciliteten "Hent fra bank" gør det alt meget nemmere. Det er en storartet fornøjelse.

September 22, 2025

Kære Ebbe

Tusind tak for din flotte tilbagemelding. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft glæde af Klubmodul gennem årene både i idrætsforeningerne og nu i jeres grundejerforening. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver de nye funktioner, som f.eks. “Hent fra bank”, og at de gør hverdagen lettere i administrationen. Det er netop målet for os: at gøre tingene mere enkle og effektive.

Dejligt at høre, at du oplever det som en fornøjelse det motiverer os til at fortsætte udviklingen.

Bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give Klubmodul 5…

Jeg vil gerne give Klubmodul 5 stjerner. I vores lille gymnastikforening gik vi for godt et år siden i gang med at lave en ny hjemmeside gennem Klubmodul. Fra første henvendelse har vi modtaget grundig og venlig information med svar på alle spørgsmål. Da vi er sparsomt IT-kyndige i bestyrelsen, har vi været særligt glade for de korte svartider i supporten og den store tålmodighed. Derfor føler vi os i dag fuldt kørende og hjemme i et godt system - til gavn for både medlemmer og bestyrelse. Der skulle bruges lidt tid på at sætte sig ind i, hvordan "værktøjskassen" virker, men de mange instruktionsvideoer er guld værd. Også når man har glemt, hvordan en funktion virker. Klubmodul bliver hele tiden forbedret, og der er kommet mange gode nye funktioner. Vi kan anbefale Klubmodul.

July 18, 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse – både med systemet og vores support.

Vi ved, at det kan være en udfordring at komme i gang med noget nyt, særligt når IT ikke er hverdagskost derfor glæder os, at I føler jer hjemme i systemet og får glæde af både videoerne og supporten. Vi arbejder løbende på at gøre værktøjskassen endnu stærkere! Der er flere spændende nyheder på vej, som vi håber også vil gøre hverdagen lettere i foreningslivet (psst… noget med vagtplaner 😉).

Tak fordi I har valgt Klubmodul.

Team Klubmodul

Jeg er skuffet.

Jeg er skuffet.
Jeg prøvede at komme ind og se min bedste ven, der spiller for første gang i en klub, men jeg blev ikke lukket ind, fordi dørmanden sagde, jeg ikke kendte reglerne.
Efter jeg går bag i køen og læser reglerne, bliver jeg stadigvæk ikke lukket ind, fordi dørmanden ikke lader mig prøve igen.

Den eneste grund til, at jeg kommer på jeres klub, er for at se min ven, og I lukker mig ikke ind, fordi jeg ikke kender reglerne fra starten.
Efter jeg læser reglerne og forstår dem, kommer jeg stadigvæk ikke ind.

Dårlig stemning fra min side.

October 4, 2024

Reply from Klubmodul

Til dem der læser dette håber vi at I forstår at Klubmodul ikke på nogen måde er målet for denne anmeldelse. Vi driver et booking og administrationssystem for klubber, foreninger og organisationer. Vi driver ikke klubber... Vi har ikke dørmænd stående på vores kontor. Vi har skrevet med Trustpilot, de mener dog at dette er en hel fin og korrekt anmeldelse. Selve anmelder kender vi ikke, han er ikke kunde her, han svarer heller ikke på anmodning om at fortælle hvor han havde oplevelsen, eller komme med yderligere.

Rated 5 out of 5 stars

Løsningsorienteret med blik for den enkelte kundes behov

Vi har i mange år benyttet os af Klubmodul, som har været en driftsikker løsning for os.

Vores hjemmeside trængte dog en en gevaldig opfriskning. Her har vi som klub har været igennem en længere proces med at finde både nye farver og udtryk der skulle passe til en ny profil - alt sammen uden om klubmodul.

Men det har været vigtigt for os, at vi i vores nye look, også var sikker på at vores hjemmesideløsning kunne følge med vores ønsker. Her har Klubmodul velvilligt stillet sig til rådighed igennem hele processen for sparring, råd og udvikling. Da vi som klub havde truffet vores beslutning, var Klubmodul ekstremt hurtige. I løbet af ganske få timer var der et testsetup klart, hvor vi hurtigt kunne identificere de fejl/mangler vi i klubregi havde overset i vores kravstillelse. Alt sammen ting som Klubmodul kunne rette for os i løbet af bare ganske kort tid - nogle gange på få minutter.

Undervejs, har vi sågar i samarbejde med Klubmodul fået udviklet en ny widget, der gør at vores medlemmer - eller rettere kommende medlemmer hurtigt kan se hvilke ledige svømmehold vi har. Det har været en super god proces, hvor vi trygt er blevet holdt i hånden - både af de webinarer der kan findes, men også af medarbejderne.
Alt i alt en ekstrem god oplevelse, der som minimum fortjener 5 stjerner.

March 18, 2024

Det er umuligt at logge på

Det er umuligt at logge på

September 3, 2023

Hej Ole

Man kan ikke logge på Klubmodul.dk, man logger på hos den enkelte forening der anvender Klubmodul. Har du glemt dit password kan de klikke på "glemt password" og få tilsendt et nyt. Har du glemt dit brugernavn kan du ligeledes få hjælp til det. Har du glemt hvilken forening du er medlem af, og som du skal logge på kan du sende en mail til info@klubmodul.dk med lidt flere detaljer, så skal vi forsøge at hjælpe dig.

Fed løsning

Fed løsning, som har alt og mere end hvad vi skulle bruge i foreningen. Onboarding var super fin på video kald, og det viser sig at der er som bestyrelsesmedlem i en Forening meget man skal lære for at kunne drive alle de elementer administrationen består i, hvilket systemet tager hånd om. For os er det helt genialt at man kan have samtlige funktioner samlet ét sted, så vi kan kommunikere nemt til medlemmer via mail og hjemmeside, samtidigt med at opkrævningen kan foregå ét sted så bogføring samtidigt bliver ordnet automatisk i samme system.

Vigtigst for os er nok at der giver plads til succession, således at man nemt kan skifte de administrative roller ud uden at data eller processer går tabt.

Efter at have brugt holdsport, må man bare sige at det her er så meget federe administrativt såvel som for medlemmet, der ikke skal føle sig som en fodbold idiot når han et medlem i en sejlklub.

March 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Klubmodul er enormt svært at bruge og…

Klubmodul er enormt svært at bruge og det er meget ufleksibelt. Som frivillig dræner det at skulle bruge det. Derudover kan man ikke få support. De svare simpelthen ikke.

Svar til klubmodul.

Det virker til at I har optaget samtalen jeg har haft med jer, når I kan referere til den så detaljeret. Har I det?

Ham jeg talte med var venlig og kompetent, men som frivillig i en forening har man altså mange andre ting ved siden af, så når man sætter sig ned og skal lave noget foreningsrelateret så går det ikke at man skal vente i mere end 2 timer. Desuden havde jeg bedt om at blive ringet op da jeg havde mange spørgsmål der ikke kunne klares på mail. Jeg mener stadig ikke at et system der henvender sig til foreninger, der drives af frivillige bør kræve kurser og oplæring. Det dræber det frivillige initiativ.

March 3, 2023

Reply from Klubmodul

Hej Malthe. Vi har lige talt sammen i telefonen her kl 12. Du skrev til os at du havde brug for hjælp kl. 09, du ville gerne ringes op kl 10. Vi havde desværre andre opkald der, men vi skrev til dig frem og tilbage på mailen, også med forslag til hvad du kunne gøre.
Morten ringede kl 12 og talte med dig og hjalp dig igennem din udfordring.

Du nævnte at du var lidt træt af at du havde fået denne træner tjans uden oplæring fra den tidligere træner, i Klubmodul, så du var slet ikke bekendt med Klubmodul og havde aldrig arbejdet med det før.

Men udover det var du glad for den hjælp du fik fra os. Vi foreslog dig at du kunne tilmelde dig et af vore webinarer, eller du kunne også få en personlig gennemgang af Klubmodul, det ville du vende med de andre sagde du.

Hvordan kan du få det til:

1. Klubmodul er ufleksiblelt
2 Klubmodul er enormt svært
3. Drænende at bruge

Men mest underligt er at du skriver
"Derudover kan man ikke få support. De svare simpelthen ikke."

Det synes vi alle er meget underligt når vi lige har lagt røret, efter en fin samtale?

Mvh

Dårlig selskab

Min danseklub El Studio har Klubmodul. Det er godt nok besværligt. Old gammelt system!

June 7, 2021

Hej Nivetha

Vi kunne have gjort det her meget, meget nemmere, men vi har stor fokus på at gøre tingene mere besværlige, fordi det bare er så sjovt og hyggeligt at modtage de her anmeldelser. Især sådan en anmeldelse som din, velformulerede og konstruktive anmeldelser der giver os indsigt og forståelse.
Vi bryder hovedet for at kode de mest komplicerede og intetsigende løsninger. Det er nemlig sådan vi får flere kunder, jo mere besværligt for brugerne, jo flere dårlige anmeldelser jo mere kan danseskolerne lide os.

Vores andet mål, hvilket aldrig kommer til at ske, det lover jeg! Det er at forblive relevante og levere en god oplevelse for de 1,1 millioner danskere der benytter Klubmodul - undtagen dig, vi har kodet dit navn ind overalt, så ligemeget hvilken klub, forening eller danseskole du tilmelder dig, vil du få vist den old gamle, besværlige version, kun lavet til dig, og 2-3 andre her fra siden:-)

Mvh
Jesper Weltström

Rated 2 out of 5 stars

Der er fejl i momsberegningerne

Der er fejl i momsberegningerne, hvor der ikke automatisk løftes moms af en del af posteringerne. En fejl, der har stået på i over ½ år, og som KlubModul desværre ikke er særligt hjælpsomme til at få rettet.
Generelt er det svært at komme igennem på telefonen. Mail fungerer fint til hotline, men det besværliggør processen, at det tager så lang tid at få hjælp.
Systemet halter rent bogføringsmæssigt efter, og det er pt. administrativt tungt at spore alle benene i en bogføring.
Flere af vores medlemmer oplever, de ikke kan tilkøbe ydelser, og det tager forholdsvis lang tid at løse problemet.
Det er muligvis et modul, der er nemt at bruge for medlemmerne, men på regnskabssiden er det ikke optimalt.

April 29, 2020

Kære Marianne
Vi har jo skrevet sammen en del på mail, og debatteret den "fejl" du mente at have fundet. Måden hvorpå den "fejl" kunne fremprovokeres i regnskabsmodulet i Klubmodul er for længst fjernet.
Når du skriver at det er svært at komme igennem på telefonen, er det fordi du ringer direkte til direktøren.. Hvis du ringer på vores kundeservice- og supporttelefon vil du opleve at det er nemmere at komme igennem.
Vi har desværre ikke haft mulighed for at få de medlemmer i tale som efter sigende skulle have problemer. Må vi ikke endnu engang bede om at høre direkte fra de medlemmer der oplever problemer, så vi kan forstå hvad problemet er, og den vej løse det?
Vi kan dog konstatere at du ikke længere er ansat som regnskabsansvarlig i den pågældende svømmeklub mere.
Mvh. Klubmodul

Take a closer look