Klussendirect Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik was opzoek naar een laminaatlegger en kwam in contact met een ervaren bedrijf. Mocht ik nog een klus hebben plaats ik deze zeker opnieuw!

Rated 4 out of 5 stars

Vorige week nog twee klussen via deze site kunnen binnen halen. Fijn platform!!

Rated 5 out of 5 stars

Via Klussendirect al diverse projecten mogen uitvoeren, het is een fijn platform. De communicatie verloopt goed en op een nette manier! Zelf ook al klussen aangeboden welke wij zelf niet op tijd konde... See more

Company details

1. Contractor
  2. Building Firm
  3. Media and Marketing Agency
  4. Mediation Service
  5. SEO Service
  6. Web Hosting Company

Written by the company

Klussendirect – hét platform voor particulieren en vakmensen in Nederland en België Klussendirect is een onafhankelijk klusplatform dat particulieren en bedrijven direct in contact brengt met vakmensen in heel Nederland en België. Of je nu een klus wilt plaatsen of een vakman zoekt voor verbouwen, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, elektra, tegelwerk of tuinonderhoud – bij ons vind je altijd de juiste specialist. Voor particulieren is Klussendirect dé manier om snel en gratis een klus online te zetten en reacties te ontvangen van betrouwbare vakmensen uit de regio. Van kleine klussen in huis tot complete renovaties of aanbouwprojecten: plaats je opdracht, vergelijk vakmensen en kies degene die het beste bij je past. Voor vakmensen en bedrijven is Klussendirect de plek om zichtbaar te zijn bij duizenden opdrachtgevers. Met een eigen bedrijfsprofiel laat je zien wie je bent, welke diensten je aanbiedt en bouw je aan een sterk online visitekaartje. Bovendien ondersteunen wij vakmensen met vindbaarheid in Google, waardoor je ook buiten ons platform beter gevonden wordt. Wat Klussendirect uniek maakt, is dat wij geen leadkosten vragen. Jij hebt altijd direct contact met de opdrachtgever en bespreekt zelf de prijs en details van de klus. Zo houden we het eerlijk, transparant en leuk voor iedereen. Met ons groeiende netwerk van duizenden actieve vakmensen, sterke community op social media en hoge vindbaarheid in Google zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar alternatief voor traditionele klusplatforms zoals Werkspot, Zoofy of Homedeal. Of je nu particulier bent en een klus wilt laten uitvoeren, of vakman die meer opdrachten zoekt: bij Klussendirect ben je aan het juiste adres.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ben als nieuwe klant zeer goed en…

Ben als nieuwe klant zeer goed en correct geholpen!
Heel tevreden:). Aanrader!

September 23, 2025

Reply from Klussendirect

Super om te horen, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent als nieuwe klant 😊

Rated 1 out of 5 stars

De klus die ik geplaatst heb heeft nul…

De klus die ik geplaatst heb heeft nul komma nul reacties.opgeleverd.

September 3, 2025

Reply from Klussendirect

Jammer dat er nog geen reacties zijn John. Vakmensen reageren zelfstandig, dus locatie en specifieke klusdetails maken vaak verschil. Soms duurt het ook even. Mail ons gerust op info@klussendirect.nl
, dan kijken we met je mee

Rated 5 out of 5 stars

Klussendirect is een ideale site snel…

Klussendirect is een ideale site snel in contact met nieuwe opdrachteb gewoon professioneel

September 15, 2025

Reply from Klussendirect

Thanks Siham! Fijn dat je het zo ervaart en dat je snel in contact komt met nieuwe opdrachten. Top dat je erbij bent 💪

Rated 5 out of 5 stars

Klussendirect.nl is echt top site…

Klussendirect.nl is echt top site gegarandeerd werk en snel contact met nieuwe projecten eerlijk gezegd vind deze site helder beter is echt top top!!

September 15, 2025

Reply from Klussendirect

Dank je Rachid! Super om te horen dat je zo enthousiast bent. Blij dat je goed werk vindt via ons 💥

Prima service

Prima service, ze doen het lekker anders

September 6, 2025

Reply from Klussendirect

Thanks! Mooi dat het opvalt dat we het net even anders doen. Daar doen we het voor 🙌

Ugur

U reageerde heel snel. Ik werk graag met u samen.

May 20, 2025

Dank je Ugur! Fijn om te horen. Ik werk ook graag met jou samen! 👊

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer professionele bedrijf die…

Een zeer professionele bedrijf die altijd optijd is en vriendelijke personeel hebben.
Het is echt aangeraden om met ze te werken.

May 13, 2025

Reply from Klussendirect

Dank je wel! Super dat je zo tevreden bent. We doen ons best om alles soepel en professioneel te laten verlopen. Mooi dat dat wordt gewaardeerd! 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Goeie ervaring heb ik met ze

Goeie ervaring heb ik met ze, wordt snel op gereageerd, en je komt aan het werk als vakman!

May 1, 2025

Reply from Klussendirect

Dankjewel! Fijn om te horen dat het goed bevalt en dat je snel aan de slag kunt via ons. Zo hoort het! 💪

Top platform!

Klussendirect heb ik hele goede ervaringen mee. Stukken goedkoper dan vergelijkbare platforms en je krijgt er hele mooie projecten. Meerdere malen mij met mijn werknemers uit de brand geholpen als er lastminute een opdracht werd geannuleerd/vertraagd. Ga zo door!

May 2, 2025

Reply from Klussendirect

Wat een geweldige review, Nasreddin – dank je wel! Super om te horen dat we je al meerdere keren hebben kunnen helpen bij lastminute opdrachten. We blijven ons best doen om het platform betaalbaar, eerlijk en effectief te houden. Op naar nog veel mooie projecten samen! 💪

Oscar Nijland

Rated 5 out of 5 stars

Klussendirect heeft mij geholpen met…

Klussendirect heeft mij geholpen met het vinden van extra opdrachtgevers. Ik vind de prijs die ze maandelijks vragen enorm meevallen tegenover al die andere platforms. Aanrader!!!!

April 1, 2025

Reply from Klussendirect

Dank je wel, Gert-Jan! Geweldig om te horen dat je via Klussendirect extra opdrachtgevers hebt gevonden én tevreden bent over de prijs. Precies waar we het voor doen – meer werk, minder kosten. Bedankt voor je vertrouwen en succes met je volgende klussen!

Oscar Nijland

Mooi project

Mooi project kunnen vinden om onze uitvallers mee op te vullen

March 31, 2025

Reply from Klussendirect

Dank je wel, Ruben! Mooi om te horen dat ons platform helpt bij het opvangen van uitvallers. Daar doen we het voor – flexibel, snel en zonder gedoe. Succes met de volgende klussen!

Ervaren bedrijf gevonden

January 19, 2025

Reply from Klussendirect

Dank je wel, Denise! Super dat je zo tevreden bent met het vakmanschap. We staan altijd klaar om je te helpen bij een volgende klus. Tot snel op Klussendirect!

Top platform

Top platform.
Scherp en duidelijk.

Goede klantenservice en geen bizar hoge prijzen zoals andere aanbieders

March 29, 2025

Hey,

Bedankt voor je mooie woorden! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons platform, de klantenservice én de prijzen. We doen ons best om het voor vakmensen helder, betaalbaar en effectief te houden.

Succes met je klussen en bedankt voor je vertrouwen!

Goede bedrijven

Snel een bedrijf kunnen vinden voor het plaatsen van een aanbouw

February 10, 2025

Hey Jeroen,

Top om te horen dat je snel een geschikt bedrijf hebt gevonden voor je aanbouw via Klussendirect! 💪 Bedankt voor je reactie en succes met de klus. Mocht je nog eens iets willen plaatsen, je weet ons te vinden!

Top platform

Via Klussendirect al diverse projecten mogen uitvoeren, het is een fijn platform. De communicatie verloopt goed en op een nette manier! Zelf ook al klussen aangeboden welke wij zelf niet op tijd konden uitvoeren.

March 24, 2025

Hey Serrano,

Super om te horen dat je al meerdere projecten via Klussendirect hebt mogen uitvoeren én zelfs klussen hebt doorgezet die je zelf niet kon doen – dat is precies hoe we het graag zien! 💪

Bedankt voor je positieve woorden en het vertrouwen. Op naar nog meer mooie samenwerkingen!

Pas nog 4 mooie klusje binngehaald

March 19, 2025

Hey Mike,

Mooi om te horen dat je pas nog 4 klussen hebt binnengesleept via Klussendirect! 💪 Daar doen we het voor. Bedankt voor je feedback en veel succes met de uitvoering!

Fijn platform

Vorige week nog twee klussen via deze site kunnen binnen halen. Fijn platform!!

March 14, 2025

Hey Menno,

Super om te horen dat je via Klussendirect al twee klussen hebt binnengehaald! 💪 Bedankt voor je feedback, daar doen we het voor. Mocht je nog vragen of tips hebben, laat het gerust weten. Succes met je opdrachten!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look