Klussersvinden Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

PAS OP!! OPLICHTERS!!

Na al langer dan 1 maand aan het lijntje te worden gehouden, nooit komen opdagen bij afspraken en barslechte communicatie via de telefoon zijn we tot de conclusie gekomen dat we opgelicht zijn door dit bedrijf. + al aanbetaling gedaan. Aangifte ligt al bij de Politie!!!!

WAARSCHUWING

“WAARSCHUWING – mogelijk oplichting!
Mijn moeder heeft €5.000 aanbetaald, maar tot op heden is er niets geleverd. Al meer dan een maand worden er afspraken gemaakt over een datum en tijdstip waarop ze zouden langskomen, maar deze worden telkens niet nagekomen.
Daarnaast is het contact erg moeizaam en reageren ze slecht of helemaal niet. Dit geeft absoluut geen vertrouwen.
Trap hier niet in en wees voorzichtig met betalingen vooraf!

Oplichters

Mijn moeder heeft €5000 overgemaakt aan Jonge Gelton InfrabouwNL, maar ze zijn nooit komen opdagen. Er werd van alles beloofd, maar afspraken worden niet nagekomen. De communicatie is slecht en er wordt niet gereageerd zoals je mag verwachten. Enorm onbetrouwbaar. Aangifte is gedaan. Absoluut geen aanrader om mee in zee te gaan.

Heel aparte website

Heel aparte website. Al drie x een mail gestuurd met een vraag, maar krijg er gewoon geen antwoord op. Ik ben benieuwd wat hun reactie is als ze op de hoogte worden gebracht. Maar ze zullen waarschijnlijk niets laten horen.

April 17, 2025

Jonge Gelton van InfrabouwNL

Jonge Gelton ofwel InfraBouwNL die via klussersvinden te vinden is heeft bij ons een terras aangelegd
Helaas heeft hij na betaling de 5 tegels die stuk zijn (1 x1 m) niet meer willen vervangen. Ook de kuil die in het midden zit zullen we zelf moeten herstellen

Hij reageert niet meer.
Nu een jaar later is het terras al aan vernieuwing toe het is helemaal doorgezakt na de trap toe de tegel die het meest kapot was heeft gewoon een barst helemaal erdoorheen terwijl wij al 20 extra tegels hadden gekocht om door hun gelegd te worden indien er eentje kapot zou gaan het is gewoon niet goed en niet af.
Ook de voegen zien er niet uit ze zijn maar half gevuld en het zou tegen onkruid zijn dat is dus ook niet zo Ze hebben veel te weinig gevochten gebruikt.
Er lag nog zand in de voegen en dit is gewoon er doorheen gemengd. Dit waren dure tegels we hebben veel betaald voor het leggen maar het is nu een grote wanorde

We hopen dat een en ander toch nog eens een keer goed gemaakt zou worden door Jonge Gelton.

February 5, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look