Klussterk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Moving Company

Written by the company

Uw Specialist in Ontruimingen & Verhuizingen Wij bieden professionele diensten voor ontruimingen, verhuizingen, schoonmaak en meer in Breda en omstreken. Snel, betrouwbaar en altijd een vaste prijs vooraf. Ontruimingen Snelle en professionele ontruiming in Breda en heel West-Brabant. Van woning- en bedrijfsontruiming tot spoedontruiming — wij regelen alles. Verhuizingen in Breda en West-Brabant Wij zorgen voor een soepele verhuizing, of het nu gaat om een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing. Vaste prijs, professionele aanpak en minimale stress. Schoonmaak Wij bieden professionele schoonmaakdiensten voor particulieren en bedrijven in Breda en omstreken. Grondig, betrouwbaar en altijd volgens afspraak. Sloopwerk Wij verzorgen vakkundig sloopwerk, van kleine aanpassingen tot complete demontage. Veilig, netjes en met minimale overlast. Schilderwerk Topkwaliteit schilderwerk voor binnen en buiten in Breda en omstreken. Mooi en duurzaam resultaat met oog voor detail. Professionele bedrijfsontruiming in Breda en omstreken. Kantoren, winkels, magazijnen en bedrijfshallen. Snel, efficiënt en met minimale overlast. Bedrijfsverhuizing Professionele bedrijfsverhuizing in Breda en omstreken. Minimale bedrijfsonderbreking gegarandeerd. Kantoorverhuizing, archiefverhuizing, IT-verhuizing. Spoedontruiming Spoedontruiming in Breda en omstreken. Bij urgente situaties staan wij binnen 24 uur voor u klaar. Contact Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar! Bel ons direct of vul het contactformulier in. Bedrijfsontruiming

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden klant in Tilburg

Klussterk reageerde snel en communiceerde helder via Whatsapp. Fijn om direct foto's heen en weer te sturen en een offerte te kunnen krijgen.

Het team dat ze stuurde werkte snel en was zeer vriendelijk.

Prijs was niet de goedkoopste, maar concurrerend met de rest en gezien de kwaliteit van de service meer dan waard.

May 27, 2026
Unprompted review
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Ten eerste een heel fijn gesprek over…

Ten eerste een heel fijn gesprek over de telefoon, er werd direct begrepen wat ik wilde kort daarop een offerte ontvangen die zeer schappelijk was en we kwamen snel overeen dat de werkzaamheden gedaan konden worden
Drie werkdagen later konden de werkzaamheden worden vericht
Eerlijk gezegt hield ik mijn hart vast toen er twee jonge jongens verschenen, maar wat kan je je vergissen, het waren echt twee kanjers
De werkzaamheden zijn echt super uitgevoerd
Dikke pluim voor jullie toppers

May 20, 2026
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look