Koedboxen Reviews 7

3. Hamburger Restaurant
  4. Steak House
  5. Take Away Service

Written by the company

KØDBOXEN er en passioneret restaurant med fokus på kvalitetskød, gode råvarer og en ærlig madoplevelse. Vi brænder for at servere saftige steaks, velsmagende burgere og klassiske grillretter – altid lavet med respekt for råvaren. Hos os handler det om kvalitet frem for kvantitet. Vi udvælger vores kød med omhu og går aldrig på kompromis med smag eller tilberedning. Uanset om du besøger os til en hyggelig middag, takeaway eller en særlig anledning, gør vi os umage for at give dig en god oplevelse hver gang. Vi tror på god service, en uformel stemning og mad, der taler for sig selv. Din feedback betyder meget for os, og vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre. Tak fordi du besøger KØDBOXEN – vi glæder os til at byde dig velkommen.

4.2

3-star
2-star
1-star

Anbefales fra trøndelag

D va inni granskaun bra service, knaillgo mat å belli irish coffe.
Trivlig personalet

April 16, 2026

Reply from Koedboxen

Hej Leon. Tusind tak for din bedømmelse og det glæder os maden smagte. I er altid velkommen næste gang I er i Danmark. Mads fra Kødboxen.

Advertisement

Lækker sandwich nemt mobil bestilling

Lækker sandwich nemt mobil bestilling

April 4, 2026

Reply from Koedboxen

Tak for den fine anmeldelse og det glæder os alle, at du både kan lide vores lækre sandwichs samt finder bestillingen overskuelig. Mange hilsner fra Mads, Kødboxen.

Rated 5 out of 5 stars

De er virkelig søde dem der arbejder og…

De er virkelig søde dem der arbejder og rigtig god mad som aldrig skuffer

March 26, 2026

Reply from Koedboxen

Hej Julie. Åhh sådan en anmeldelse glæder os alle her hos Kødboxen. Vi håber at se dig igen en anden gang. Med venlig hilsen Mads fra Kødboxen

Rated 4 out of 5 stars

Veldig god mat og fin service:)

February 27, 2026

Reply from Koedboxen

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du nød både maden og servicen. Vi håber at se dig igen snart 😊

Mvh Oliver Kjær

God mad og service

February 16, 2026

Reply from Koedboxen

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både maden og servicen.

Vi håber at se dig igen hos KØDBOXEN 🥩🔥

Mvh Oliver

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Meget god og sød service

Meget god og sød service. Maden var ligeså god sprøde pomfritter og saftig burger med billig sodavand.

February 16, 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at både servicen, burgeren og de sprøde pomfritter levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at se dig igen hos KØDBOXEN 🥩🔥

Mvh Oliver

Rated 5 out of 5 stars

Høj kvalitet på kød og super gode…

Høj kvalitet på kød og super gode sandwich.

February 1, 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du sætter pris på kvaliteten af vores kød og vores sandwich.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos KØDBOXEN 🥩🔥

Take a closer look