Mycket otrevligt kundbemötande/idiotförklaring av kunden
De ville att jag skulle betala via Paypal, som vän eller göra en direktöverföring via banken. Jag ville inte göra nåt av det utan startade en mailkonverasation och efter 6 dagar fick jag en annan adress att betala till via Paypal. När jag betalt in fick jag ett otrevligt mail där jag bla anklagades för att betala för sent. Efter inbetalningen fick jag en faktura till på samma summa och orderdatum. Jag ville ju ha kvitto, men de påstod att jag bara fått en "förfaktura" tidigare och nu fått den "riktiga". Varorna skickades först efter helgen, trots betalning på fredagen. Jag fick ingen försändelse-id/spårningsnr. Fick bara GLS i text, fick själv googla till kontaktuppgifter kom först till fel avdelning men de hjälpte mig rätt. Orderdatumet ändrades också efter betalning, fick inget svar på varför.
Kund bemötandet från Koi-freak var otrevligt, vresigt och idiotförklaring av kunden. Till slut vägrade de svara på mail. Ingen hänsyn togs till att kunden är utlänning och inte van med tyska språket. Trots att jag kunde visa via mail och bilder att anklagelserna de kom med gentemot mig var /är falska, så gav de sig, utan allt var mitt fel! Jag försökte vara vänlig, men till slut klarade jag inte av det pga deras ton mot mig! Tråkigt då jag behöver varorna till fiskarna, men.. att handla från en butik som idiotförklarar kunden är verkligen ingen trevlig upplevelse. Och en butik som vill att man ska betala som vän ger inget förtroligt intryck ifrån början. De har annars bra varor till rimliga priser, men.. kundbemötandet drar ner betyget enormt mycket!! E- handel ska kännas tryggt, men här kände jag mig väldigt otrygg och utlämnad och falskeligen anklagad för än det ena än det andra!
Kontakten började den 23 november och slutade den 4 december