Koivoershop Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestelde wat bij de koivoershop. Kreeg dag later bericht dat produkt niet (snel) meer leverbaar was. Er werden gelijk - naast ongedaan maken van de koop - alternatieven aangeboden. Heel fijn en top... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie, Besteld koivoer was niet direct voorradig. We kregen een bericht over de latere levering met de vraag of er een andere oplossing moest worden voorzien. Desondanks heeft het ni... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden. Konden bestelling niet volgende dag verzenden maar laten dat dadelijk weten en indien je een probleem moest hebben zoeken ze samen met je naar een oplossing. Was de eerste keer via deze... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zo als altijd goede service en de persoonlijke kaartje alles was weer mooi ingepakt en goed geleverd. Top ga zo door.

Company details

1. Pond Supply Store

Written by the company

Koivoer kopen? Bij Koivoershop.nl ben je aan het juiste adres. Ontdek merken als Hikari, Saki Hikari, Takazumi en Kiyomizu. Ook alles voor waterbehandeling en koi gezondheid verkrijgbaar!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Alles ging mis

Alles ging mis, bestelling niet geaccepteerd, kon gevraagde voer niet leveren. Dan compromis, ook dat duurde veel te lang. Al met al 1 maand gewacht op m’n koi voer. Daar doet een geste van een kleine extra verpakking voer echt niet genoegdoening aan.

March 9, 2026
Koivoershop logo

Reply from Koivoershop

Beste Harold,

Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons bedrijf.

Wij streven ernaar om bestellingen altijd zo snel mogelijk te leveren. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk, omdat wij afhankelijk zijn van leveranciers en groothandels die zelf ook niet altijd snel kunnen leveren. Daarnaast kan het voorkomen dat producten tijdelijk niet op voorraad zijn, zoals in jouw geval.

In zulke situaties doen wij ons uiterste best om een passende oplossing te bieden. Denk hierbij aan een alternatief product, een andere verpakkingsgrootte of een terugbetaling. De keuze ligt uiteraard altijd bij de klant en wij ondernemen nooit iets zonder voorafgaand overleg.

Wanneer klanten bij het plaatsen van een bestelling hun telefoonnummer achterlaten, nemen wij telefonisch contact op. In andere gevallen communiceren wij via e-mail (controleer daarbij ook de spamfolder).

Ik kom graag nog met je in contact om deze negatieve ervaring om te buigen naar een positieve en om samen te achterhalen waar het precies is misgegaan. Dit helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Mark
Koivoershop

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look