Kokkenskantine Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Absolut mit favoritsted at få leveret…

Absolut mit favoritsted at få leveret mad fra.
Vi har gennem mange år bestilt mad her fra og det er SÅ lækkert og servicen er helt i top. Der mangler aldrig noget.
Altid sød og venlig betjening.
Vi har både fået til mindre forsamlinger og større med op til 50 personer.

December 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert mad og meget at vælge…

Super lækkert mad og meget at vælge imellem til rigtig gode priser😃👍🏼
Vi har fået mad der fra en del gange og det har simpelhen været så lækkert uanset hvad vi har fået fra dem og rigtig søde mennesker kan varmt anbefales 😋

January 20, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ingen respons

Vi sendte en forespørgsel på mad til et selskab, vi skal afholde i foråret. Efter lidt korrespondance frem og tilbage, blev vi informeret om, at vi først skulle betale for maden ved levering. Det virker underligt mig og efter at have læst en anmeldelse herinde, hvor en bestilling og levering af mad blev glemt af Kokkens Kantine, blev jeg skeptisk og skrev, at vi uanset hvornår betalingen skulle falde, ville have tilsendt faktura og/eller kvittering på vores bestilling pr. mail. Herefter fik vi ikke mere svar retur, også selvom jeg har sendt en rykker for svar.
Så jeg kan desværre ikke give en anmeldelse af maden, men service i forbindelse med bestilling var ingen succes for mig

April 26, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Ferielukket eller ej!

Jeg har desværre haft et par uheldige oplevelser. Der er modstridende oplysninger fra personalet, hvilket resulterer i at jeg kører forgæves. Kvinden bag disken er utrolig hjælpsom og rar, og siger at jeg kan bare ringe og bestille selvom der er ferie, så skal de nok åbne, de er her alligevel. Hvilket jeg så gør og får herefter af vide af manden at "Nej, de har ferie lukket de her uger"...
Det er spild af ens tid om morgenen når man har travlt med at komme på arbejde.

Ellers et godt sted at få sin morgenmad ..

July 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem dårlig service...

Jeg giver en stjerne fordi jeg ikke kan give mindre..
For 3 måneder siden da jeg arrangerede min 30 års fødselsdag, kontaktede jeg pr. telefon kokkens kantine i Vejle, for at forhører mig omkring deres mad. Jeg var nemlig interesseret i deres Kødbuffet - udelukkende fordi den indeholdt alt det jeg godt kunne li, inkl. lammekølle.
Han ville gerne have bestillingen pr. mail og det fik han, med aftale om, at jeg kontaktede ham 8 november (dagen efter indbydelsens S.U.), med det endelige antal kuverter. Dette gjorde jeg - og skrev endda igen hvad jeg var interesseret i af mad. Han svarer tilbage med "perfekt mvh" og jeg går ud fra alt er som det skal være.

Jeg glæder mig voldsomt til d. 27 november og i lørdags oprendt dagen endelig!
Gæsterne var inviteret til kl. 17 og maden ville blive leveret samme tid.
Kl. 17.15 begynder jeg at små undre mig, og tænke det værste. Måske kunne de ikke finde adressen?
Kl. 17.21 ringer jeg til kokkens kantine - telefonen blev taget efter et lille stykke tid.
Jeg efterspørger hvor min bestilte mad bliver af - da jeg står med en del sultne gæster. Og guess what! HAN HAVDE GLEMT DET 😡
Så der var ikke lavet noget som helst der kunne bringes ud. Jeg bliver virkelig ked af det - og måtte give telefonen videre til min plejefar. Det ender med, at han kl. 17.30 må påbegynde maden, men han kunne ikke lave den lammekølle jeg havde bestilt, for det havde han ikke på lager. UNDSKYLD MIG?! IKKE PÅ LAGER?!?! Det var det, jeg havde glædet mig allermest til!

Efter ca 20 min ringer han igen og spørger, om de skal leverer noget forret, så vi kan få lidt at spise mens han færdiggøre hovedretten med det han nu havde på lager. Jeg godtager og 20 min efter dukker forretten op. Da vi er næsten færdige med at spise, dukker hovedretten op. Stadig uden den fandens lammekølle, som jeg havde glædet mig til de sidste 3 måneder......!

Bevares, maden smagte super godt og der var nok! Hvis gæsterne gik sultne hjem - var det deres egen skyld.

Men når man i telefonen efter så katastrofal en fejl, siger at "sådan noget kan jo ske", så går dråben.. det kan - og må ikke ske, når man lever af, at lave mad (og leverer) til fester, firmaer m.m.

Derfor vil jeg på det groveste bede jer der skal holde en fest, at gå en kæmpe bue udenom KOKKENS KANTINE i Vejle!

Så tak til dem, for at gøre en dag jeg virkelig havde glædet mig til - til en dag jeg nu kan se tilbage på og igen blive lidt ked af det, fordi den startede så dårligt.

November 29, 2021

Is this your company?