Sen udcheckning er alt for TIDLIG
Sen udcheckning er alt for TIDLIG. Vi, min mand og vores lille 4,5 kg yorkie, havde booket en lejlighed i 2 døgn med sen udcheckning fordi min mand skulle på job hos en kunde i alle dagtimer, og så havde henni og jeg et rede af være imens - men seneste afgang er kl. 12.00?! Det er deres politik og det må vi acceptere, men der hvor hele oplevelsen bliver meget dårlig, er når jeg går ned i receptionen og beder om forlængelse, og siger at jeg naturligvis vil betale for ulejligheden… Men den sure gråhårede dame i receptionen var meget lidt hjælpsom. Det kunne desværre ikke lade sig gøre fordi de havde fuld booking næste dag og hvis rengøringen skulle nås, så skulle lejligheden være tømt kl. 12.00! Så spurgte jeg om henni og jeg måtte sidde ude i deres udestue indtil min mand fik fri. `Det må I desværre ikke, for det er en del af restauranten`!? Jeg tilbød at gå ind via havedøren og beholde min hund i den medbragte lukkede hundeklapvogn ( købt til formålet, så vi ikke generer hundehusene mennesker alt for meget). `Jeg sagde nej, du må finde en café at sidde på` sagde den sure dame. Ikke noget med, jeg ser lige hvad vi kan finde ud af, med at komme med løsningsforslag?! Så var jeg kom i tanke om at Comwell tilbyder gratis CoWork Spaces, så jeg ringede til Comwell Kolding og fik at vide, at jeg og hunni da var supervelkomne :) OG der var servering af frokost og drikkevarer i sofaen hvor vi slog os ned :) Dén opringning kunne den sure dame jo godt have tilbudt, som go service, når nu de har en så rigid politik. Og nej, det er ikke Fødevarestyrelsen krav, de kræver blot at hunde ikke må komme dér hvor maden tilberedes! Men sådan er Kolding Apart Hotels regler, og dem skal vi da ikke forstyrre. Kommer vi igen? Hvis vi kan få hunden passet, ja. Kviliteten af lejlighederne er kun lige akkurat okay til prisen, men beliggenheden er jo fantastisk.

Reply from Kolding Hotel Apartments