Det Mentale Kontrolrum Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.2

Information provided by various external sources

Det Mentale Kontrolrum er en mentaltræningsmetode, eller rettere, en TankeTræningsmetode der gør dig i stand til at ændre dine tanker til noget du selv vælger. Ja, du læste rigtigt. Du kan selv VÆLGE hvad du vil tænke. Det giver uanede muligheder for at ændre ALT i dit liv, da både dine følelser og handlinger starter med TANKEN. "Tanken kommer FØRST, alt andet kommer bagefter"

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Vi har haft rigtig god fornøjelse af…

Vi har haft rigtig god fornøjelse af historierne, som vores søn har nydt at høre, rigtig Rigtig fine historier - Det der gør at det ikke bliver 5 stjerner var, at det var lidt svært at få podcast til at virke på I-phonen.

November 26, 2019

Tak Søren!

Vi er opmærksomme på udfordringen med podcasten. Version 2 er lige på trapperne og har løst denne udfordring.

Jonas - SE Dit Barn Blomstre

SNYD OG HUMBUG

SNYD OG HUMBUG
Jeg har betalt 4 x 249,- uden at kunne finde ud af hvordan abonnementet kan bruges!!! 17. februar 2019 ønsker jeg at afmelde, får kvittering på at "Det mentale kontrolrum" har modtaget min mail. Jeg står stadig som aktiv kommnede måned. Har valgt at spærre mit kort, således at abonnementet får sin ende.
DET ER UACCEPTABELT at man som en forældre der ønsker hjælp til sit barn, bliver taget sådan ve r.... ØV!!!

March 28, 2019

Reply from Det Mentale Kontrolrum

Hej Christina - det er jeg da rigtig ked at høre.

Jeg kan se i systemet af din betaling er blevet refunderet tidligere i dag.

Jeg har også fundet frem til din oprindelige henvendelse fra d. 17. februar, hvor du har skrevet ind via en anden mail. Vi har afventet svar fra dig og så er der blevet trukket en betaling imellemtiden. Det beklager jeg - og betalingen er som nævnt refunderet.

Spam mails

Spam mails.
Har haft tilmeldt mig nyhedsmail fra Det mentale kontrolrum.
Meldte mig fra listen og har i dag alligevel modtaget ikke mindre end 10 mails.
Selv om jeg undervejs gentagne gange har afmeldt mails fra kontrolrummet.
Det virker som spam.

September 13, 2018

Hej Morten
Der er desværre sket en fejl i mailprogrammet og der blevet sendt 10-12 mails ud i løbet af kort tid - til nogen som dig der havde afmeldt dig.
Jeg beklager.

Reply from Det Mentale Kontrolrum

Hej Kristina - jeg da ked af at du har haft SÅ dårlig en oplevelse og at abonnementsbetalingen føltes som snyd. Som bekendt refunderede vi din betaling få timer efter du bedte om det. Beklager at vi ikke kunne gøre det hurtigere.

Take a closer look