Khd Reviews 58

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Begin maart boekjes besteld, na een goede week nog niets ontvangen. Mail gestuurd en ja volgens koolhydraken zijn de boekjes bezorgd maar niet bij mij. Buren gevraagd hebben niets ontvangen. Nog maar... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik moet nog beginnen met het ‘omdenken’ maar ben enthousiast gemaakt door een collega. Na een lange levertijd (PostNL) eindelijk de boekjes binnen. Super! Helaas bleek het starters boekje niet helemaa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Paar maanden terug het startboekje gekocht. Ben er super tevreden over! Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor het leuk is om het eten te bereiden. Normaal gesproken had ik er een hekel aan. Het ve... See more

Contact info

1-star

Replied to 60% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top opgelost!

Mijn bestelling was nat geworden waardoor er 2 boekjes beschadigd waren. Dit is direct opgepakt en ik krijg nieuwe boekjes. Top geregeld!

June 20, 2024

Dankjewel voor je revieuw Lisette!! Waardeer ik heel erg. Liefs, Lauren

Goeie klantenservice (Lauren).

In mijn boekje 2.0 ontbrak een pagina. Daar heb ik vandaag een mail over gestuurd en gelijk een reactie gekregen dat ze een nieuw boekje opsturen. Contact gehad met Lauren van de klantenservice. Prima opgelost.

May 30, 2024

Dankjewel voor je review!! Groet, Lauren

Rated 1 out of 5 stars

Boekjes besteld zijn keurig geleverd

Boekjes besteld zijn keurig geleverd , maar daarna....... Alleen ging het mis , ik stelde een de vraag : hoe kom ik op de pagina die alleen voor leden met boekjes is , ben ikgewoon verwijderd en geblokt. Heb al meerdere keren gemaild , matrassen enig antwoord wat ik krijg is : als je de regels overschrijd word je verwijderd en dat kunnen we niet
meer terugdraaien. Het is gewoon idioot , dat je niet eens een normale vraag mag stellen. Het gaat ze daar alleen maar om geld , gewoon waardeloos!!!!!

Zo jammer dat ik niet kan reageren op de reactie van koolhydraken .
Ze heeft het over een waarschuwing, ik heb nooit een waarschuwing gehad .
Ik heb 2 x iets gereageerd/gevraagd.
1e , was reactie op boekjes die in de aanbieding gingen vanwege beschadiging : wat jammer dat ze nu met korting gaan , heb ze net gusteren besteled . Geen reactie van wie dan ook .
2e was de vraag , hoe kom ik in de prive groep .
Ook hierop geen antwoord . Maar direct verwijderd.
Dan vraag ik mij af , wat mag je daar op die groep wel vragen of zeggen.

May 29, 2024

Reply from Khd

Dankjewel voor je mail(s) en review Christa. We zijn inderdaad heel zuinig op onze Facebookgroep, vooral de sfeer is voor ons erg belangrijk. We zijn met 60.000 leden en daarom hebben we bepaalde groepsregels. Een heel enkele keer verwijderen we iemand, wat we inderdaad niet terugdraaien. In die jaren dat de groep nu bestaat, zijn er 6 mensen verwijderd. Hopelijk geniet je alsnog van de recepten. Ik wens je een fijne dag!

Ik heb 3 boeken besteld

Ik heb 3 boeken besteld, en betaald. En niets ontvangen.
Inmiddels alweer 2 weken bezig met hen en weer mailen, maar tot nu toe niets opgelost.
Waarschijnlijk verkeerd bezorgd.
Inmiddels gevraagd of ze nieuwe willen sturen, maar geen reactie.

April 1, 2024

Reply from Khd

Dank voor je review Lonny. Heel vervelend, maar op bungalowparken horen we dit vaker. Wij hebben eerlijke prijzen en kunnen daarom niet zomaar iedereen nieuwe boekjes opsturen als niet blijkt dat ze vermist zijn. Volgens PostNL zijn ze afgegeven bij de receptie en we hadden, dacht ik, goed contact per mail. Als jij de behoefte voelt je gevoel hierover hier te uiten is dat helemaal oke, maar wij denken niet dat dat iets oplost. Hopelijk vind je de boekjes alsnog terug op het park waar je woont/verblijft. Fijn weekend!

Rated 5 out of 5 stars

Gemakkelijke recepten voor iederen haalbaar!

Het zijn niet moeilijke recepten, en iedereen kan gewoon mee eten. En het belangrijkste, het helpt en het voelt niet als een dieet. 💪🙃

June 6, 2023

Dankjewel Wia, wat ontzettend lief! 😘

super blij mee!

Heel blij met de lekkere en makkelijkere recepten van Koolhydraken! Ik had nog een vraag en die is snel en goed beantwoord via de klantenservice. Levering ging ook snel. Echte aanrader!

March 23, 2023

Thx Sharon!! 🧡

Dikke vette (😉) aanrader

Super fijne ervaring! Leuke boekjes, vriendelijke service en snelle levering. Ik ben fan!

Reply from Khd

Wat lief dat je een review hebt gepost Cheryl, dankjewel!! 🧡

Top!

Super leuk, handig boekje met de lekkerste recepten!

Reply from Khd

Dankjewel Wendy, lief dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten 😘😘

Blij met Koolhydraken!

Beide boekjes supersnel in huis; duidelijke uitleg, lekkere recepten en op een leuke en grappige manier geschreven dat het eerder lijkt of het een berichtje van een vriendin is. Dat voelt als steun en daardoor is het makkelijker om te starten. Vragen via IG worden altijd snel beantwoord en bij aankoop van een boekje krijg je toegang tot een besloten FB groep waar iedereen voor elkaar klaar staat... ik ben fan!

April 3, 2023

Reply from Khd

Wat leuk om te lezen Susanne en fijn dat je er zo blij mee bent. Lief dat je een review wilde achterlaten 🧡 Thx voor je Insta-support en tot daar!

Top!

Super snelle verzending en duidelijke communicatie 😃

Reply from Khd

Dank voor je review en het compliment Anouk!

Leuk en toegankelijk!

In november begon ik met een keto dieet. Ik had geen idee waar ik op moest letten en dacht dat het genoeg was om mijn rijst, brood en aardappelen te laten staan. Mijn moeder heeft me deze boekjes cadeau gedaan en daar ben ik nog steeds elke dag mega blij mee.

In de boekjes van Koolhydraken wordt op een leuke, toegankelijke manier uitleg gegeven over het dieet en ook de recepten zijn afwisselend, leuk en vooral niet te moeilijk. Ik ben inmiddels ruim 12 kilo afgevallen en kijk als ik inspiratie wil of gewoon wat wil nalezen nog geregeld in de boekjes. Daarnaast is de schrijfster heel leuk om te volgen en geeft ze elke week foldertips.

Reply from Khd

Waaaaauw Kelly 12 kilo! Fantastisch :) Super lief dat je een berichtje achter hebt gelaten en wat ben je goed bezig 🧡🧡

Rated 5 out of 5 stars

Super leuke en handige boekjes

Super leuk en inhoudelijk begrijpelijk geschreven, lekkere recepten, echt super om je op weg te helpen met het kha eten.
Ik heb bij mijn bestellingen een snelle service en goede klantvriendelijke mails ontvangen.
Ga zo door!
Beveel de boekjes regelmatig aan vrienden en familie aan!

Dankjewel! 🙌🧡

Oneerlijk retourbeleid

als het op retourbeleid aankomt is dit bedrijf zeer klantonvriendelijk. Hun regels komen niet overeen met uitvoering hiervan. Melding retour was binnen de gestelde termijn.

May 28, 2023

Hi Kelly,
Je had me per mail al gewaarschuwd voor het plaatsen van deze review, vervelend dat je ons als klantonvriendelijk ervaart. Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen retourneren, na deze retourtermijn kunnen er geen producten worden teruggenomen.
Hopelijk geniet je alsnog van de Koolhydraken boekjes en de recepten die er in staan. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, wil ik u graag verwijzen naar onze klantenservice via info@koolhydraken.nl
Lauren - Team Koolhydraken

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look