Company details

1. Plastic Fabrication Company
  2. Siding Contractor

Written by the company

Kozien.nl is een online platform voor het bestellen van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Via de configurator stel je eenvoudig je kozijnen samen en zie je direct de prijs – inclusief montage. Dit biedt duidelijkheid en helpt je bij het plannen van je project. Wie liever hulp krijgt, kan ook vrijblijvend een offerte laten opstellen door één van onze adviseurs. We bieden zowel levering als volledige montage. Wanneer je kiest voor montage, zorgen wij voor het inmeten en de plaatsing met onze eigen vakmensen. De productie van de kozijnen gebeurt in onze eigen fabriek, waarbij we werken met hoogwaardige profielen van Schüco. Als premium partner van Schüco bieden we oplossingen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is ook mogelijk om alleen de kozijnen te bestellen en te laten leveren, bijvoorbeeld als je de montage zelf wilt uitvoeren of dit via een aannemer laat doen. Wat je situatie ook is: we bieden een passende oplossing. Daarbij geldt: betaling vindt pas plaats na montage. Op onze kozijnen geven we standaard 20 jaar garantie. Gemiddeld gezien kunnen wij, nadat er is ingemeten, binnen 8 tot 10 weken starten met de montage. Of je nu zelf aan de slag gaat of liever persoonlijk geholpen wordt – alles begint met een vrijblijvende offerte via www.kozien.nl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

“Het hele proces klopte gewoon”

Online kon ik eenvoudig zelf een offerte samenstellen. Na akkoord werd er snel een inmeter ingepland, die alles nauwkeurig heeft opgemeten en waardevol advies gaf over de uitvoering.

De kozijnen zijn keurig op de afgesproken tijd geplaatst. Ondanks een klein probleempje, hebben de monteurs dit vakkundig opgelost. Grote complimenten aan Dennie en Noah: zij werkten netjes, nauwkeurig en waren bovendien erg vriendelijk. Na afloop lieten ze alles schoon en verzorgd achter.

Ook de logistiek was goed geregeld. De glascontainer en het glas werden netjes bezorgd en binnen enkele dagen weer opgehaald.
Het eindresultaat is strak afgewerkt en volledig naar wens. Ik ben zeer tevreden over zowel de communicatie als het vakmanschap gedurende het hele traject. Een prima bedrijf met uitstekende service!

March 23, 2026

Reply from Kozien.nl

Dank je wel voor je review!
Goed om te horen dat zowel de montage als de organisatie eromheen goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Geweldige service en kwaliteit

Goede begeleiding door medewerkers op de beursvloer en later via de telefoon.. installatie ging super snel en nettjes. Zeer tevreden over de kwaliteit van de kozijnen, horren, rolluiken en raamdorpels. Ideaal dat een partij dit alles kan leveren. daarnaast ook super vriendelijk personeel.

March 10, 2026

Reply from Kozien.nl

Dank je wel voor je mooie woorden!
Ons team doet z’n best, leuk dat dat zo wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

top bedrijf

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Kozien! Vanaf het eerste contactmoment voelde alles professioneel en vertrouwd aan. Het team nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf eerlijk en deskundig advies.

De communicatie is helder en snel, en afspraken worden netjes nagekomen. Wat mij vooral opvalt, is de klantgerichte houding: er wordt echt met je meegedacht en geen vraag is te veel.

Wat ik ook een groot pluspunt vind, is de prijs: deze is zeer scherp in vergelijking met andere aanbieders. Daarnaast werkt de rekentool op de website erg prettig en overzichtelijk. Hiermee krijg je snel een goede indicatie van de kosten, wat het hele proces een stuk transparanter maakt.

Hoewel de kozijnen nog geplaatst moeten worden, heb ik er alle vertrouwen in dat dit ook vakkundig zal gebeuren. Tot nu toe zeker een aanrader!

March 24, 2026

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je het traject zo positief ervaart. We kijken uit naar de plaatsing! Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Topbedrijf…

Na een fijn gesprek en rondleiding merk je echt dat dit bedrijf voor kwaliteit staat. Het resultaat was er dan ook naar met Eric en Tim die knap werk hebben geleverd.

February 24, 2026

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor je review! Mooi dat je tevreden bent, Eric en Tim zullen dit zeker waarderen. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Kwaliteit en vakkundige installatie

Kozien.nl geeft snel antwoord op vragen. Schuco is een topmerk kozijn en door kozien.nl vakkundig geïnstalleerd . De afwerking ter plekke is met vakmanschap zeer netjes uitgevoerd.

November 19, 2025

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor je reactie! Goed om te lezen dat onze communicatie, de Schüco-kozijnen en de afwerking naar wens zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel blij met Kozien met mij kozijnen en de monteurs

Ik ben heel blij met Kozien met mijn geplaatste kozijnen in het gehele huis. Ze zijn heel erg mooi, vriendelijke en zeer kundige monteurs, niets was teveel. Ze werken heel netjes Ik raad het bedrijf een ieder aan.

January 20, 2026

Reply from Kozien.nl

Dank je wel voor je mooie review en aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met het resultaat. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Goed doorgewerkt

Goed doorgewerkt. Ondanks ziekte toch extra mensen ingeschakeld om het optijd af te krijgen. Netjes afgewerkt.

January 16, 2026

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor je mooie review. Ondanks de omstandigheden wilden we het werk graag op tijd en netjes afronden. Fijn dat dat is opgevallen!

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijk, Snel en keurig werk afgeleverd!

De website van Kozien is duidelijk en erg uitgebreid zodat je vooraf al goed kan zien wat de kosten worden. Het vervolgens opmeten was ook snel geregeld waarna de levering en installatie van de kozijnen en nieuwe voordeur snel ingepland kon worden. De installatie service was echt top! Kan niet anders zeggen dan dat het werk netjes volgens afspraak werd uitgevoerd en het werk dat werd opgeleverd was boven verwachting! keurig heren.

December 18, 2025

Reply from Kozien.nl

Goedemiddag Paul, bedankt voor deze mooie review! Veel plezier van de nieuwe kozijnen! Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Kozien staat voor totale ontzorging en kwaliteit

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering voel je dat de klantreis bij Kozien centraal staat. Bij de eerste kennismaking met de sales (Sam) wordt er in alle facetten met je meegedacht; niks is teveel gevraagd en alles wordt helder en transparant uitgelegd.

De levering van de producten voor montage verloopt soepel en de communicatie is gedurende het hele traject duidelijk en prettig. Tijdens de montage leveren de vakmannen, Dylan en Youri, écht vakmanschap. Ze werken hard, secuur, denken vooruit en met je mee, staan open voor iedere hulpvraag en zijn bovendien erg sociaal. En mocht er onverhoopt sprake zijn van kleine beschadigingen, dan zorgt Kozien dat een extern bedrijf dit kosteloos - op bijna magische wijze - repareert. Ook de facturatie is klantvriendelijk, grotendeels achteraf, wat een veilig gevoel geeft.

Kortom, met Kozien kies je voor een A-merk tegen een marktconforme prijs. Er zijn partijen die meer durven vragen voor mindere kwaliteit, zowel in materiaal als vakmanschap. Met Schüco ervaar ik nu al de levenskwaliteit van degelijk materiaal dat gebruiksvriendelijk is en vooral doet wat het moet doen: tocht en vocht buitenhouden, terwijl het er ook nog eens goed uitziet en een nieuw binnenklimaat heeft gecreëerd.

Als ik iemand moet aanbevelen, steek ik er mijn hand voor in het vuur dat Kozien.nl de beste keuze is. Geen twijfel.

December 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

We zijn blij met de nieuwe kozijnen

We zijn blij met de nieuwe kozijnen. Dylan en Yuri hebben alles keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Prettig om hen over de vloer te hebben. Ze zouden graag nog een keer terug komen als we een nieuwe bestelling zouden plaatsen. We hadden wat tegenslag doordat een kozijn niet goed was opgemeten. Het is dan een voordeel dat Kozien de kozijnen zelf maakt. De volgende dag zat het juiste kozijn er in. Alleen het glas plaatsen duurde helaas wat langer omdat dat elders vandaan moest komen. Al met al zijn wij toch heel tevreden met het resultaat en kunnen wij Kozien zeker aanbevelen.

November 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De kozijnen werden keurig op de…

De kozijnen werden keurig op de afgesproken tijd geinstalleerd. Hoewel bij ons het huis nogal scheef is, hebben de klusmannen het keurig opgelost voor ons. De klusmannen waren erg vriendelijk. De glascontainer werd keurig bezorgd en weer opgehaald binnen een dag. Het slot liep niet helemaal soepel, daar heeft Kozien meteen een medewerker voor gestuurd en het probleem verholpen. Prima bedrijf met prima service.

September 16, 2025

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf! Met vriendelijke groet | Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Ons huis is super mooi geworden

Ons huis is super mooi geworden. Werken netjes en denken mee.
Top gedaan mannen.

September 24, 2025

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat u tevreden bent met zowel het resultaat als onze werkwijze. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

top kozijnen volgens afspraak, supergoed georganiseerd

top kozijnen, georganiseerd tot in de details, goede voorlichting over verloop en uitvoering werkzaamheden++, we zijn superblij met de zes mooie nieuwe kozijnen! Netjes afgewerkt, alles volgens afspraak.

August 25, 2025

Reply from Kozien.nl

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en jullie blij zijn met de nieuwe kozijnen. Bedankt voor de positieve woorden en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Mijn ervaring met kozien.nl

Ik heb via kozien/thermototaal een kunstof keukenraam, voordeur en een grootte schuifpui besteld allen met hr+++ glas.

De voordeur is prachtig maar
de hoogtepunt van dit alles is toch zeker de schuifpui, Met daarboven de plastisol gewrapte boeidelen.

Materiaal is zwaar/stevig en voelt gewoon kwalitatief zeer hoog aan. En ondanks het gewicht van de voordeur, schuifpui en het raam gaan deze zeer eenvoudig open.

Ik ben echt enorm blij met het eindresultaat. En mocht iemand dit lezen, zoek niet verder.

Dit bedrijf is zeker een aanrader!

August 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Op de website heb ik makkelijk zelf een…

Op de website heb ik makkelijk zelf een offerte samengesteld. Na mijn akkoord kwam er snel een inmeter langs die alles precies heeft opgemeten en waardevol advies gaf over de uitvoering. Vanaf dat moment werd alles uit handen genomen. De monteurs werkten netjes en nauwkeurig, en lieten alles keurig schoon achter. Het resultaat is strak afgewerkt en volledig naar wens. Heel tevreden over zowel de communicatie als het vakmanschap tijdens het hele traject.

August 11, 2025

Reply from Kozien.nl

Wij zijn blij om te horen dat u het gehele traject positief heeft ervaren! Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Van begin tot eind geweldig

Van begin tot eind een geweldige ervaring gehad met Kozien! Ze hebben ons in het proces geholpen waar nodig, reageerder snel op onze vragen en op de dag zelf hebben ze snel en vakkundig werk geleverd. Ik ben ontzettend tevreden!

July 14, 2025

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor de positieve review en prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Super blij en happy

Bij ons hebben ze van de week een schuifpui en een deur geplaatst , we zijn super blij , alles was goed geregeld , en het was in een ochtend er in geplaatst, wij hebben een overkapping, maar zelfs dat was geen probleem ,super goede service , je wordt gelijk geholpen als je belt, kleur is ook super mooi, zeker zeer tevreden en de prijs is ook goedkoper dan bij ons in de regio, je kan in de fabriek gaan kijken hoe ze ze maken en kleuren kiezen , ook daar super vriendelijk , zeker een bedrijf om aan te raden

July 8, 2025

Reply from Kozien.nl

Bedankt voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf! We zijn blij dat alles naar wens is en waarderen je positieve feedback enorm. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en kwaliteit!

Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen! Het hele proces verliep snel en soepel, van de online bestelling tot de plaatsing. We konden tussentijds nog aanpassingen doorgeven en kregen een kleurenwaaier toegestuurd om de juiste kleur te kunnen kiezen. De samenwerking met andere partijen verliep ook goed. Bij vragen kregen we altijd snel en duidelijk antwoord. Echt een aanrader!

March 21, 2025

Reply from Kozien.nl

Hartelijk dank voor deze positieve review. Goed om te horen dat het gehele traject – van bestelling tot montage – naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

Rated 5 out of 5 stars

Topresultaat geleverd door een topteam.

Afgelopen dinsdag d.d. 18-03-2025 was het zover dat de door ons bestelde kozijnen geplaatst zouden worden, het zou 3 dagen in beslag gaan nemen.
Wat een 2 Toppers kwamen bij ons werken. Martin en zijn zoon Benjamin hebben echt topwerk afgeleverd. Alles is mooi afgewerkt, zowel binnen als buiten en elke dag werd alles weer netjes geveegd door hen, daardoor was de bende, die er best wel was, eigenlijk zo weer weg.
Aangezien er een kraan nodig was om het zware voorruit te plaatsen hadden Martin en Benjamin nog even het gemak van hun collega’s die hun hebben geholpen om alles volgens afspraak af te krijgen.
Het appverkeer wat ik met Jurre Tichelaar had verliep ook erg vlotjes, van het begin van bestellen tot aan het eindresultaat.
Ik zal bij iedereen die van plan is om over te stappen naar kunstof kozijnen Kozien (partner van Thermo Totaal) zeker aanbevelen.
Martin, Benjamin en Jurre nogmaals bedankt, jullie zijn echte kanjers.
Groetjes van een dankbare klant, H. Vrees

March 20, 2025

Reply from Kozien.nl

Beste mevrouw Vrees, hartelijk bedankt voor deze mooie woorden. Wij willen u ook graag bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Kozien.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look