Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... See more
Company replied
En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... See more
Company replied
Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... See more
Company replied
Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... See more
Company replied
Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte
Nørregade 8, 9000, Aalborg, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week

Reply from Kraes
Rigtig god service og dejlig smilende betjening 👏🤗

Lyn hurtig forsendelse
Alt er med ift. hvis der er en reklamation eller bare retur

Reply from Kraes
Min kone og jeg var ude på en shoppingtur i Aalborg og ville finde noget pænt til hende. Desværre kom en meget anmassende ejer hen og ville ikke lade os kigge i fred og ro - hun var alt for meget over os og gør, at vi ikke vil komme igen.

Reply from Kraes
Lækre produkter, professionelt personale, hurtig levering.

Reply from Kraes
Altid fine varer på shoppen, også i butikken, hvor jeg især bliver inspireret af udvalget. Og altid så fin betjening i butikken👌🏼👌🏼👌🏼

Reply from Kraes
Hjælpsom og ærlig personale dejlig at komme hjem og det er det rigtige man har brugt sine penge på, 😃

Reply from Kraes
Stort udvalg, hurtig forsendelse og et dejligt håndskrevet kort i pakken😊

Reply from Kraes
Altid smilende og imødekommende personale :) føler mig altid som en særlig kunde når man kommer !!

Reply from Kraes
Lækker hjemme side med de bedste mærker
Sort og bredt udvalg
Hurtig afsendelse