krasloten.nl Reviews 36

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik kocht twee dagen op rij een tiental krasloten online. Ik kreeg afgescheurde krasloten toegestuurd en ze waren allemaal leeg. Dat kan niet, als je zo'n grote hoeveelheid koopt, win je nog geen 1 eu... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas na een paar x contact te hebben gehad over een gewonnen krasloten pakket wat nooit is gekomen echt n gevoel van afgepoeierd te worden door de 'klantenservice' ...en dmv mail van krasloten: prof... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag lagen er krasloten in de brievenbus. Had ik blijkbaar gewonnen. Dank u wel. Wist niet dat ik iets had gewonnen. Extra winactie. Ga zo door met regelmatig vernieuwen en nieuwe krasloten.... See more

2.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Altijd geleverd gekregen

Heb vaker loten besteld en nooit problemen ondervonden, soms komt de bestelling een dag later binnen maar kreeg altijd m'n bestelling binnen, het scannen voor punten heeft me ook nooit problemen opgeleverd. De meeste reacties hieronder kan je gewoon als laster en onzin beschouwen mijns inziens.

April 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik kreeg van mijn broer diverse…

Ik kreeg van mijn broer diverse krasloten voor mijn verjaardag . Wat een ondingen met dat gekras bah! Nu was er op 1 lot . 3 X 20 euro en 1 gratis lot gevallen. Ik kreeg op dat Lot alleen maar 1 gratis lot uitbetaald. Ipv de 20 euro extra. Nu komt het eerst 2 X mailen met kopieën. Daarna moest ik het via de post doen met kopie paspoort en het originele kraslot . Nu 2 maanden verder. Geen reactie opnieuw gemaild met alle bewijzen van de verstuurde brief… geen antwoord. Hoe gierig zijn ze over 20 euro! Ik heb de NL loterij opgezegd want die hoort er ook bij!

March 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelling krasloten

Mijn bestelling krasloten van 14 februari kwam helaas niet aan, vermoedelijk door een fout bij de postbezorging. Na contact met de klantenservice werd er direct actie ondernomen. Medewerker Lennard dacht goed mee en zegde direct toe de krasloten opnieuw te versturen.
Hoewel het even duurde voordat de post het eindelijk afleverde (en ik de hoop bijna had opgegeven), is alles nu in goede orde ontvangen. Ik ben zeer te spreken over de proactieve houding en de vriendelijke communicatie vanuit de Nederlandse Loterij. Ze nemen hun verantwoordelijkheid als er iets misgaat bij de bezorging. Top service!

February 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

na 6 weken nog steeds niet mogelijk om…

na 6 weken nog steeds niet mogelijk om loten te scannen de support stuurt me van kastje naar de muur het is een simpel probleem maar het lijkt net of ik tegen kleuters praat speel niet mee mensen je word genaait en ze helpen niet bij problemen

February 18, 2026

Ik heb krasloten t.w.v

Ik heb krasloten t.w.v. 50 euro op 28 december besteld. Het is op 2 januari op de post gegaan.
Het zal binnen een paar werkdagen binnen zijn, maar dat was dus niet zo.
Tot nu toe krijg ik nog steeds geen krasloten.
Twee keer contact opgenomen via klantenservice enige keer moet ik 7 werkdagen wachten en andere keer zei de heer dat onder actievoorwaarden artikel 12 het is overgedragen naar de post.nl dus derde partij waardoor het is op eigen risico.
Helaas ben ik de lot kwijt en ook 50 euro kwijt.
Lieve mensen ga gewoon naar de winkel om je lot te kopen. Krasloten laat je gewoon in de kou staan.

January 10, 2026

Heel slecht

Zeer slecht koop hier niks want het wordt niet verstuurd pure oplichting bah

Klantenservice ongeïnteresseerd leek wel of ik iemand aan de telefoon had die stoned was

October 17, 2025

QR code niet scanbaar

Had een kraslot gekocht en won er 10 euro mee. Alleen konden ze de QR code niet scannen. Moet ik het per post opsturen naar de loterij. Dit kost weer een postzegel, wat je niet terug krijgt. Andere optie is er niet. Dus je wint minder dan op de kraslot staat

June 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Onderwerp: Klacht over bestelling en verzoek tot annulering

Geachte klantenservice,

Onlangs heb ik via jullie website krasloten besteld voor mijn oude vadertje, maar helaas bleek het opgegeven adres niet correct. Vrijwel direct na het plaatsen van de bestelling – letterlijk binnen dezelfde minuut – heb ik jullie hierover gemaild in de hoop dit nog recht te kunnen zetten.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik als antwoord dat het adres niet meer aangepast kon worden, en dat er verder niets meer gedaan kon worden. Ik begrijp dat wijzigingen soms lastig zijn na een bestelling, maar dit voelt erg onredelijk aangezien ik vrijwel meteen heb gereageerd.

Daarnaast geven jullie aan dat het pakket misschien retour gestuurd wordt, of dat ik zelf maar contact moet opnemen met de huidige bewoner. Dat is natuurlijk geen redelijke oplossing voor een klant die op tijd heeft gehandeld.

Ik wil via deze weg dan ook formeel een klacht indienen over de gang van zaken én vraag ik om mijn bestelling alsnog te annuleren en mijn betaling terug te storten. Jullie geven aan dat annuleren mogelijk is, maar kiezen ervoor dit niet te doen. Dat is geen correcte service.

Ik vertrouw erop dat jullie alsnog bereid zijn mee te denken in een gepaste oplossing, en ik hoor graag spoedig van jullie terug.

Miranda

Ordernummer
20250509269509

May 9, 2025

alles gaat mis!

alles gaat mis!
wacht als "eerst wachtende" al 50min in de wachtrij.
uitkering van prijzen gaat NIET volgens speluitleg.
als je daarover belt krijg je dus niemand aan de lijn.
dit riekt naar .....

January 4, 2025

Niet doen

Wacht al 2 weken op december krasloten a 20 euro per stuk, online betaald.
Ze houden je gewoon aan het lijntje en geven niet eens meer antwoord.
Gewoon oplichterij

December 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet ontvangen! Klantenservice helpt NIET.

Ik heb een bestelling geplaatst en deze na ruim een week nog steeds niet ontvangen. Hierover heb ik gebeld met de klantenservice en daar kreeg ik en jonge, ongemotiveerde gozer aan de lijn die mij afwimpelde en zelfs beweerde dat ik helemaal geen bestelling had geplaatst terwijl ik het besteloverzicht voor m'n neus had op hun website incl. ordernummer. Ik vind het bizar hoe dit bedrijf mensen geld laat betalen en dat er kleine jongetjes werken bij de klantenservice die hier geen kaas van gegeten hebben. Echt crimineel te noemen dit.

December 28, 2024

"Gratis" kraslot gewonnen

Gratis kraslot gewonnen. Blijkbaar ook een loterij, aangezien van de 4 die ik heb "gewonnen" er maar 1 QR code kon worden gescand. Dan stuur je mail, krijg je als antwoord terug dat de winkel moet bellen om het probleem op te lossen. Jaja die hebben de tijd om langdurig in de wacht te staan. Al met al zwaar teleurgesteld

December 21, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look