Kreditradaren Reviews 0

2. Car Finance and Loan Company
  3. Financial Planner
  4. Non-Bank Financial Service

Written by the company

Kreditradaren – Din uafhængige guide til et gennemsigtigt lånemarked Om Kreditradaren Kreditradaren er en førende dansk sammenligningstjeneste, der er sat i verden for at skabe gennemsigtighed i en ofte uigennemskuelig finansiel sektor. Vi hjælper dagligt tusindvis af danskere med at navigere i markedet for privatlån, samlelaan og billån ved at stille skarpe, datadrevne værktøjer til rådighed – helt gratis og uforpligtende. Hvorfor vælge os? I en jungle af renter, gebyrer og komplekse lånevilkår fungerer Kreditradaren som dit digitale sikkerhedsnet. Vi aggregerer data fra en lang række af Danmarks mest troværdige banker og låneudbydere, så du altid kan sammenligne lån på tværs af de vigtigste parametre: ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), samlede kreditomkostninger og udbetalingstid. Vores kerneværdier: • Gennemsigtighed: Vi gemmer ikke de små bogstaver. Vi fremhæver altid ÅOP, så du kan sammenligne "æbler med æbler". • Ansvarlighed: Vi støtter op om god skik i finansielle virksomheder og vejleder aktivt vores brugere om budgetlægning, rådighedsbeløb og sunde lånevaner. • Sikkerhed: Din data er beskyttet. Alle ansøgninger og sammenligninger foregår via krypterede forbindelser. • Uafhængighed: Vi er ikke en bank. Vi er en uafhængig instans, der lader udbyderne kæmpe om at give dig de bedste vilkår. Vores redaktionelle profil Bag Kreditradaren sidder et dedikeret team af finansielle skribenter og analytikere. Alle vores guides og artikler er faktatjekket for at sikre, at de altid overholder gældende dansk lovgivning, herunder Kreditaftaleloven og Finanstilsynets retningslinjer. Vi tror på, at en velinformeret låntager er en tryg låntager. Velkommen til en smartere måde at låne penge på.

No reviews

This company hasn’t received any reviews yet.

Take a closer look