Krydra AS Reviews 17

1. Spice Store
  2. Coffee Store
  3. Tea Store

Written by the company

Krydra.no er mer enn bare en nettbutikk for urter og krydder; det er lidenskapen for matlaging som brakte oss til liv. Vi holder til i Arendal, og tilbyr kvalitetskrydder og urter, med en preferanse for økologisk dyrkede produkter, til både forbrukere og restauranter. Vår reise startet med en kjærlighet for chili og frustrasjonen over mangel på utvalg i norske butikker. Vi ønsket å utforske det rike mangfoldet av chilisorter og deres unike anvendelser i matlaging. Derfor ble Krydra.no skapt for å gi et bredt spekter av krydder og urter som kan berike alle kjøkken og matlagingsstiler. Vi vet at det kan være vanskelig å finne riktig krydder i dagligvarebutikkene, spesielt hvis du er på utkikk etter noe litt utenom det vanlige. Kanskje du har returnert fra en tur til India, inspirert til å lage autentiske retter for familie og venner, men finner ikke de nødvendige krydderne. Den frustrasjonen er grunnen til at Krydra.no er her for deg. Vi gir deg tilgang til et omfattende utvalg av toppkvalitetsprodukter til fornuftige priser, levert rett til døren din. Hvis det er noe du ikke finner i vår butikk, er vi alltid klare til å hjelpe og finne det du trenger. Fordi hos Krydra.no er vi lidenskapelig opptatt av å gjøre matlagingen din så smakfull som mulig.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastisk god service

Fantastisk god service!
Her ringer jeg 16:01 på onsdag før påske for å dobbeltsjekke om de har åpent til 18 som andre onsdager, eller om de har avvikende åpningstider grunnet påske.
De stengte kl 16, men hvis jeg la inn en bestilling på nettsiden så skulle han vente på den og legge ut i postkassa så jeg fikk hentet.

I tillegg til veldig god service så er kryderet her absolutt top of the line!

April 1, 2026

Sterkt anbefalt! 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️

Handler krydder, te, smakstilsetning og kvern her.
Jeg elsker krydder og det er kjekt å få tak i bedre kvalitet enn det vi vanligvis får i norske dagligvarebutikker.

Krydra-butikken er litt dyr, men veldig bra varer. – Krydderet er på et helt annet nivå og verdt det.

Vennlig kundeservice og lagerarbeid team, et som man kan både skrive til og snakke med muntlig.

Alt har kommet komplett – hver eneste gang. Føles trygt å handle der.

February 1, 2026

Som en godtebutikk

Som en godtebutikk - bare med deilig krydder :-)

Stort utvalg - god service
Kommer tilbake igjen og igjen

~Frøydis

November 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Bestillingen var mangelfull når pakken…

Bestillingen var mangelfull når pakken ankom. Halvparten manglet. Umulig å komme i kontakt med kundeservice....

November 15, 2024

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager virkelig at bestillingen din ikke var som forventet, og at det var vanskelig å komme i kontakt med oss.

Vi er et lite team av mennesker som plukker og pakker alle bestillinger manuelt, og dessverre kan plukkfeil skje. Vi gjør alltid vårt beste for å rette opp i slike situasjoner så raskt som mulig, og vi beklager at din sak ikke ble håndtert etter forventning denne gangen.

For å kunne hjelpe deg videre, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte. Vår e-postadresse og telefonnummer finner du enkelt på vår hjemmeside, krydra.no. Vi vil gjerne finne ut hva som har skjedd og sørge for at dette blir ordnet opp i.

Takk for at du gir oss muligheten til å rette opp i dette, og vi ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen,
Krydra.no

Verdens beste krydderbutikk?

Utrolig godt utvalg, ekstremt god kvalitet på krydder. Alltid kjappe til å levere, hyggelig å komme innom og hente posen :)

Av de krydderbutikkene jeg har prøvd, og det inkluderer Seasoned Pioneers, så er dette den klart beste.

September 27, 2024

Anbefaler

Bra utvalg med gode beskrivelser av produktene, Kommer fort i bra pakkede esker.

Mye uprøvde og ukjente krydder jeg nå kan leke meg med, noe jeg er veldig fornøyd med.

Anbefaler virkelig!

May 24, 2024

Imponerer atter en gang

Gang på gang har krydra levert suveren kvalitet, og det på lynkjapt varsel. Ungdomsbedriften min har vært helt avhengig av krydra sitt unike og eksotiske utvalg, og med den hjelpsomme kundeservicen og overveldende kvalitet, kan jeg med hånden på hjertet si at du aldri vil angre på et kjøp hos krydra.no.

December 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Krydra gode priser og god service

Var på jakt etter kanel som ikke tar livet av leveren, joda det er nok litt dyrere enn den der greiene de kaller kanel fra Kina. Men krydra.no hadde helt greie priser og leverte som forventet

September 19, 2023

Krydra imponere.

Krydra imponere med supert utvalg og en service i høyeste klasse! Handlet mange ganger hos dei og fortsetter i fremtiden!

August 3, 2023

Fornøyd!

Bestilte tirsdag kveld, fikk varene fredag morgen. Enkel og tillitsvekkende kjøpsprosess, og supert utvalg av kvalitetskrydder! 🙌

May 6, 2022

Reply from Krydra AS

Så hyggelig å lese at du er fornøyd, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale :)

null tull :)

sender raskt, gode priser, er flinke og kunnskapsrike. dem har allerede godt utvalg men håper dem får inn mer nytt fremover. null tull :)

December 13, 2021

Reply from Krydra AS

Så hyggelig lesing. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look