Company details

1. Cryptocurrency Service
  2. Technical Service

Written by the company

Teknisk hjelp med kryptovaluta | Kryptoservice. Vi hjelper deg om du trenger dokumentasjon, veiledning eller har blitt utsatt for svindel.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Anbefales

Tok kontakt med kryptoservice for å få ryddet opp og få kontroll på regnskapet siste 4år.

Det var transaksjoner hit og dit, trades her og der, swap og div i alle retninger med en del kontoer og forskjellige valuta.
I etterkant er jeg så glad jeg fikk hjelp til dette. Jeg hadde aldri i verden fått det til så bra selv. Og jeg ville brukt uendelig med tid i forhold disse gutta.
De har gjort en fabelaktig og oversiktlig jobb og vi har fått på plass alle tall.
Jeg har fått veldig god hjelp.

Informasjonsflyten har vært upåklagelig til alle døgnets tider.
Trivelige og proffe folk å prate med.

Anbefaler absolutt å kontakte denne gjengen hvis du trenger hjelp med å få kontroll på regnskapet ifm. Virituell valuta.

June 9, 2024

Vann over hodet

Hadde tatt meg vann over hodet med da spesielt bruk av pancakeswap og direkte kjøp av krypto inne i trustwallet.
Kryptoservice hjalp meg på en ryddig å profesjonell måte med å få oversikt.

Vil absolutt anbefale andre som er usikre på hvordan de dokumenterer alt riktig om å gi Kryptoservice sjansen til å ordne opp for de.

June 10, 2024

En solid hjelpe hånd

Jeg hadde en del rot i porteføljen min,
Guttene hjalp meg å få oversikt i transaksjonene. Profesjonelt og godt gjort

December 3, 2023

Topp service

Tok kontakt med kryptoservice etter at jeg selv hadde forsøkt og feilet med Koinly.
Jeg skulle fikse skattemeldingen for 2 år.
Det gjaldt en del handler gjort på andre børser enn Firi.

Kryptoservice er veldig profesjonelle og har meget god forståelse på kryss av krypto børser og transaksjoner.
Di utfører oppdraget med utrolig god interesse og oppfølging for å løse ditt problem.

Utfallet kunne ikke blitt bedre.
Jeg ble vist hvordan jeg skulle føre det inn i skattemelding.
Til dere som trenger hjelp med krypto regnskap/skattemelding O.l.
Anbefaler jeg kryptoservice.

April 30, 2023

Veldig fornøyd!

Jeg tok kontakt med Kryptoservice da jeg hadde en del tidligere handler som gjorde kryptoregnskapet mitt ganske komplisert.

Jeg har bare godt å si om min erfaring med dem. De fullførte oppdraget på en god måte, og jeg fikk samtidig noen gode tips på veien slik at jeg i fremtiden har god kontroll på mitt regnskap.

Jeg kan trygt anbefale Kryptoservice til alle som trenger hjelp til dokumentasjon på kryptovaluta. De gjorde hele prosessen smidig og stressfri for meg.

August 21, 2023

ICO scam

Er midt i en sak hvor jeg har blitt lurt/scammet på nett.
Mye pga naiv men og fordi di som utfører dette virket troverdige og jeg hadde null erfaring av krypto før jeg blev med i en falsk ICO.
Blev kontaktet via mail av falske personer
Nå får jeg hjelp av Kryptoservice,som virkelig utfører en jobb jeg setter pris på,noe som var veldig mye mere omfattende en jeg såg for meg.
Veldig informativ og hyggelig personlig service

September 7, 2023

Uvurderlig hjelp!

Min erfaring med Kryptoservice er at de er dyktige, kommuniserer godt og følger tett opp helt til avtalt jobb er 100% gjennomført. Prisen var heller ikke noe å si på. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!

March 31, 2023
Kryptoservice logo

Reply from Kryptoservice

Tusen takk for tilbakemeldingen Kjetil! 😄

Rated 5 out of 5 stars

Hjelp til Selvangivelsen …

Her fikk jeg hjelpen jeg trengte for å få ført riktig inn i selvangivelsen. Vil anbefale de gutta på det sterkeste.

March 31, 2023
Kryptoservice logo

Reply from Kryptoservice

Takk for flott samarbeid! 😄

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look