Kunstkerstboom.nl Reviews 25

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wij kregen een onvolledige boom geleverd (slecht 2 van 3 stukken in de verpakking). Bovendien stond zelfs een doedel getekend op de handleiding... Bij contacteren van het bedrijf wordt alles in vraag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben op de maandagavond een kunstkerstboom gekocht op de site, deze is woensdagochtend al bezorgd. Perfect! De kerstboom is inderdaad van goede kwaliteit. We hebben er een met nepsneeuw gekoc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben de Washington Deluxe 150cm besteld en deze kwam was binnen 2 dagen in huis. Het is een hele mooie kerstboom met veel takken, de snelle levering service zijn we ook blij mee. Hopelijk ku... See more

Company details

1. Home & Garden

About Kunstkerstboom.nl

Written by the company

Kunstkerstboom.nl is de kerstsite van Royal Christmas waar u snel en gemakkelijk uw kerstartikelen online kunt bestellen! Royal Christmas staat voor topkwaliteit kerstartikelen tegen scherpe prijzen. Voor zowel consumenten dan wel de zakelijke markt. Bij alle kerstartikelen zijn duidelijke beschrijvingen, foto’s en commercials te zien. De kerstartikelen voldoen aan de gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften. (KEMA / TÜV, NEN EN 71-2) Wij wensen u alvast fijne kerstdagen!

Alle Kunstkerstbomen
Besneeuwde Kunstkerstbomen
Gekleurde Kunstkerstbomen
1 Minuut Kunstkerstbomen
Halve Kunstkerstbomen
Kunstkerstbomen voor buiten en meerkleurig LED

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Onvolledige boom

Bij contacteren van het bedrijf wordt alles in vraag gesteld, ondanks foto’s. Proberen er alles aan te doen om geen retour te moeten nemen en stellen alles in vraag. BARSLECHTE dienst na verkoop. Pure oplichting als je het mij vraagt.

December 14, 2022

Beste heer / mevrouw,

We zien dat u deze review organisch geplaatst heeft en niet een geverifieerde online klant van ons bent, gelieve een e-mail met uw bestelnummer door te geven aan onze klantenservice op info@royalchristmas.nl dan gaan we dit uitzoeken.

Wij kunnen ons in bovenstaande niet vinden, klachten worden altijd opgelost na het plaatsen van een bestelling.

We zullen deze review wegens smaad en laster aankaarten bij Trustpilot, zij zullen contact met u opnemen.

Team Royal Christmas

Top bedrijf

Top bedrijf. Ik had voor de Kerst een boom besteld en betaald. Op het laatste moment besloten om toch met vakantie te gaan. Mail gestuurd of ik de boom kon annuleren en dezelfde dag het geld weer op mijn rekening. Dat is echt geweldig.

December 5, 2021

kerstboomervaring

iets met terughoudendheid de bestelling uitgevoerd maar tot onze verrassing een heel vlotte levering en betreffende kerstboom inzake prijs en uitzicht
zijn aan onze wensen voldaan.Zijn heel tevreden omtrent de gevraagde bestelling

December 15, 2013

Geachte Carlo,

Bedankt voor uw bestelling bij Royal Christmas. Namens het team van Royal Christmas wensen wij u alvast fijne Feestdagen!

Rated 5 out of 5 stars

kei leuke kerstboom en mooi,voor relatief weinig geld

mooie kunstkerstboom gekocht,voor relatief weinig geld.Snel geleverd.Hoop er nog jaren plezier van te hebben.Zeker een aanrader

December 10, 2013

Geachte Dhr. J. J. Verhaegh,

Besteld, snel in huis.

De levering was heel snel en goed verzorgd.

December 10, 2013

Geachte Peter,

Prachtige kerstboom!

Hopelijk kunnen we nog jaren van de boom genieten.

December 7, 2013

Geachte Jonathan,

Rated 5 out of 5 stars

Ook online goede service.......Sommige echte winkels verliezen terecht omzet!

Ik heb vooraf gebeld, om te controleren of ze voorraad hadden en of ze iets van het product wisten. Top! USP is niet meer over Product, maar over People.

Unique Selling People, dat hebben ze bij Kunstkerstboom.nl!

December 5, 2013

Geachte John Gardner,

Rated 5 out of 5 stars

veilig betalen en netjes geleverd

Kerstgoederen door mij besteld, en met ideal betaald. Alles netjes en op tijd door DPD aan huis gebracht. En leuk om te weten: GEEN verzendkosten.

December 3, 2013

Geachte R. van der Putten,

helemaal Top

Jullie service is van top niveau. Ik heb een bestelling gedaan en betaald kreeg even later meteen me factuur via de mail. De volgende dag een mail dat het onderweg was en daarna heel snel netjes bezorgd. Ben er helemaal blij mee. Dank jullie wel. Keep up the good work!

November 29, 2013

Geachte Sheryl Doekhi,

juiste kerstboom

Er waren nog geen witte kunst kerstbomen in de winkel verkrijgbaar, dus kwam ik op deze website. Ik ben liever van in de winkel kopen.. zodat ik het met mijn eigen ogen in het echt kan zien en beoordelen. Aangezien dit onmogelijk was heb ik de gok gewaagd op de website, wat mij aantrok was de gratis verzending en dat het direct leverbaar was. Ik was bang dat ik spijt zou krijgen van de aankoop en dat de kerstboom kaal zou zijn. Integendeel! ! Mooi vol - veel takken & een mooie brede boom. Dus een aanrader!

November 21, 2013

Geachte Amann,

Rated 5 out of 5 stars

Superboom voor een leuk prijssie...

Mooie echt lijkende kerstboom besteld voor een leuke prijs... Zoals beschreven en snel geleverd... Zeker een aanrader...

November 20, 2013

Geachte klant,

Rated 5 out of 5 stars

Klopt niet geheel met de beschrijving.

Vlotte levering, zelfs naar België. Doch de beschrijving en foto op de site klopt niet geheel met wat ontvangen werd. 60 lampjes blijken er in werkelijkheid 50 te zijn en de witte kleur vd de kerstkrans blijkt eerder door te weinig kunstsneeuw eerder gewoon groen.
Geen probleem, we spuiten wel wat sneeuw bij ;-)

Verder weinig productspec's. CE-label? IP-beschermingsklasse? (= gebruik voor buiten??), enz. Vele Chinese "fabrikanten" of leveranciers denken blijkbaar dat CE staat voor "China Export"

Het was onze eerste bestelling bij Kunstkerstboom.NL. Hopelijk volgende keer beter.

UPDATE 10/12/2016: Inmiddels gaat de kerstkrans met LED-verlichting zijn 3de seizoen in. Alles blijft intact. Dus zeker bestand tegen gebruik buiten.

November 20, 2013

Beste Marc Tranchet,

Onze excuses voor het ongemak bij uw bestelling. Het aantal lampjes wat bij de flock krans staat vermeld op de website is 50, misschien bent u in de war met de lengte en diameter van de flock krans? Deze zijn 60.

Over het algemeen zijn onze Flock kransen voorzien van voldoende sneeuw, echter kan het weleens gebeuren dat er 1 tussen zit die voorzien is van minder sneeuw.

M.b.t. de productspec's, wij proberen onze artikelen te voorzien van zoveel mogelijk informatie. We gaan zeker wat met uw tips doen.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft van uw flock krans met lampjes.

Team Royal Christmas / Kunstkerstboom.nl

goed

artikel is netjes verpakt

August 28, 2013

Geachte Hanny,

Rated 5 out of 5 stars

Super kwaliteit voor een leuke prijs!

De kerstguirlande om de spiegel maakt het
plaatje helemaal af. Bedankt

December 14, 2012

Geachte Emily-Jane Hendrik,

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede service. Goed product.

De guirlandes zijn mooi en net echt. Personeel is erg vriendelijk als je hen belt met een vraag.
En de service is prima.

December 14, 2012

Geachte Marian,

Rated 4 out of 5 stars

Uitstekende service en snelle levering

Boom + mand besteld bij kunstkerstboom.nl.. Snelle levering, mooie boom..

Geachte Eikenboom,

Interessante titel

Prima boom...

Geachte J. Brugman,

geweldig

een hele snelle service en de boom is prachtig

Geachte Gerdie,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look