Laaneberegner.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nem beregner med flere indtastningsmuligheder. Der mangler dog, at man kan lave kvartalsvis eller halvårlig ydelse

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har tit brugt laaneberegner.dk til at udregne mine lån. De giver et meget overskuelig og let forståeligt overblik over afviklingen. Specielt synes jeg godt om mulihderne for nemt at se påvirkninge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det har været utrolig vanskeligt at finde en overskuelig beregning af hvor meget den vil koste om måneden at låne. Endelig lykkedes det her - efter at have været igennem banker og kvikkreditter

1. Bank

Written by the company

Laaneberegner.dk – Din uafhængige guide til bedre lån. På Laaneberegner.dk hjælper vi dig med at få det fulde overblik over dine lånemuligheder. Vores mission er at gøre det nemt, gennemsigtigt og trygt at sammenligne lån – uanset om du leder efter et forbrugslån, billån, samlelån eller bare ønsker at få en bedre forståelse af dine nuværende låneomkostninger. Med vores intuitive låneberegner kan du nemt indtaste det ønskede lånebeløb og løbetid – og få et hurtigt overblik over estimerede månedlige ydelser, ÅOP og samlede kreditomkostninger. På den måde bliver det lettere for dig at træffe en informeret beslutning, uden skjulte gebyrer eller uigennemskuelige vilkår. Laaneberegner.dk er gratis at bruge og helt uforpligtende. Du kan bruge siden som et værktøj til at undersøge markedet, lære mere om dine muligheder, og sammenligne konkrete lånetilbud – alt sammen uden at binde dig til noget.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

dejlig nemt værktøj

dejlig nemt værktøj, mange tak

November 12, 2020

Kære Jørn

Selv tak!
Det er altid dejligt at høre når vores brugere af Laaneberegner.dk synes låneberegneren er nem at bruge :-)

Rated 5 out of 5 stars

Nem at bruge - fandt et godt lån!

Laaneberegner.dk kan virkelig anbefales. Vi brugte den til at finde et godt billån, og det var nemt at sammenligne og finde tilbud. Det er virkelig en jungle at låne penge, så dejligt at der findes mulighed for at sammenligne omkostninger.

October 22, 2020

Kære Ane

Mange tak for anmeldelsen!
Og dejligt at høre at Laaneberegner.dk hjalp jer i jagten på et billån :-)

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt redskab - nemt at bruge

Dejligt redskab til at få en idé om omkostningerne ved forskellige lånemuligheder.

October 15, 2020

Kære Jakob

Vi bliver så glade for gode anmeldelser - så mange tak for den!
Godt at høre at Laaneberegner.dk er et dejligt redskab til at belyse lånemuligheder.

meget let og overskueligt

October 11, 2020

Kære Niels Viggo

Mange tak for den gode anmeldelse - det gør os glade!
Godt at høre at Laaneberegner.dk er let og overskuelig :-)

Rated 5 out of 5 stars

Nem og enkel metoderne at beregne…

Nem og enkel metoderne at beregne låneydelse.

September 27, 2020

Kære Jens

Vi bliver så glade for gode anmeldelser - så mange tak for den!
Godt at høre at Laaneberegner.dk er nem og enkel :-)

Nemt at anvende

August 20, 2020

Kære Marianen

Mange tak for anmeldelsen!
Godt at høre at Laaneberegner.dk er nem at anvende :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den er nem og bruge og giver et seriøst…

Den er nem og bruge og giver et seriøst billede af hvad det koster

August 3, 2020

Kære Clay

Tak tak!
Det er altid dejligt at høre når vores brugere af Laaneberegner.dk er glade for vores låneberegner :-)

Super enkelt og nemt 😀

July 18, 2020

Kære Henrik

Mange tak for de pæne ord!
Og altid dejligt at høre at Laaneberegner.dk er enkel og nem at bruge :-)

Hjælp til privatøkonomiske beregninger

Jeg har brugt beregneren i en del år til privatøkonomien, hvilket er en stor hjælp. Jeg har aldrig lånt penge gennem deres annoncører.

July 5, 2020

Kære FD

Tak for ordene!
Altid godt at høre at Laaneberegner.dk hjælper med beregninger i privatøkonomien :-)

God beregner

God beregner. Der giver fint overblik

July 1, 2020

Kære Erik

Tak for ordene!
Dejligt at høre at Laaneberegner.dk giver dig et fint overblik og er en god beregner :-)

Rated 5 out of 5 stars

Godt værktøj for vejledende hurtig…

Godt værktøj for vejledende hurtig beregnet

June 24, 2020

Kære Lisbeth

Mange tak for anmeldelsen!
Dejligt at høre at Laaneberegner.dk er et værktøj der hjælp dig med dine beregninger :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt låneberegneren en hel del til…

Har brugt låneberegneren en hel del til at beregne besparelser, udgifter og forskelle relateret til bil-og boliglån.

June 3, 2020

Kære Lærke

Tak for anmeldelsen!
Dejligt at høre at Laaneberegner.dk hjælper dig med dine udregninger :-)

Rated 5 out of 5 stars

Bruger tit Laaneberegner til at udregne…

Bruger tit Laaneberegner til at udregne lån, det er nemt og hurtigt.

May 20, 2020

Kære Jimmi

Tusind tak for det - dejligt at høre at Laaneberegner.dk også er brugbar for dig :-)

Super nem beregner

Håber den regner rigtigt ... :) !! men dejlig nem....

April 24, 2020

Kære Hans

Tusind tak for den gode anmeldelse!
Vi gør hvad vi kan for at gøre Laaneberegner.dk nem at bruge og regne rigtigt, det kan den :-)

god beregner

April 9, 2020

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at du synes godt om Laaneberegner.dk

God Påske

fremragende