Har vid detta laget gjort ett antal beställningar. Som amatör med framförallt airbrush och mindre spruta är Lacktorget perfekt, framförallt då jag snabbt kan beställa mindre mängder 1K färger från... See more
See what reviewers are saying
Superservice! Blev uppringd av säljare då min order troligen inte var helt rätt. Ordnades under pågående samtal o allt rättades till direkt. Detta vittnar om fint servicetänk och att man alltid vill h... See more
Company replied
lätt att komma i kontakt med er jag beställde lack till en campervan har ej lackat bilar innan men det var inga problem med er lack jag blev mycket nöjd med lacken att det var fraktfritt var ett ext... See more
Company details
Written by the company
Lacktorget.se - Din våtlacksleverantör online. Vi erbjuder all färg i sprayburk, lösvikt eller som lackstift. Ange din färgkod eller använd vår smarta funktion ”Sök din färgkod” eller Sök din RAL/NCS och vi blandar din färg manuellt för just din nyans. Här på Lacktorget erbjuder vi 1K basfärger, solida 2K färger samt RAL/NCS kulörer.
Contact info
Sweden
- lacktorget.se
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra service bra kommunikation snap…
Bra service bra kommunikation snap levering
Lackerade fronten på en Fiat
Lackerade fronten på en Fiat, resultatet blev över förväntan
Wingbräda
Färgen matcha brädan till 99% och kunden blev supernöjd och då känner jag mig nöjd också
Snabb leverans,jättebra utbud,hjälpsamma
Snabb leverans,jättebra utbud,hjälpsamma
Mycket dålig kvalitet färg!
Jag köpte en svart enfärgad färg till min Tesla Model 3 (enfärgad svart PBSB solid svart) för att reparera stenskott, men färgen jag fick var av mycket dålig kvalitet, den var också väldigt vattnig, det var inte alls enfärgad med fel nyans (svart+grön), jag skickade ett meddelande till företaget men ingen lösning hittades!
Undvik detta företag eftersom ni kommer att få obehagliga överraskningar!
Av svaret som detta problematiska företag skrev framgår det att de inte kan sitt jobb, jag har ingen billackeringsverkstad för att ha en sprutpistol för billackering! Jag är en privatperson och jag ville ha färg för att reparera stenskotten.
Om du förstod vad du gjorde för fel skulle du be om ursäkt för ditt misstag och skicka tillbaka pengarna.
Jag har inte tid att svara på ditt nonsens, byta yrke!

Reply from Lacktorget.se
Snabb Leverans bra Produkt
Allt var på ett proffsigt sätt
Allt var på ett proffsigt sätt. Så bra info om vad det var jag skulle ha
Bra produkter till bra pris
Bra produkter till bra pris. Snabb leverans.
Snabb leverans av det som beställts.
Snabb leverans av det som beställts.
Snabba leveranser med bra proffsiga…
Snabba leveranser med bra proffsiga produkter
Billack för BMW E39 modell
Snabb och god service, förstklassiga produkter
Snabba svar på frågor om färg
Snabba svar på frågor om färg
Trevligt bemötande
Köpte en 2k klarlack allt gick bra
Köpte en 2k klarlack allt gick bra, men den härdade inte. Förmodligen va sprayburken trasig, fick en ny men ingen kompensation för allt arbete som kvarstår att slippa tvätta skrapa mc tanken samt alla kåpor.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.