Laegerneimalling Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Teknologisk stenalder!

På hjemmesiden bliver man opfordret til at logge ind på selvbetjening. Man skulle så tro at det var muligt at foretage en tidsbestilling eller evt. få en e-konsultation som systemet lægger op til. Men nej alt er blokeret! Lægerne i Malling befinder sig i den teknologiske stenalder! Man skal ringe og tale med en sekretær for at få en aftale. Vågn lige op tak! Vi skriver 2023!

April 24, 2023
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Lægerne i Malling er dygtige, MEN....

Lægerne i Malling er super dygtige, men deres tidsbestillingssystem er under al kritik. Ofte (eller næsten altid) er der meget lang kø for at komme igennem om morgenen for at bestille tid, hvilket er et problem når man arbejder, og ikke må tale i telefon i arbejdstiden. Og bestilling af tid på nettet er endnu mere håbløs, da der åbnes for bestilling kl. 14, og mange heller ikke har mulighed for at benytte pc i arbejdstiden, hvorved tiderne er revet væk inden man når hjem.

Alle har lige ret til behandling, men alle skal også have lige mulighed for at bestille tid, og komme til. Et system der medfører forskelle er pr. definition diskriminerende, og burde være forbudt.

Man vil måske påstå at man har indrettet systemet til at være ens for alle, men når man i lang tid har været bekendt med at forudsætninger og muligheder er forskellige, samt flere har oplevet (eller i hvert fald følt) at blive talt ned til når de har påpeget det, så holder den jo ikke rigtigt. Hvis man mener at systemet er ens for alle, opfordrer man så også folk uden ben til at gå en tur, eller blinde til at se sig for, for at behandle folk ens?

Helt enkelt favoriserer systemet hjemmegående som har tiden, og muligheden for at vente i kø, samt være ved computeren kl. 14, mens det arbejdende folk ofte står med håret i postkassen - Og det er ikke fordi man står uden mulighed for at gøre systemet mere lige. Man vil tilsyneladende bare ikke.

Hvis man i stedet satte systemet til at åbne for tidsbestilling feks. kl. 18 i stedet for kl. 14, var et flertal nået hjem, og kunne dyste om tiderne på lige fod med andre. Det ville også gøre det nemmere for folk der arbejder om aftenen, da de ofte har pause ved den tid. En ret let måde at gøre systemet mere lige for flere på.

Da ikke alle har mulighed for at bestille tid om morgenen og smutte (det kan ofte kræve både knæfald og planlægning dage i forvejen), kunne man genindføre at de der står med det problem kan få lov at bestille tid et par dage i forvejen, så detaljerne kan komme på plads. Sværere er det ikke.

Min seneste oplevelse var i dag, hvor jeg grundet sygemelding faktisk var ved computeren, og inde for at bestille tid på slaget 14. Jeg havde ringet dagen i forvejen, og fået at vide at en bestemt læge (som kan lige det som kan hjælpe mig hurtigt tilbage på arbejde) ville være tilstede onsdag, så jeg ville kunne bestille tid i dag kl. 14, hvor der ville være tider. Der var så bare ingen tider, ligesom der heller ikke var ved nogen af de andre faste læger. Og det skyldtes ikke at systemet ikke var opdateret, for uanset hvor længe jeg blev ved, og hvor mange NemId koder jeg spildte på det, så kom der ingen tider, undtagen hos en for mig ukendt læge, som jeg må formode er en af de læger under uddannelse/praktik der stryger igennem systemet hele tiden, og som jeg nok ikke skal forvente kan hjælpe mig. Den har jeg så grebet for om ikke andet at kunne dokumentere at jeg har forsøgt, for der er jo en overordnet forventning fra "De højere magter" om at man gør hvad man kan for at vende tilbage til arbejdet hurtigst muligt.

Tidsbestillingssystemet gør livet besværligt for det arbejdende folk på flere måder. Derfor kun en stjerne til et lægehus, hvor lægerne ellers fortjener samtlige fem.

May 10, 2022
Unprompted review