Land Development A/S Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi har købt grund som er byggemodnet af Land Development. Det har været en meget professionel process. Højt og relevant informationsniveau. Flot plan for fællesarealer og en meget fleksibel tilg... See more

1. Real Estate Agency

Information provided by various external sources

Vi udvikler, byggemodner og sælger de bedst beliggende villagrunde og rækkehusprojekter i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vores mål er at alle vores kunder får en tryg oplevelse af at erhverve en byggeklar grund.

4.6

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte i 2019 en grund af Land…

Vi købte i 2019 en grund af Land Development og har efterfølgende fået bygget et type hus. Forleden oplevede vi desværre fejl på vores el forsyning og fik konstateret at fejlen skyldes et brud / kortslutning på elkablet der er ført fra el-skab på vejen til vores grund. Da vi informerede Land Development om denne fejl bestilte de omgående et gravehold og indenfor 2 timer var der gravet op til kabel så elektrikeren kunne fikse fejlen. Fejlen på vores kabel var desværre blevet påført at vandforsyningsselskabet under en reparation på en stophane til naboen og havde intet med etableringen / udstykningen af gøre som Land Development har udført. KÆMPE STORT TAK TIL SØREN OG LAND DEVELOPMENT FOR AT SØRGE FOR AT VI SUPER HURTIGT FIK STRØMMEN TILBAGE ;-)

February 25, 2021

Rigtig god oplevelse.

Vi har købt byggegrund af Land Development i Frederikssund i december 2019 og begyndte at bygge på grunden i sommeren 2020. Alt er forløbet professionelt og vi har følt os trygge igennem hele forløbet. Når der har været spørgsmål har disse været besvaret hurtigt via enten mail eller telefon. Vi glæder os til at tage vores nye hus i brug inden længe.

September 9, 2020

Købt byggegrund af Land Development

Købt byggegrund af LD og har været fuld tilfreds med hele forløbet mht byggemodning / overholdelse af aftaler samt leveret det lovet slutresultat mht vej og fællesarealer.
LD har igennem hele processen været lydhør overfor konstruktiv dialog samt løsningsorienteret til alles interesse. Kan kun anbefale samarbejde med Land Development A/S

September 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Igennem hele forløbet har de været…

Igennem hele forløbet har de været behjælpelige med de spørgsmål der har måtte være.
Omkring overtagelse af grundejerforeningen, synes jeg at der generelt har været en god dialog mellem Land Development og bestyrelsen også selvom de ikke har været forpligtiget til det.
UG med kryds og bolle

September 2, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Vi kan godt anbefale at samarbejde med…

Vi kan godt anbefale at samarbejde med "Land Development" der har hjulpet os godt igennem købet af vores byggegrund i Frederikssund.

De har igennem hele vores byggeprojekt altid været hjælpsomme og parate til at bevare vores spørgsmål og der har igennem projektet været en god dialog.

September 2, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en rigtig god kundeoplevelse

Tak for en rigtig god kundeoplevelse ! Vi købte vores første byggegrund af LD og er blevet “taget i hånden” i gennem hele projektet. Alfabetvej i Frederikssund er en helt ny udstykning, hvor den endelige overdragelse til ejerforeningen sker nu. Vi har oplevet personlig kontakt og løbende opfølgning, hvilket har givet mig og vores køb en stor tryghed.

August 28, 2020

God service!

Vi har købt grund af LD, som er gennemført meget tilfredsstillende.

Vi modtager løbende nyhedsmails og får svaret på vores spørgsmål inden for kort tidsfrist.

Et stort tak til Søren og LD, som vi synes har leveret en god service og har gjort processen og overtagelsen meget nemt for os som køber.

April 4, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Søren og landdevelopment har været…

Søren og landdevelopment har været meget informerende, bundreelle og virkelig professionelle gennem hele forløbet. Vi har altid kunne ringe hvis vi havde spørgsmål og de tilbyder altid deres hjælp.
Jeg er meget imponeret!

March 29, 2019

Vores bedste anbefaling

Land-Development har foretaget udstykning af et stort boligområde i Det Ny Blovstrød. Land Development har gennemført projektet med en høj grad af professionalisme og engagement. Som grundejere er det vores fornemmelse af Land Development har haft fokus på at finde de bedst mulige løsninger indenfor de givne rammer. Land Development har fremstået særdeles kompetente og har igennem hele processen fastholdt et højt service- og informationsniveau. Vi giver på denne baggrund Land Development vores bedste anbefaling.

February 1, 2019

Upåklageligt

Land Development har lige siden projektets start været gode til at sende informationer og statusopdateringer ud til grundejerne. Og har man haft specifikke spørgsmål, der ikke har været dækket tidligere, så er de kun et telefonopkald væk, som altid bliver besvaret.

Vi har følt os trykke hele vejen igennem, og kan helt sikkert anbefale Land Development til alle andre.

January 25, 2019

En reel sælger

Det har været en tryg og god oplevelse at handle med Land Development. Informationsniveauet har været højt, dialogen god og sælger har været ordholdende og reel hele vejen igennem.

November 7, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi har med stor tilfredshed købt…

Vi har med stor tilfredshed købt byggegrund af Land Development A/S.
Deres informationsniveau til os har været helt i top med jævnlige nyhedsmails til grundejerne. Har der været spørgsmål, er de hurtigt blevet besvaret, for det meste indenfor et par timer.
På overtagelsesdagen afholdte Land Development A/S en åbningsreception på udstykningen, som var en virkelig god afslutning på byggemodningen og vores start på vores byggeri. Alt i alt er der kun ros herfra til Søren og Land Development A/S.

November 7, 2018

Take a closer look