Landora Warszawa Reviews 6

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

scam, brak customer service'u

Landora Warszawa, czyli też Bendito Moda (i pewnie wiele, wiele innych nazw), to po prostu zwykły dropshipper podszywający sie pod polski sklep. Jak tylko to zauważylem poprosiłem ich o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy, na co nie było w ogóle odpowiedzi, tylko email potwierdzający wysyłkę z Chin. Sprawa zakończy się odmową odbioru przesyłki i zgłoszeniem chargeback'u do wystawcy karty.

November 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Firma to jedno wielkie…oszustwo

Firma to jedno wielkie oszustwo.Chiński szajs.Przesyłka szła 23 dni, zamiast eleganckiego żakietu, za który zapłaciłam 152 zl dostałam uszyte z podszewki cieniutkie badziewie warte może 10 zł.Dziewczyny nie dajcie się zmanipulować pięknymi zdjęciami produkt jest niezgodny firma odmawia zwrotu środków.

October 16, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Zakupiona spontanicznie

Zakupiona spontanicznie, ale okazała się strzałem w dziesiątkę. Pojemna, minimalistyczna, pasuje i do jeansów, i do sukienki.

August 25, 2025

Cześć Olivia,

Dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się być lepsi, a Twoje uwagi nam w tym pomagają. Jeśli jest coś konkretnego, w czym możemy pomóc, nie wahaj się i napisz do nas na adres info@landora-warszawa.com.

Pozdrawiamy,

Rated 3 out of 5 stars

Dostawa błyskawiczna

Przesyłka przyszła szybciej, niż oczekiwałam — w dwa dni robocze. Ubranie było schludnie złożone i gustownie zapakowane.

August 18, 2025

Cześć Paul,

Pozdrawiamy,

Rated 5 out of 5 stars

Sukienka dotarła w dwa dni

Sukienka dotarła w dwa dni, co bardzo mnie ucieszyło, bo planowałam ją założyć na urodziny przyjaciółki. Leży idealnie, materiał jest przewiewny i przyjemny w dotyku. Na pewno wrócę po kolejne ubrania.

July 1, 2025

Cześć,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i wsparcie! Cieszymy się, że pobyt w Landora Warszawa był dla Ciebie wspaniałym doświadczeniem. Jeśli kiedykolwiek będziesz czegoś potrzebować, skontaktuj się z nami pod adresem info@landora-warszawa.com.

Serdecznie pozdrawiamy,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look