Landsbyklinikken

Rated 5 out of 5 stars

Angst, stress, bipolar og PTSD / hjælp fra Landsbyklinikken

Jeg har døjet i en del år med psykiske begrænsninger og svær psykisk sårbarhed. Har haft mange kropslige symptomer også imens jeg fortsat var i arbejde som sagsbehandler. Mange læger har kastet mig rundt i systemet for , at undersøge mig for diverse fysiske sygdomme. Til sidst måtte jeg sygemeldes, da mine begrænsninger var for store til, at kunne passe mit job fyldestgørende.
Jeg får kontakt til Jakob Vangelis. Dette var et banebydende skridt for mig. Jakob er lyttende og møder en hvor man er. Han fortsætter med at videreudvikle sine kompetencer og det mærker man som klient. Jakob møder som sagt en hvor man er og er forstående og giver feedback. Og kommer med evt. forslag undervejs til en bedre dialog behandler og klient imellem. Og derved kører samtalen flydende og med god kontakt, da Jakob gør en tryg i samtalen og også kommer med input. Derfor går samtalen ikke i stå i en pinefuld stilhed. Man føler sig tryg og forstået. Endvidere holder Jakob ikke udelukkende fast i den nuværende mere brugte model som er Kognitiv "nu og her og i morgen" Men Jakob ser også på noget af det der kan ligge bagud for ens traumer og lign. Jeg kan kun anbefale Landsbyklinikken på det varmeste og anbefaler alle jeg kan til , at opsøge Klinikken.
For mig har det været den første behandler /behandling der har hjulpet mig videre og i distriktspsykiatrien har jeg heller ikke fundet samme behandling som har kunne passe til mig ej heller hjulpet mig på samme måde som på Landsbyklinikken. Mvh Stine G.

November 26, 2014
Unprompted review
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Stress, angst og tårnhøjt blodtryk - tilbage til hverdagen

Jakob havde tid med det samme, jeg henvendte mig efter en akut arbejdsrelateret belastningsreaktion, der havde udviklet sig til stress, angst og tårnhøjt blodtryk.
Jakob er empatisk og lyttende, men kommer også med egne synspunkter på de rigtige tidspunkter. Han fik mig til at indse, at mine tanker omkring angst kun er tanker og at jeg selv kan styre mine tanker og kan vælge ikke at lade mig styre. Jakob giver redskaber til at styre/opdele tankerne i de situationer, der plejer at give nervøsitet og uro. Her et halvt år efter min første samtale hos Jakob er jeg tilbage på deltid på en ny arbejdsplads, jeg selv har valgt, og som jeg inden ansættelsen valgte at fortælle mit sygdomsforløb til, så der bliver taget hensyn, hvis det bliver nødvendigt.

October 8, 2014
Unprompted review