Langager Retreat Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe oplevelse 🥹 overraskende min datter med 2 timers spa og hygge 👏🏽 Virkelig god service af Tanja ❤️ Min datter og jeg gik der fra med et kæmpe smil - Tusind tak 🙏🏼 Jeg VED vi kommer igen

Rated 5 out of 5 stars

For en date for 2, er stedet helt perfekt. Stedet er som beskrevet på hjemmesiden, alt stod klart til vi kom og hygiejnen var helt i top. Vi valgte stedet netop, fordi man havde det hele for... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak til Tanja som gav os en virkelig behagelig og god oplevelse. Vi havde booket spaen i anledning af min mors 50 års fødselsdag, og det var uden tvivl den bedste beslutning vi havde taget. T... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fed spa, som er helt privat og mega hyggelig. Jeg tog afsted med min veninde, for at forkæle os selv. Vi begge forlod stedet med en følelse af afslappelse og tilfredshed. Og Chelsea gjorde oplev... See more

Company details

5. Facial Spa
  6. Spa
  7. Waxing Hair Removal Service

Written by the company

Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

39 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Det var en dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse , du har en privat spa for dig selv og den du holder af! Dejlig service der mangler intet. Det var mega hyggeligt og afslappende. Selvom man skulle køre en lille lang rute dernede,var det alt værd. Og ruten er også afslappende, med grønne omgivelser og marker på vej dernede🥰 Det skal helt klart prøves igen og igen 😊

April 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Skjult gebyr og beskidt jakkuzi

Blev overrasket med et håndteringsgebyr i bookingbekræftelsen, på 50 kr., som ikke fremgår på hjemmesiden eller under selve booking. Mig bekendt, er skjulte gebyrer ulovligt.

Under selve opholdet, var vi uheldige, da det viste sig at jakkuzien var meget beskidt. Den unge dame forsøgt at rense den, men det hjalp kun lidt. Da vi synes den var for ulækkert, brugte vi tiden i saunaen. Mega ærgerligt, når man har glædet sig til en afslappende formiddag i jakkuzi.

December 24, 2024

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Line er super dygtig, mega professionel, rolig og utrolig sød.
Jeg føler mig altid velkommen og jeg kommer helt sikkert igen.

November 15, 2024

Kan kun anbefales

En ansigtsbehandling hos Line føles som at have været på en uges ferie. Lækre produkter og en dejlig og afslappende stemning. Kan kun anbefales.

August 9, 2024

Fantastisk

Super oplevelse (fik lavet brasiliansk voks) , man føler sig meget tryg og tilpas og hun er simpelthen så sød

June 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En positiv og afslappende wellness oplevelse

Jeg bliver altid mødt på en positiv og imødekommende måde😊

Line er smilende og rolig, og det giver en afslappende atmosfære.

Jeg er vild med de lækre og meget kreative behandlinger, som Line jævnligt finder på og tilbyder. Og til gode priser.

Kan varmt anbefale at booke tid til behandlinger hos Line👍

June 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg får lavet mine bryn hos Line

Jeg får lavet mine bryn hos Line, hos Dragheim skincare, og hun får mine varmeste anbefalinger!
Line er dygtig og jeg er så glad for mine bryn og for et nervøst menneske som mig, er hun også tryg at komme hos. Selvom jeg kun kommer og får ordnet bryn og selvom der var gået et år siden jeg sidst var der, huskede Line mig og hvad vi havde snakket om under behandlingen.
En stor anbefaling, helt uden tøven!!

June 5, 2024

Smukt resultat

Har fået lavet Lashlift med farve hos Line flere gange igennem det seneste år og hun er, udover at være super sød, utrolig dygtig. Mine vipper ser altid fantastiske ud efter et besøg som hende og ser altid frem til mit næste besøg

May 10, 2024

Take a closer look