Lapperre - Destelbergen Reviews 52

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Dendermondesteenweg 519, 9070 Destelbergen, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer adequaat. Ik voelde mij onmiddelijk op mijn gemak en had veel vertrouwen in audiologe Ann. Het kantoor is zeer netjes en goed gelegen. De gratis parking is o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alles in orde, controle prima, uitleg uitstekend. Dus geen enkele opmerking. Tenzij voor de afspraak te maken heb ik een aantal keren gebeld, en uiteindelijk zelf naar de winkel geweest. Dat ging duid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst, vlug geholpen en volledige uitleg gekregen. Het aanbevelen waard. Alsook over de toekomst gerichte hoorapparaten wat uitleg gekregen. Zeer goede service.

Company details

1. Hearing Aid Repair Service

Written by the company

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

February 18, 2026

Reply from Lapperre - Destelbergen

Super dat je alles duidelijk uitgelegd kreeg, Roger. Top dat je zo’n positieve ervaring had.😄 dankjewel voor je reactie!
Mvg,

Rated 5 out of 5 stars

De gratis uitnodiging om na 1 jaar van…

De gratis uitnodiging om na 1 jaar van de aankoop mij terug uit re nodigen voor een eventuele update van mijn ooraparaat is een zeer goed idee. zeer vriendelijk en professioneel personeel. Bedankt voor de uitnodiging

February 13, 2026

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat fijn dat u tevreden bent over de uitnodiging en onze professionele service! We zijn blij te horen dat u dit waardeert en danken u hartelijk voor uw feedback.

Rated 5 out of 5 stars

service is uitstekend, toestellen beperkt in resultaat

service is uitstekend
doch hoortoestellen geven heel beperkte verbetering in verstaanbaarheid.
andere merken zijn bij ondervinding niet onderscheidbaar beter.
geluidsniveau is hoog
verstaanbaarhid verbetert nauwelijks

February 7, 2026

Reply from Lapperre - Destelbergen

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de service uitstekend vond. Het spijt ons te horen dat de hoortoestellen niet de gewenste verbetering in verstaanbaarheid bieden. We nemen uw opmerkingen over het geluidsniveau en de verstaanbaarheid serieus en volgen dit op.

Rated 3 out of 5 stars

Mijn vraag was om m’n gsm aan te passen…

Mijn vraag was om m’n gsm aan te passen en toen ik thuis kwam hoorde ik in mijn oortjes alle tonen die de gsm kreeg. Hij was dus verkeerd ingesteld. Dus terug een afspraak …. Maar iemand anders heeft mij geholpen.

January 22, 2026

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat jammer dat u dit probleem ervaart, Magda. Wij nemen contact met u op. Mvg, Lapperre

Bravo voor Laperre

Zeer vriendelijke ontvangst en zeer adequaat.
Het kantoor is zeer netjes en goed gelegen.
De gratis parking is ook een pluspunt.
De hoortest verliep vlekkeloos en ik werd doorverwezen naar een oorarts.
Dikkke duim voor de audiologe en Laperre.

Ginette Lonneville

November 20, 2025
Unprompted review

Reply from Lapperre - Destelbergen

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Zéér vriendelijke ontvangst!

Zéér vriendelijke ontvangst!
De hoortesten werden afgenomen door een professionele audiologe die enorm behulpzaam en vriendelijk was.
Duidelijke uitleg gekregen.
Mooi ingerichte winkel en ook heel proper.
Parkeergelegenheid.
Een aanrader 👍👍👍

November 20, 2025
Unprompted review

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wow, wat een mooie review Caroline. Super dat je zo tevreden bent over alles, van ontvangst tot uitleg en zelfs de winkel. Dankjewel voor de feedback.

Rated 5 out of 5 stars

“Goed horen is belangrijk “ voor een aangenaam leven!

Goedemorgen heel vriendelijke mevrouw An vlugge bediening en steeds welkom en een zeergoede uitleg groetjes Vandersteene Hilde

November 16, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat leuk om te horen Hilde! Fijn dat je zo goed geholpen bent door An en dat alles duidelijk was. Dankjewel voor je bericht!

snel en correcte service

de afspraak kon op tijd doorgaan, heeft ook minder dan de afgesproken tijd (30 min) geduurd, er werd ook in de oren naar oorprop gekeken, er werd ook opnieuw een hoortest gedaan en de resultaten werden vergeleken met de vorige test; ik kreeg ook meer dan genoeg oorstukken mee, spray en filters, alsook enkele leuke verrassingen; de audiologe was vriendelijk, correct en professioneel

November 6, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat fijn dat alles zo vlot verliep en dat onze audiologe vriendelijk én professioneel was! Super dat je tevreden bent met de extra’s en de hoortest Pascal. Bedankt voor je reactie!

Rated 5 out of 5 stars

Altijd heel vriendelijk en…

Altijd heel vriendelijk en behulpzaam....TOP

October 23, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Fijn dat alles goed is gegaan Eric. Dankjewel voor je lieve woorden!

Vriendelijke service.

Vriendelijke service.
Goede uitleg en feedback.

October 9, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Dankjewel voor je fijne reactie Luc! Super om te horen dat je blij bent met de uitleg en service.

Rated 4 out of 5 stars

kwaliteit

de persoon in kwestie was zeer vriendelijk en behulpzaam - ook info ontvangen die ik eigenlijk nog niet wist en toch belangrijk was

September 3, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat fijn dat de medewerker zo vriendelijk en behulpzaam was! We zijn blij te horen dat u nu alle informatie hebt gekregen. Dank u wel voor uw feedback.

Rated 4 out of 5 stars

controle

controle hoorapparaat

August 20, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Hartelijk dank voor deze positieve feedback, beste Patrick! Tot binnenkort! Mvg, Lapperre

Zeer goed

July 19, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Bedankt voor de fijne feedback Jean-Pierre!

Alle nodige informatie

Alle nodige informatie, op een zeer behulpzame manier.

July 10, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met de nodige informatie. Dank voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijk en heel grondig…

Heel vriendelijk en heel grondig nagekeken en opnieuw aangepast. Een dikke dank U

June 6, 2025

Reply from Lapperre - Destelbergen

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij met uw vriendelijke woorden en de positieve feedback. Dank u wel!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look