Lasergravering Gnist Reviews 7

2-star
1-star

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Enten dårlig til sit arbejde eller for dum til det.

Sendte et produkt lavet med fejl efter at jeg har sendt et logo til ham som fremgår som det skal af hans egen hjemmeside. Efterfølgende vil han ikke rette fejl på trods af at jeg har tilbudt at dække materiale omkostninger men vil have at jeg køber et nyt produkt til fuld pris. Tydeligvis svindler. Fortjener ikke den ene stjerne

February 6, 2026

Utrolig ringe handel.

Utrolig ringe handel.
Brændemærke med logo.
Jeg henvender mig til deres mail for at høre mere om produktet samt forløbet, jeg bliver mødt af dårlig attitude og ringe “vejledning”.

Efter 11 mails frem og tilbage, med dårlig attitude og service, og grundig af hvad der kan lade sig gøre. Så vælger jeg alligevel at bestille et stempel…. Ikke for smart. Jeg sendte mit logo i hvid på sort på mail. som aftalt. Ingen bekræftelse af hvad der blev sat i maskinen var korrekt. ingen kommunikation derefter, trods alt ingen kvittering. Jeg modtager produktet og stemplet er forkert, der manglede nogle detaljer. Jeg tænkte det virker stadig. Stemplet bliver testet helt præcist 18 gange med utrolig forskellige resultater. Hvorefter der knækker.

Jeg henvender mig så til vores foregående korrespondance, hvor jeg syntes vi skal finde en løsning. Der bliver uforstående svaret med at der ikke er noget at gøre - det er sådan det er. Vi skriver yderligere frem og tilbage, hvorefter han stopper med at svare på mails, og han prøver at bilde mig ind, at der ingen returret er fordi produktet er brugt og emballagen er brudt. Det står der intet om ifølge hans egne handelsbetingelser. ((som i øvrigt er en skabelon der ikke engang er skrevet om))

Jeg står nu med et produkt jeg ikke kan bruge, samt dårlige oplevelser og tab af penge.

Kan ikke anbefales at handle med ham.

December 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

En dårlig oplevelse - Der køber jeg ikke noget mere!

På trods af dialog og verifikation af billedfil inden bestilling af brænder og brændestempel med eget logo, viste produktet sig at være ulæsbart - fordi teksten på billedet alligevel for for lille.

Efterfølgende dialog bar præg af manglende forståelse, uhøflige kommentar da jeg spurgte indtil prisen, da jeg skulle betale af fuld pris igen på en ny og rettet version af stempel: "Hvis du syntes det er for dyrt, så syntes jeg du bare finder en anden okay"...

- En dårlig oplevelse. Der køber jeg ikke noget igen (I bagklogskabens klare lys skulle jeg have returneret produktet og fået pengene tilbage)

August 19, 2025

Ubehagelig oplevelse

Fra start virkede håndteringen af ordren uprofessionel, men var ingen ting i forhold til den efterfølgende behandling. produktet vi købte gik i stykker første gang det blev brugt, da vi kontaktede virksomheden på telefon for at indgå dialog om reklamationen, blev røret smækket på, efterfølgende opsøgte vi virksomheden igen for en dialog om reklamationen, som blankt blev afvist, da han fortalte vi havde fejlbetjent produktet. dette er svært at vide da der ikke medfølger vejledning til produktet, da dette blev påtalt, og påpeget at det er et lovkrav at vejledning skal følge med et produkt, blev han vred, og efter en kort diskussion, hvor der på ingen måde var mulighed for at finde en løsning vi begge kunne være tilfredse med, blev døren smækket i hovedet på mig.

June 17, 2025
Advertisement