Fedt design, hurtig levering
Fedt design. Hurtig levering. Vil til hver en tid anbefale, at handle lækkert tøj hos Lau-Lau 🌠🌠🌠🌠🌠

Reply from Lau Lau
Lau Lau er et dansk modebrand inspireret af slut-90’ernes og start-00’ernes hiphop-kultur, kombineret med skandinavisk minimalisme. Mærket balancerer rå og rene designs og tilbyder tøj med en unik, urban stil. Kollektionerne inkluderer alt fra skjorter og t-shirts til caps og hoodies, designet til en moderne og stilbevidst målgruppe.
Langelandsgade 64, 8000, Aarhus, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Lau Lau
Lækker kvalitet og super rådgivning i forbindelse med hjælp til ombytning til størrelse

Reply from Lau Lau
man er nød til at fjerne mærket for at ændre størrelsen, hvis man så glemmer at sætte den tilbage igen, kan man ikke sende retur

Reply from Lau Lau
Virkelig god kvalitet. Købte et par jeans for et år siden der stadig ser nye ud, og har altså næsten brugt dem hver dag. Har lige bestilt en hoodie hjem også - ingen problemer med forsendelse.

Reply from Lau Lau
Leder man efter de rigtige pasformer og kvaliteter, samt et minimalistisk udtryk. Så køb Lau, et af de bedste mærker på pasform og kvalitet.
Kæmpe fornøjelse
Hvis du vil tage din garderobe til næste niveau, skal du helt klart handle hos Lau Lau!
Jeg har været virkelig glad for alt, jeg har bestilt derfra indtil videre – topklasse! Deres caps har jeg brugt i lang tid nu og har allerede købt dem i flere farver. Stilede overdele og fede underdele i høj kvalitet og med den perfekte pasform, som rammer streetwear-stilen lige i skabet.
Kæmpe anbefaling herfra – og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos Lau Lau!
Virkelig lækkert tøj med sans for både kvalitet og detaljer. Fantastisk service med hurtige svar og hurtig afsendelse. En oplevelse hele vejen igennem – kan varmt anbefales, og jeg kommer helt sikkert til at bestille igen!

Reply from Lau Lau
Top kvalitetsprodukter. Siden jeg købte min cap og t-shirt, har jeg brugt dem utallige gange og de har ikke ændret sig i størrelse eller udseende. Virkelig fede styles. Ikke sidste gang, jeg handler hos Lau Lau.