Lauren Amsterdam Reviews 20

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters

Oplichters! Goedkope troep uit China NIETS BESTELLEN WANT JE BENT JE GELD KWIJT. Ik heb een bestelling gedaan leek uit de winkel in Leiden te komen maar was rotzooi uit China. Geld terug daar doen ze niet aan klantenservice reageert niet. Boeven zijn het.

March 22, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is te linken aan Lauren van Aarden.nl…

Dit bedrijf is te linken aan Lauren van Aarden.
aankopen zijn mooi gepresenteerd, maar in het echt is het goedkope troep uit China, leer is polyester, stoffen polyester. goedkoper dan goedkoop. geld terug krijg je niet, terugsturen jaagt je nog meer op kosten.
trap niet in de verleiding en ga liever fysiek winkelen in de uitverkoop.

March 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik ontving na ruim 2 weken een slordig…

Ik ontving na ruim 2 weken een slordig pakket met zeer inferieure kleding en schoenen. De schoenen waren beschadigd en in een verkeerde kleur. De kleding was lelijk en in elkaar geflanst spul met open naden. Zeer teleurstellend allemaal. Protesteren is zinloos lees ik uit eerdere meldingen, had ik maar beter opgelet. Hier kom ik nooit meer terug.

February 5, 2026

OPGELET MENSEN.ONEERLIJK BEDRIJF.

OPGELET MENSEN.ONEERLIJK BEDRIJF.
ZOALS IK HIER ELDERS BIJ DE REVIEWS OOK AL VERSCHILLENDE KEREN GELEZEN HEB.
ZE STUREN DE VERKEERDE PRODUCTEN OP EN ANTWOORDEN OP NIETS OF NIEMAND.
EEN NEDERLANDER DIE U NIET BEDROGEN HEEFT IS HET VERGETEN,IS HIER ZEKER HET MOTTO.

January 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb de verkeerde bestelling…

Ik heb de verkeerde bestelling ontvangen ik wil het retouren maarze zeggen dat ik voor de kosten moet op draaien en ze zeggen dat het zelfde is maar totaal anders ik heb geen kunstleer maar een traines jasje van stof hoe kan dat het zelfde zijn ze zijn niet te vertrouwen ik ga nooit meer bij hun bestellen en ik raad het af voor de andere bij deze te bestellen ze willen slapend geld verdienen en waneer iets fout gaat zeggen ze dat het wel correct is

January 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. We zijn nu maanden verder. Ik probeer ze te bereiken maar het e-mailadres werkt niet bij mij. Heeft iemand een e-mailadres waarop ik ze kan mailen??

December 17, 2025

Ik zou liever 0/5 geven!

Ik zou liever 0/5 geven!
Schandalig. Bestelling kwam maar toe na 15 dagen ipv 3 dagen zoals aangegeven op hun website. Bovendien was er ook iets uit stock en zat dit dus niet in mijn bestelling, ook al staat hiervan niets op de website. Volle pot dus ook voor betaald. Retours worden volledig voor eigen rekening en aangezien dit in China is lopen de kosten hiervoor hoog op! Wat niet duidelijk op de website vermeldt staat. Ze bieden ook maar 20% retourbetaling, terwijl dit nergens vermeldt staat bij hun retourbeleid. Koop hier dus NOOOIT iets! Kwaliteit trekt ook op niks en dat voor toch wel een hoge prijs, waar je dus meer van mag verwachten.

May 28, 2025

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf! Koop hier nooit iets want je krijgt je geld niet terug! Ze verwijzen naar een magazijn in China maar die is niet! Echt heel erg slecht kan gewoon naar m’n geld fluiten!

May 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bagger bedrijf, koop hier niets!!

Bagger bedrijf. Ontmoedigingsbeleid qua retouren. Retouradres in China voor eigen rekening en je krijgt ‘s nachts (automatisch gegenereerde?) berichten en tegemoetkoming in kosten om maar niet te retourneren. Inmiddels al tig mails erachteraan gestuurd. Natuurlijk zonder überhaupt een bedrag te ontvangen. Naar je geld kun je fluiten, bagger kwaliteit kleding, nep uit China, lijkt niet op de foto. KOOP HIER NIET!

April 5, 2025

Koop hier NIET

Misleidende retourvoorwaarden en ontwijkende klantenservice – koop hier niet!

Ik heb bij Lauren Amsterdam een bestelling geplaatst en wilde deze binnen de wettelijke bedenktijd retourneren. Wat je normaal mag verwachten van een Nederlands bedrijf – zoals een retouradres binnen Nederland of in elk geval duidelijke en redelijke retourvoorwaarden – blijkt hier helaas niet het geval.

Tot mijn verbazing moest het pakket op eigen kosten naar China worden teruggestuurd, terwijl het bedrijf zich voordoet als Nederlands en nergens duidelijk vermeldt dat retourzendingen zo complex en duur zijn. De retourkosten bedragen maar liefst €55, wat de waarde van mijn aankoop (€44,95) zelfs overstijgt.

Op de website staat wel vermeld dat retourkosten voor eigen rekening zijn, maar dat ontslaat het bedrijf niet van de wettelijke verplichting om óf een retouradres binnen de EU aan te bieden, óf de kosten voor retour buiten de EU redelijk te houden of te vergoeden. Dit is in strijd met de regels van het Europese consumentenrecht.

Daarnaast kreeg ik, onder het mom van ‘duurzaamheid’, het voorstel om slechts 20% van mijn aankoopbedrag terug te krijgen als ik het product zou houden. Later werd dit verhoogd naar 30%, en uiteindelijk naar 50% nadat ik aangaf melding te maken bij ConsuWijzer. Volgens het bedrijf is dit bedoeld om onnodige retourzendingen te vermijden. Maar hoe duurzaam is het werkelijk om consumenten te dwingen producten terug te sturen naar China, met hoge verzendkosten en extra milieubelasting tot gevolg? Dit lijkt eerder een poging om retourzendingen te ontmoedigen dan een serieuze duurzaamheidsmaatregel.

Volgens de wet heb je als consument recht op volledige terugbetaling binnen 14 dagen bij online aankopen, zonder verplichting om onredelijke kosten te maken. Lauren Amsterdam weigert hieraan mee te werken en ontwijkt structureel hun verantwoordelijkheden.

Ik heb inmiddels melding gedaan bij ConsuWijzer en raad iedereen aan hier niet te bestellen. De werkwijze van dit bedrijf is misleidend, klantonvriendelijk en verre van transparant.

April 14, 2025

Drop ship bagger uit China

Drop ship bagger uit China. Kwaliteit belabberd en retourneren blijkt op eigen kosten naar vaag adres in China te moeten. Je kunt enkel 20% van je geld terug krijgen. Bestel hier niet! Oplichters!

March 31, 2025

Boevenpraktijken

Slechte kwaliteit kleding en kleding uit China (niet Europa), toen ik aangaf dat ik een retourformulier wilde ontvangen kreeg ik een adres uit China. Ik heb hier bezwaar opgemaakt omdat ze adverteren met een adres uit Amsterdam. Telkens een niet zeggend antwoord ontvangen, als ze binnen 5 dagen geen passende oplossing geven, geef ik ze aan bij de de Autoriteit Consument & Markt

April 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Maar 20% cashback! Belachelijk!!

Kleding moest helemaal uit China komen! 2 weken op gewacht.
Daarbij is de kwaliteit niet zoals op de foto's.
Je krijgt niet het gehele bedrag terug van Lauren Amsterdam, maar 20%!!! Staat niet goed op de website beschreven! Ik ben zwaar teleurgesteld.

April 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik raad Lauren Amsterdam ten zeerste…

Bestel niets bij hen!!! Op hun website doen ze zich voor als een Nederlands bedrijf, met een adres in Amsterdam. Maar zodra je iets wilt retourneren, blijkt dat je het op eigen kosten naar China moet sturen, wat nergens vooraf wordt vermeld. Dit is misleiding en in strijd met de Europese consumentenwetgeving.

April 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Misleidend retourbeleid en slechte klantenservice

Ik raad Lauren Amsterdam ten zeerste af! Op hun website doen ze zich voor als een Nederlands bedrijf, met een adres in Amsterdam. Maar zodra je iets wilt retourneren, blijkt dat je het op eigen kosten naar China moet sturen, wat nergens vooraf wordt vermeld. Dit is misleiding en in strijd met de Europese consumentenwetgeving.

Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, bleef men aandringen op een gedeeltelijke terugbetaling (50%), in plaats van mij een correct retouradres te geven. Dit voelt als een bewuste tactiek om klanten te ontmoedigen hun geld terug te krijgen.

Ik heb inmiddels een chargeback aangevraagd bij mijn bank en een klacht ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Wees gewaarschuwd: koop hier NIET!

March 26, 2025

Oplichters

Oplichters. Kleding besteld op hun webshop waar ik eerst weken op heb moeten wachten. Vervolgens ontving ik een vage bestelling uit China. De kledin was grotendeels van slechte kwaliteit, dus het grootste gedeelte wilde ik terug sturen. Via de mail heb ik contact gekregen dat ik een retour terug kon sturen naar China. Dit heb ik begin augustus gedaan (tegen betaling van bijna €30 retourkosten), en tot op heden heb ik nooit mijn geld terug gekregen. Ik word aan het lijntje gehouden met teksten dat ik mij geen zorgen hoef te maken; namelijk dat ze direct het geld zullen overmaken bij ontvangst van mijn retour. Het lijkt een met AI gegenereerd bericht, dus ik heb niet de illusie dat ik mijn geld ooit terug ga krijgen. Trap er niet in.

August 6, 2024

Dikke oplichters

Dikke oplichters! Je besteld via hun website een tafel en letterlijk een paar uur later is hun website uit de lucht en werkt de track & trace link nietmeer. Nu 16 dagen later krijgen we opeens een vaag pakketje per post uit China waar niks inzit. Van de tafel ontbreekt elk spoor.

Grappig dat ze nu allemaal verschillende websites de lucht in gooien welke ongeveer op deze lijken. Vertrouw er niet op mensen!

July 16, 2024

Absolute oplichters!!

Absolute oplichters!!! Je krijgt je bestelling helemaal niet. Nadat je hebt besteld verdwijnt de website en krijg je helemaal niks meer te horen!! Geen geld uitgeven!!

July 16, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look