Laybourn-el A/S Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Skulle have udført el-tjek af andelsbolig ifm. salg. Dette skulle gå ret hurtigt. Laybourne kunne komme med 1 dags varsel. Efter udført el-tjek modtog vi rapporten på mail, under en time efter at e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har nu brugt Laybourn-el A/S flere gange, og de har været dybt professionelle hver gang. De opdagede endda selv en fejl, som vi ikke havde opdaget, og sendte derfor en mand ud for at rette fejlen.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik tilbud på at få afmonteret/nedtaget den ene af vores to dørtelefoner og få vores anden dørtlf. udskiftet inkl. tilslutning. Tilbud lød på 1200 kr. Den ene dørtlf. blev tilsluttet med l... See more

Company details

1. Electrical Installation Service
  2. Electrician
  3. Energy Equipment and Solutions
  4. General Contractor
  5. Lighting Consultant

Written by the company

Din leverandør af el-tekniske løsninger, med god service som en selvfølge! Hos Laybourn-el er kvalitet og service helt centralt, og det har det været siden Jens Peter Laybourn stiftede firmaet i 1952. Derfor har vi faktisk flere kunder, som har været med os i mere end 70 år. I dag ledes og ejes Laybourn-el af el-installatør Jan Larsen, der har været med i ejerkredsen siden 1999. Der er stadig fokus på altid at levere høj kvalitet og god service – den eneste forskel er, at der er kommet mange års erfaring til.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

amatørfirma som ikke tænker på kunder

Tim var meget sød, da jeg bestilte en ny eltavle. Han var både sød og hjælpsom. Jeg fik et tilbud på papir, og derefter fik vi den lavet. Senere havde jeg et problem med strømmen, og fordi Laybourn havde lavet eltavlen, ringede jeg til Tim for at dele min oplevelse med ham. Jeg tænkte, at det kunne have noget med den nye eltavle at gøre, og så kunne jeg måske få det lavet gratis, da de selv havde installeret den.

Tim lyttede til, hvad jeg forklarede, og selvom han nemt kunne have sagt, at det ikke havde noget med eltavlen at gøre, og at fejlen måtte ligge et andet sted, valgte han i stedet at sige: “Jeg sender en forbi dig i morgen, har du tid klokken [et eller andet]?” Jeg sagde ja, og han lovede at sende en, der kunne kigge på det. Jeg takkede.

Elektrikeren pillede ved alt muligt andre steder, men ikke i eltavlen. Jeg tænkte: “Hvad laver han? Jeg skal jo vide, om problemet kommer fra eltavlen, for så er det dækket.”
Han åbnede tre stikkontakter, fjernede gipsplader fra loftet – og gik derefter bare sin vej.

Efterfølgende fik jeg en regning for en opgave, jeg på ingen måde havde bestilt. Jeg talte med Tim, og han sagde: “Tror du, det er gratis at sende en håndværker ud til dig?”
Jeg svarede: “Tim, jeg optager alle mine samtaler, fordi jeg er vant til at møde løgnere som dig. Jeg har aldrig bestilt et besøg – jeg ringede bare for at høre, om fejlen kunne stamme fra eltavlen.” Alligevel sagde han, at jeg havde bestilt besøget. Jeg svarede: “Nej, det har jeg ikke. Du sendte selv en person uden at fortælle mig, at du ville tage penge for det. Du tilbyder noget selv og kræver betaling for, hvor du nyder.
i skal sige til kunden at der bliver krævet penge på noget som du selv tilbyder folk OG DET VED DU GODT TIM.

Jeg sagde, at jeg har bevis på, at jeg ikke har bestilt noget – og det er ham, der skal bevise det modsatte. Jeg kan i hvert fald bevise, at han løj.

Jeg sendte billeder til ham, så han kunne se, hvordan min lejlighed blev efterladt. Han skulle have sendt en for at rette tingene op, for alle ved, at når en håndværker besøger en kunde, skal han passe på kundens ejendele og sætte tingene på plads, som de var, samt gøre rent efter sig selv. Men åbenbart ikke hos Laybourn.

Tim ignorerede mig og sendte ikke nogen for at rette op på, hvad hans medarbejdere havde lavet. I stedet sendte Laybourn en rykker til mig. Men det er faktisk mig, der har en regning til dem, fordi jeg er nødt til at bestille en ny håndværker til at færdiggøre Laybourns dårlige arbejde, da Tim nægtede at rette op på deres fejl.

Hold jer væk! Man skal ikke bare vælge hvem som helst, selvom man har travlt eller har ting, der skal gøres hurtigt. Et firma som dette skal man ikke støtte på nogen måde. Nu bliver jeg nødt til at bruge tid på at tage dem i retten, og de er ligeglade med den tid, jeg mister. Hvis de så gerne vil have penge for noget, jeg ikke har bestilt – hvorfor har de så ikke sendt en medarbejder dagen efter for at rette op på de ting, elektrikeren efterlod, som ikke var sådan, da han kom?

Derfor: Hold jer langt væk fra Laybourn El A/S.

September 19, 2025

Kære Marcelo

Laybourn-el køre ikke ud til nogen kunder helt af sig selv uden man ringer og bestiller en elektriker, du ringede og sagde at du havde en fejl, dit HPFI relæ slog fra………og ja det er rigtig nok at vi har skiftet din tavle, men fejlen var ikke i din tavle, der var en skrue i et kabel som din tømrer sikkert har skruet ind , vi fandt fejlen og du ville ikke have den udbedret, derfor retablerede vi ikke loftet.
Vi prøver at optræde som et seriøst firma og oplyse om hvad der skal til for at udbedre fejl, når kunde så ikke vil have det repareret kan vi ikke rigtig gøre mere, men vi er selvfølgelig nød til at fakturere for fejlfinding på en installation hvor det ikke har noget med vores arbejde at gøre…
Jeg er meget ked af at du føler dig så skidt behandlet, men jeg mener ikke at vi kan gøre anderledes end det vi har gjort, at du så vælger at vi ikke skal udbedre fejlen er udelukkende din beslutning.

Flot arbejde af Lars

Har haft besøg af Lars Jørgensen til en opgave i mit kolonihavehus. Det var et flot arbejde og hurtigt udført. Tak Lars

April 29, 2025

Reply from Laybourn-el A/S

Tak for tilbagemelding, det sætter vi pris på. Vi giver det videre til montøren, ha en skøn dag

Rated 1 out of 5 stars

Troede at mit personlige kendskab til…

Troede at mit personlige kendskab til firmaet ville give mig en form for garanti, men fik monteret en afbryder og lysdæmper for 3000,kr den sidder vildt skævt og montøren sagde jeg skulle være forsigtig når jeg brugte den.
Kan ikke anbefales som seriøst firma og prisen er vildt ude af trit med hvad folk kan betale

February 20, 2025

Reply from Laybourn-el A/S

Tak for tilbagemelding - vi modtager alt feedback med åbne arme og forsøger at give alle den bedste oplysning indenfor de rammer der er mulige.

Elendig kommunikation

Elendig kommunikation

February 1, 2024

Reply from Laybourn-el A/S

Hej Simon, Tak for din feedback. Jeg er ked af din dårlige oplevelse, og har derfor sendt dig et link hvor jeg beder om flere oplysninger. Vi arbejder kontinuerligt på at blive bedre, og jeg håber derfor at høre lidt mere fra dig. Ha en skøn dag

En elektriker KOM

En elektriker KOM - SÅ - og det blev lige kr.856,25 !
Vi havde ikke lys i en spot i køkkenet, købte ny pære og stadig ingen lys - elektrikeren satte også denne pære i - og konstaterede at der ikke var lys ??? "I må nok hellere få skiftet alle spottene"

August 26, 2024

Reply from Laybourn-el A/S

Hej Anne-Grethe tak for din feedback. Det syntes vi er lige hårdt dømt. Fatning i din spot var ødelagt og det er udgået halogen, hvorfor vi anbefaler en udskiftning. Herudover blev i henvist til at afklare med boligforening om det hører under egen vedligehold eller om det er foreningen der skal ind over, hvilket vi også har angivet på faktura. Jeg sørger for du får et opkald , så vi kan sikre sagen er løst til alles tilfredshed.

mvh Laybourn-el A/S

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Laybourn et par gange nu. De er super fleksible, hurtige til at svare og til at komme ud.

Jeg oplever teknikerne som serviceminded, og de efterlader altid arbejdet pænt og ordentligt.

Jeg har svært ved at få armene ned.

Vh
Peter

August 22, 2024

Reply from Laybourn-el A/S

Hej Peter, tak for din positive tilkendegivelse. Super skønt at høre vi har efterladt et positivt indtryk.

Rated 1 out of 5 stars

Laver elsyn med pris på 795kr for…

Laver elsyn med pris på 795kr for lovliggørelse.
Anden elektriker finder fejl for 25000kr.
Laybourn nægter af have begået fejl.

February 21, 2024

Hej Christian,
Tak for din feedback.

I egenskab af dit virke som ”anden elektriker hos Gladsaxe el” forstår vi fuldt ud vi ikke altid kan være enige.
En installation er en kompleks løsning, som kan skaleres efter budget og ønsker.

I forbindelse med elsyn, kan vi ikke tage højde for den optimale løsning, men udelukkende forholde os til eksisterende installation, og de retningslinier vi begge som virksomhed navigerer efter.

I den perfekte verden ville vi da også gerne sælge en ny installation.

Rated 5 out of 5 stars

Vi er rigtig godt tilfredse med ny…

Vi er rigtig godt tilfredse med ny installation af strømforsyning og LED-lys lamper med sensor . Derfor vore bedste anbefalinger og vi vil helt sikkert bruge firmaet igen
Venlig hilsen fra Vanløse

January 9, 2024

Reply from Laybourn-el A/S

Tak for de pæne ord og anbefalinger

Rated 5 out of 5 stars

Har nu brugt Laybourn-el A/S flere…

De er hurtige, professionelle og gode til at rådgive.
En klar anbefaling herfra.

July 20, 2023

Reply from Laybourn-el A/S

Hej Lars, 1000 tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på. God Sommer fra os I Laybourn-el

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt, godt humør, godt arbejde.

Jeg skulle have tilsluttet mit komfur og desværre var der sket en fejl i bookingen så der ikke kom nogen montør. Fejl kan ske men så ringede jeg og straks sende de vagten som lavede det helt perfekt, hurtigt og pænt og med godt humør. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Prisen var også fin.

April 28, 2023

Reply from Laybourn-el A/S

Tak for anmeldelsen, og tålmodigheden. vi gør altid vores bedste for at rette op på de bump der kommer på vejen.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og god service til en fair pris.

Laybourne kunne komme med 1 dags varsel. Efter udført el-tjek modtog vi rapporten på mail, under en time efter at elektrikeren var kørt.
I tillæg en flink og grundig elektriker vi havde ude, samt fair priser.
Kan klart anbefales.

February 12, 2023

tak for de pæne ord

Meget sød elektriker Jens

Meget sød elektriker Jens, der kom ud og foretog et elsyn af lejligheden med kort varsel, da jeg skulle have sat et salg af en bolig hurtigt i gang. Professionel og personlig. Kan sagtens anbefales.

June 20, 2022

Knald dygtig montør

I juni måned købte jeg en andelsbolig i så dårlig og beskidt tilstand, at nogle håndværkere nægtede at gå ind. Alt skulle rives ned. Jeg er ikke dygtig til at gennemskue el-installationer og blev en smule skræmt, da alle el-installationer skulle udskiftes. Det var op til ferie. Jeg havde mange udgifter. Heldigvis kom Jan fra Laybourn-El, og jeg været 100 % tilfreds og har stor respekt for hans faglighed. Jan kommer til tiden, rydder op efter sig, spilder ikke tiden, er tydelig og klar, og han er ikke sart. I går modtog jeg regningen, som er meget fair i forhold til andre konkurrerende firmaer, hvor timeprisen kan løbe op på over 700 kr. Jeg anbefaler Jan og Laybourn-El til hvad som helst inden for el-installationer.

September 25, 2021

Havde problemer med elektricitet

Havde problemer med elektricitet, kaldte derfor dette firma. Desværre for os.
Elektriker kom og spildte 1,5 time, der naturligvis ville blive talt med til 2 t., da han kunne finde ud af årsagen inden for en time, bare ubrugeligt gå frem og tilbage. Efter vi har modtaget regningen, fik vi nogle spørgsmål. Udover 2 timers arbejde tilføjede de Servicebil, Parkering og Hjælpematerialer. Da vi blev bedt om at forklare, hvad der er Hjalpematerialer, kunne han faktisk ikke forklare, bare noget som om de har brug for hånddesinfektionsmiddel efter kunden i deres bil. Haha. Men hvorfor betaler jeg for det? Elektriker selv kom hjem til mig uden masken / handskerne. Hvorfor skal jeg betale for deres bil og parkering? Jeg bad dem ikke om at komme i bil. Dette er latterligt. Til sidst sagde han: ”Ring venligst aldrig til mig igen ”. Hmm .. Er det fordi jeg stillede spørgsmål, han ikke havde svar på, og gav skide grunde til, at de opkræver folk for det normale firma aldrig ville? Det var den mest latterlige service og samtale, jeg nogensinde har haft. Jeg vil aldrig anbefale dette elendige kontor til nogen.
P.S. Forresten på deres webside har de ingen priser, derfor er det let at opfinde ting og tilføje folks regninger.

March 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dobbelte pris for halvfærdigt arbejde…

Den ene dørtlf. blev tilsluttet med lidt besvær, så fair nok, at regningen skulle være lidt dyrere.

Den anden dørtlf. blev rør med ledning til selve dørtlf. klippet af, hvilket vi selv kunne have gjort. Selve dørtlf. sidder der endnu.

Firmaet er gjort opmærksom på, at arbejdet ikke er fuldført efter aftale, men vil ikke gøre yderligere.

Prisen blev 2500 for halvfærdigt arbejde - 1300 mere end tilbuddet på det aftalte færdige arbejde lød på.

Vi skal nu have fat i anden elektriker for at gøre arbejdet færdigt.

January 20, 2021

Take a closer look