Wat hebben we genoten van de catering van Lazzarella! De gasten waren enthousiast en de pizza's echt heel lekker. Onze pizzabakker Joep was een fijne, enthousiaste kok die het iedereen naar de zin w... See more
See what reviewers are saying
Online eten besteld €45.25erbij gezet dat ik met 50€ betaal vervolgens komt de bezorger, geen wisselgeld sorry , ik vind 4,75 te veel om fooi te geven. O nou dan neem ik het weer mee 😂😂😂😂😂😂 bel... See more
Company replied
Bij ons thuis een feestje verzorgd door Lazzarella. De pizza’s waren top ! De pizzabakkers zijn geen sfeermakers. Ze bakken goed maar verder geen gezellig babbeltje, geen uitleg, tenzij je het hee... See more
Company details
Written by the company
Lazzarella is meer dan een Italiaanse catering. Wij verzorgen catering op uw bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of event. Wij zijn gespecialiseerd in Napolitaanse pizza en verse pasta. Deze worden bereid met verse ingrediënten en kunnen variëren van allerlei combinaties van smaken. Ook kunnen wij zorgen voor Antipasti, nagerechten als tiramisu en Italiaans schepijs en Italiaans dranken. Tenslotte zorgen wij voor een unieke beleving, door middel van onze pizzabakkers en blikvangende ovens.
Contact info
Den Uil 11, 5469CG, Erp, Netherlands
- 0413-288647
- info@lazzarella.nl
- lazzarella.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tuinfeest met pizza
Tuinfeest gegeven, Lazzarella bakte pizza's. Qua beleving erg leuk, life cooking in de tuin, alles vers bereid. Heerlijke toppings, alle gasten waren erg enthousiast. Aanrader!!!!!
het was echt geweldig! Aanrader!
Het was echt geweldig! Leuke mensen die ondanks het slechte weer even vrolijk en vriendelijk bleven! Heel hard gewerkt. Wat een leuke ovens .. en met die bar echt heel sfeervol!
Ontzettend veel top complimenten gehad over de heerlijke pizza's! Ik vond ze ook echt ontzetten goed!
De pizza's waren wel wat kleiner dan ik gewend ben. Per persoon 1 hele pizza tellen is echt niet te veel!
Lazzarella is echt een aanrader! Heel blij dat ik voor hen gekozen heb, zou t zo weer doen en kan het iedereen aanraden!
Wat een beleving!!!
Tijdens ons tuinfeest kwam Lazzarella bij ons pizza’s bakken. Alles vers gemaakt in een prachtige oven. Ondanks het slechte weer kreeg de visite toch een geweldige beleving. Iedereen was even enthousiast. Petje af voor het personeel tijdens alle contact voorafgaand en tijdens de avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Dan zoeken we naar een zomerse avond en hangt iedereen aan jullie pizza bar.
Delicioso, mi piace
De pizza's waren supervers en heerlijk.
Ook de sfeervolle opstelling van ingredienten en de oven waren geweldig. Er werd goed rekening gehouden met de verzoeken met en zonder kaas en halal pizza's.
Prettig aangekleed met Italiaanse muziek, het was een zeer geslaagde pizza lunch op ons bedrijf. Alleen maar lovende berichten.
Top pizza's
Afgelopen weekend aten we bij een Italiaans restaurant en we werden verrast door de heerlijke Napolitaanse pizza's. Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat er veel aandacht en zorg werd besteed aan de bereiding van de pizza's. De bodem was dun en knapperig, precies zoals het hoort bij een Napolitaanse pizza. En de toppings waren vers en smaakvol, met een goede balans tussen de saus, kaas en andere ingredienten.
Het restaurant had een gezellige en ontspannen sfeer, en het personeel was vriendelijk en attent. We voelden ons zeer welkom en de bediening was uitstekend.
In het algemeen was onze ervaring bij dit Italiaanse restaurant uitstekend en we raden het aan aan iedereen die op zoek is naar authentieke Napolitaanse pizza's. Als je een liefhebber bent van Italiaanse cuisine, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan dit restaurant en deze heerlijke pizza's proberen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.