Lbjtomrerforretning Reviews 39

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet tag sidst år, Perfekt i kommunikation, materialer, hele arbejdet er top kvalitet og god pris. Skal bruge dem igen helt sikkert.

Rated 5 out of 5 stars

God service. Vi brugte LBJ tømmer firma gennem vores forsikring, vi følte faktisk større tiltro til LBJ end det tæmmerfirma vi selv havde valgt til at starte med, derfor stod det også klart at det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bruge LBJ tømrer til at udskifte til nye terrassedøre. Super service, super flot arbejde og vi er bare i det hele taget meget tilfredse! Husker også altid at kunden med på råd i forhold til h... See more

Company details

1. Carpenter

Information provided by various external sources

LBJ Tømrerforretning står for korrekt, og perfekt udført arbejde leveret til tiden. Med kvalitet og kunden i centrum, udfører vi alle former for tømrer/snedker opgaver, med speciale i forsikringsskader, og er bla. uddannet som Håndværkstaksator

4.6

3-star
2-star
1-star

Bedst tag firma

Skal bruge dem igen helt sikkert.

December 7, 2024

Vi har fået skiftet 5 stk

Vi har fået skiftet 5 stk. vinduer af LBJ og alt er helt perfekt, meget flot stykke arbejde. Firmaet har også tidligere udført opgaver for os og vi har hver gang været fuldt ud tilfredse. Kan på det varmeste anbefale LBJ.

June 17, 2025

Reply from Lbjtomrerforretning

Hej Michael, MANGE tak for den fine anbefaling, det betyder alverden for os

Rated 5 out of 5 stars

Hermed skal lyde stor ros til LBJ…

Hermed skal lyde stor ros til LBJ Tømrerforretning, Skælskør.
Jeg er utrolig glad og tilfreds med det fantastiske arbejde, som LBJ Tømrerforretning har udført i forbindelse med undersøgelse og reparation af en skade på mit sommerhus ved Stillinge Strand, som var forårsaget af vandindtrængning og insektangreb.
Processen har været professionel og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Tømrermesteren selv har været yderst imødekommende og professionel, og vi har haft en rigtig god dialog under hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale LBJ Tømrerforretning til alle, der ønsker kvalitetsarbejde og god service!
Tak for et godt samarbejde, tømrermester Lars!
Robert GG

June 17, 2025

Faglig og personlig kompetenthed

Indehaver Lars Jørgensen vendte få timer efter telefonkontakt tilbage med fysisk møde på vores ejendom for drøftelse af påtænkte bygningsrenovering. Faglig og personlig god performance og økonomisk overslag har efterfølgende passet med fakturering. Medarbejdere på den håndværksmæssige opgave fremtonet med venlighed og god sparring under vejs - bla. Mads der var den gennemgående byggestyrer spurgte løbende ind til ønsker og forslag til løsning af opgaven.

March 28, 2025

Vi har haft en fantastisk oplevelse med LBJ Tømrerforretning

Vi har haft en fantastisk oplevelse med denne tømrerforretning! De leverer ikke kun håndværk i absolut topklasse, men deres medarbejdere er også yderst kompetente, erfarne og yder en service ud over det sædvanlige. Udover dette synes jeg at deres engagement i lokalsamfundet og samt støtte til en lokal sportsklub for børn gør dem til et forbillede for andre virksomheder. Det er tydeligt, at de ikke kun går op i deres arbejde, men også i at gøre en forskel i nærområdet. Kan varmt anbefales!

January 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

LBJ ved Lars Jørgensen var min taksator…

LBJ ved Lars Jørgensen var min taksator og tømrer ved en brandskade.
Det var en dejlig proffesionel oplevelse og jeg kan varmt anbefale at benytte LBJ Tømmerforretning ved jeres næste projekter/forsikringsskader

November 15, 2024

Hej Ove,

Tak for det gode samarbejde, omkring udbedring af din skade, og her din fine feed back. -Det betyder meget fo os

Nye Terrassedøre.

Vi bruge LBJ tømrer til at udskifte til nye terrassedøre.

Husker også altid at kunden med på råd i forhold til hvis der skal ændres noget. Også selvom det giver sig selv, så det er super nice.
Kæmpe anbefalinger her fra.

August 12, 2024

Hej Kevin,

MANGE tak for den fine anmeldelse. Det betyder alt for os.

Rated 4 out of 5 stars

Efter lidt forviklinger omkring datoer…

Efter lidt forviklinger omkring datoer lykkedes det. Arbejdet blev udført til stor tilfredshed

March 5, 2024

Reply from Lbjtomrerforretning

Tak for anmeldelsen, det betyder meget for os.

Vi hæfter os ved, "at arbejdet er udført til stor tilfredshed"

Tak for denne gang.

Super

Super!
God service, imødekommende og kvalificeret.

mh

ulla

January 16, 2024

Hej Ulla,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Det som aftales, dét leveres!

I forbindelse med vandskade på vores sommerhus anbefalede Gjensidige Forsikring, at LBJ Tømrerforretning skulle udføre renoveringen. Denne anbefaling kan vi godt give videre! Dialogen med både mester og svend har været god, arbejdet er veludført, og aftaler, det er noget man holder!

February 27, 2024

Hej Torben,
Mange tak for den fine anmeldelse, samt for samarbejdet omkring udbedring af jeres skade. Jeg håber i vil nyde, jeres ny-renoverede sommerhus mange år frem.

Rated 4 out of 5 stars

Professionelle håndværkere der udførte…

Professionelle håndværkere der udførte opgaven som forventet (har høje forventninger).
Håndværkerne havde forståelse for det æstetiske og kunne se de pæneste løsninger.

October 23, 2023

Hej Anne-Mette,

Vi er rigtig glade for anmeldelsen samt, at vi kunne indfri dine høje forventninger.

Rated 1 out of 5 stars

Vi anmeldte skade til GF forsikring…

Vi anmeldte skade til GF forsikring grundet vandindtrængning i loftet 10, juli 2023. Lbj tømrer er taksator for GF, der bliver konstateret fejl omkring rytterlys vinduerne. Vi købte huset aug.2021 som total renoveret og ingen bemærkninger i tilstandsrapport på det nye tag og vinduer. GF afviser dækning vi skal anmelde til ejerskifteforsikring. LBJ tømrer altså taksator for GF udarbejder tilbud, men desværre kan der gå uger og måneder før man får en tilbagemelding selvom man rykker hele tiden rimelig ufedt når der trænger vand ind. LBJ tømrer tilbud kan åbenbart lige pludselig ændre sig dagen før opstart kl.14.40 her fremsendes en mail med øget udgift + 10.000kr og til sidst afsluttes i mailen skal vi komme i morgen??? Dårlig stil og meget Uprofessionelt & uærligt.
Lbj tømrer fortæller at GF forsikring skal dække de indvendige skader som en følgeskade, men GF nægter at dække indvendige udgift ligeså gør ejerskifte forsikring. Syntes godt nok det er dårlig service og urigtige oplysninger fra GF forsikring og deres taksator LBJ tømrer kommer med. Ejerskifteforsikring siger at det er ens husforsikring som skal dække en følgeskade. Vi kontaktede et andet professionelt tønrefirma som på under 1 uge havde tilset det udvendige, udarbejdet et fyldestgørende tilbud samt udbedret det udvendige vinduer. Nu står vi med det indvendige som vi ikke kender det fulde omfang af, LbJ tømrer er jo taksator for GF forsikring som ikke vil dække.

December 1, 2023

Hej Anita,

Når vi takserer skader for GF og andre forsikringsselskaber, gør vi det ud for hertil gældende betingelser, på den konkrete forsikring som kunder eller medlemmer har købt. Herunder policevilkår, selvrisikoer og betingelser etc.
Jvf. jeres gældende betingelser, blev sagen afvist.

Under min besigtigelse af den 12/7, orienterer jeg så samtidig om, at jeg mener i bør henvende jer ved jeres ejerskifte, herpå udarbejder jeg et tilbud på udbedring af jeres fejlkonstruktion omkring vinduerne, dette tilbud med forbehold, da der i min optik er en del ubekendte. Sagen godkendes ved ejerskifte ultimo Oktober, herfor Bla. midlertidig afdækning som ikke er med i tilbud af August. Afdækning mener jeg er påkrævet for, at fugen mellem emnerne kan binde korrekt. Denne del er ikke med i afsendte tilbud, men tilbydes mod ekstra betaling. Det mener jeg er god skik, at orienterer omkring, inden det blot udføres, og vil efter min mening, iøvrigt være en udgift henvendt til ejerskifte, grundet deres lange behandlingstid.
Efter afsendelse af tilbud, ligger sagen til behandling ved ejerskifte i mere end 2 måneder. Efter godkendelse er det korrekt, at vi er optaget af andre opgaver.
At i nu har fået løst opgaven ved et andet firma, er super fint

Skal sagen drøftes videre er i velkommen på telefon eller mail.

Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale lbj tømrerforretning…

Vil ikke anbefale lbj tømrerforretning til nogen vi fik juni et brud på vores vand stikledning ind i huset lbj tømrerforetning var klart dem der skulle lave mindst i forbindelse med projektet men samtidig dem vi ventede mest på i processen skaden skete den 5 juni vvs og dem der skulle grave var færdige i slutning af juni mens vi måtte vent helt hen til midt i august på at tømren kom og lage 2 m2 gulv efter vi havde kontakte forsikring op til flere gang for at rykke dem. Men glæder stopper ikke der da de endelig kom for at lægge gulv var det det forkerte gulv de kom med vi accepteret det dog da vi ikke kunne vente endnu en halvanden måned på de ikke kom.

Når som svar på lbj tømrerforetings kommentar
Nu er jeg selv tømrer og i den forbindelse ved jeg at der ikke var nogen hædringer i form af udrøring i denne sag da brudet var sket på udvendig side af soklen så
Det tænker jeg ikke vi skal gå så meget ind i der imod kan man godt begynde at snakke om deres udførsel af undergulv som ikke er udført koret da der er uden fugtspære eksempelvis

August 16, 2023

Hej Lasse,

Jeg er meget ked, af din oplevelse med vores håndtering af sagen. Jeg er helt enig i, at halvanden måned for udførsel af sådan en opgave, er for længe trods sommerferie og udtørring i sagen.
Det må vi forbedre i fremtiden.

Er der fejl på det udførte arbejde, kommer jeg selvfølgelig gerne forbi for, at besigtige og rette dette.
For aftale herom er du velkommen på telefon eller mail (51230318/lars@lbjt.dk)

Varm anbefaling.

Det var en udpræget fornøjelse, at have tømrerne på besøg. De arbejdede grundigt, og alt blev lavet som aftalt. Desuden ryddede de pænt op efter sig.

October 17, 2023

Hej Birthe,

TAK for den fine anmeldelse.
Det var en fornøjelse, at hjælpe med din tømreropgave

Stor anbefaling

Vi har for nyligt fået lavet en skade efter et indbrud. Vi havde en super god oplevelse fra start til slut. Søde og profesionelle og meget fleksible. Stor anbefaling herfra👍🏻

August 14, 2023
Rated 4 out of 5 stars

God service, venlige og dygtige folk.

September 7, 2022

Reply from Lbjtomrerforretning

Hej Morten, Tusind tak for den fine anmeldelse af forløbet. -Vi håber du vil nyde dine nye gulve efter den uheldige vandskade.

Ny havepavillon med hønsehus

Vi har via forsikring haft LBJ til at bygge ny haveskur/pavillon. God dialog og meget imødekommende. Alle aftaler er holdt. Fint håndværk og god oprydning efter dagligt arbejde.
Vi er fuldt tilfredse.

November 25, 2022