See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Le 34, Ballerup har været ude og udføre et stykke arbejde for os. En skårende grund har medført usikkerhed omkring en bygningshøjde. Kommunen krævede landmåler ud til at afgøre koter. LE34, v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter udfordringer med skelgrænsen på vores nye ejendom, kom LE34 Næstved – og især Jan Mortensen os til hjælp. Jan var meget forstående, satte sig grundigt ind i vores problem og fandt en løsnin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt fra start til slut. Har haft en rigtig god oplevelse med LE34. God kommunikation og en flink medarbejder som gjorde, at vores opgave forløbte sig nemt og endda hurtigere end vi havde r... See more

1. Land Surveying Office

Information provided by various external sources

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra vores 25 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.

3.9

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Uretmæssig brug af andres grund

Jeg har ikke modtaget en service fra LE34, men det har vores nabo i forbindelse med byggeri. Her synes landmåleren at det var okay at gå ind på vores grund og placere retro-tape på vores staldfacade uden at kontakte os først og spørge om lov. Da tapen opdages tages kontakt til LE34 mhp at få det fjernet uden at beskadige muren. Min mail og forespørgsel besvares utroligt uprofessionelt og med en flabet undertone ligeledes gør den efterfølgende korrespondance…

April 1, 2026

God oplevelse

Jeg har fået en rigtig god og fair behandling af Karin og hendes team. En varm anbefaling herfra.

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Professionelt fra start til slut.

Professionelt fra start til slut.
Har haft en rigtig god oplevelse med LE34. God kommunikation og en flink medarbejder som gjorde, at vores opgave forløbte sig nemt og endda hurtigere end vi havde regnet med.
Kan varmt anbefales

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God hjælp i en træls sag

Jan var meget forstående, satte sig grundigt ind i vores problem og fandt en løsning, selvom det var midt op til sommerferien. Arbejdet blev udført professionelt og problemfrit, hvilket gjorde en ellers kompliceret proces nem og tryg.

Vi kan varmt anbefale LE34 for deres kompetente og kundevenlige tilgang.

August 1, 2024

God rådgivning

Fik god, venlig og kompetent rådgivning fra Aarhus-afdelingen i forbindelse med tinglysning af kloakføring ved ombygning. Anbefaler LE34.

November 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget tilfedsstillende forløb ifbm sammatrikulering.

Meget tilfedsstillende forløb ifbm sammatrikulering af to sommerhusgrunde. Jan Mortensen fra Næstved kontoret gav virkelig god service, fra initial kontakt og hele vejen igennem forløbet med tydelig og rettidig kommunikation. Vi har følt os virkeligt trygge og meget fint behandlet. Stor tak for hjælpen. Uforbeholden anbefaling herfra.

October 28, 2024

Kompetent og grundig 👍

Jeg fik meget kompetent, grundigt og tålmodigt svar på alle mine spørgsmål. Og fik således god hjælp fra både forkontoret og landmåleren. Mange tak!

July 22, 2024

Kære Maike
Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre, du er tilfreds.
Mette Klein, HR- & Kommunikationschef

Rated 1 out of 5 stars

50.000 kr fattigere men stadig ingen…

50.000 kr fattigere men stadig ingen skelpæl gravet i jorden de skal aldrig sætte deres ben hos mig igen
I dag er vi stavnsbundet til huset man var ikke tvivl om man var fuldstændig ligeglad og bare ville have pengene og ud af klappen igen så vil du have nogen ud der bare tager dine penge og ikke fuldføre et arbejde er dette firma stedet vi havde afd frederikshavn ude / anders Brøndum hold jer langt væk her skal i regne med hvis modpart fremviser falske dokumenter bliver dette taget for gode vare hvilket er deres pligt at belyse ordenligt opdateret 24/04/2025 når man har været for doven til at installere skel pæle kommer man gerne et år efter uden aftale og forsøger at gøre arbejdet færdig færdig fordi landinspektør nævnet er kommet på sagen

September 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikke modtaget en service fra…

Jeg har ikke modtaget en service fra firmaet, men synes det siger noget om værdsættet for dets ansatte, når man oplever skrald blive smidt ud af vinduet på firmabilen á to omgange.

Man skulle tro at de som om arbejdede udendørs ville passe lidt bedre på vores natur. Øv 🥲

June 12, 2024

Kære Mikkel

Mange tak fordi du skriver.

Den skødesløse og uansvarlige opførsel, du har overværet, afspejler bestemt ikke værdisættet i LE34, tværtimod.

Jeg håber, du vil sende mig en mail og fortælle, hvor du har observeret dette, så vi kan få fat i den relevante afdeling og sikre, det aldrig sker igen.

Mette Klein, HR- & kommunikationschef
mkl@le34.dk

Udstykning mm.

Jeg har haft et (privat)projekt der har strukket sig over flere år, og har været super tilfreds med sparring og hjælp fra LE34

March 6, 2024

Aftale

2 gang har jeg aftalt en de skulle komme forbi angående et arbejde for guldborgsund kommune

Men der har ikke været nogen

February 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg syntes klart man skal finde et…

Jeg syntes klart man skal finde et andet firma er meget skuffet over den landinspektør der er blevet sendt ud det stod jo helt klart modparten handlet i ond tro og da vi var færdige blev der vundet hævd den rettet landinspektøren hurtigt hvor han så fik falske underskrifter af tidligere ejere efter jeg har forlagt dette nægter han at trække afgørelsen tilbage det er landinspektørens pligt at finde ud af om tingene er sande her er det helt klart forkert at landinspektøren ikke satte den skelforretning på stand by og genoptog den hvor tidligere ejere havde haft mulighed for at være med har jeg fået af vide af adskellige andre landmåler.
hvis disse underskrifter skulle have været gældende nu står jeg tilbage 52.000 kr fattigere også selv om forarbejdet var lavet vil stærkt anbefale at finde et andet firma naboen havde bildt landmåleren ind at de tidligere skel ikke var fundet hvilket også var ukorrekt det havde vi
her vælger Anders at håne og tale dårligt om den anden landmåler jeg må bare sige ordentlighed ærlighed og god landmåler etik og faglighed har i den grad været en kompetance Firmaet ikke går ind for at en skelforretning skal vare 35 minutter er jeg også meget uforstående overfor

Hej det kan godt være i syntes i har gjort et godt stykke arbejde dette må vi så være fortsat uenige om jeg står nu med et hus jeg aldrig kan komme af med igen og med en korn mark en og halv meter fra hovedhuset er det for farligt at bo i grundet brandfare

November 9, 2023

Kære Peter

Vi har været i dialog med både dig og din advokat om skelforretningen, som er forløbet med den ordentlighed, uvildighed og ansvarlighed, som vores rolle kræver. Vores afgørelse i denne sag er sket på baggrund af det materiale og de oplysninger, vi er blevet forelagt under skelforretningen. Alle fremmødte parter og advokater er blevet hørt i overensstemmelse med loven. Vi har i forbindelse med sagens afgørelse redegjort for, hvorledes du kan klage over vores afgørelse, såfremt du ikke er enig i denne. Dette har du valgt ikke at gøre. Den regning, du har modtaget, svarer til de sagsomkostninger og arbejdstimer, opgaven har indebåret.

Med venlig hilsen, på vegne af direktionen og landinspektør Anders Brønnum,
Mette Klein, HR- og kommunikationschef

Take a closer look