Super god og professionel proces hos…
Super god og professionel proces hos Lead Company vedr opbyggelse af ny hjemmeside. Meget pragmatisk tilgang og tør udfordre kunden 👌
Hos Lead Company hjælper vi ambitiøse virksomheder med digital markedsføring, der giver brancheførende resultater. Vi er et digital marketingbureau med speciale i leadgenerering, der vinder nye kunder, skaber mærkbar vækst og overordnet rykker forretninger.
Rådhustorvet 4, 8900, Randers, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Hvis i ønsker at få lukket jeres ned forretning helt ned så er det her 100 % chance bedre end lotte Der bliv lovet en masse de kunne lave i en fart man skulle ryk dem hver gang før at de fortog noget og det forløb sig over 21 dage. Svaret der kom til sidst var hvis din forretning lukker, så er det nok bare fordi du ikke er en dygtig nok forretningsmand. Og der ud over når du har givet dem en dårlig anmeldelser så bliver man truet på mail/sms fra en ung mand der skulle have udført en opgave og igen intet gjort den unge mand er medejer lead co hold jer langt væk fra dem 😡😡og opret en annonce i udlandet og jeg kan kun levering foregå i 50 km omkring Grundfør

Reply from Lead Company
Vi har et virkelig godt samarbejde med Lead Company, som står for vores paid ads – og resultaterne taler virkelig for sig selv.
Vi er en B2B virksomhed, og Lead Company har fra start ramt den kommercielle vinkel spot on. De forstår vores forretning, målgruppe og hvad der skaber reel værdi for os.
Siden samarbejdet startede, har vi næsten tredoblet antallet af leads og samtidig øget kvaliteten markant. Vi er gået fra mange henvendelser af lav kvalitet til langt flere relevante og kvalificerede leads.
Derudover er de bare virkelig dygtige, engagerede og enormt behagelige at arbejde sammen med. De er hjælpsomme, proaktive og oprigtigt interesserede i at skabe gode resultater.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Jeg er utrolig glad for mit samarbejde med Lead Company. De har hjulpet mig med at få strømlinet mine annoncekampagner for mine samtalekort, vækste min forretning og så er de mega søde og meget kompetente at samarbejde med. Det er en fornøjelse!
Lead Company er udover at være nogle rigtig hyggelige gutter også SUPER kompetente. Vi er meget glade for samarbejdet, og de har på kort tid gjort en stor forskel for os.
Lead Company har lavet vores nye hjemmeside, og vi er vildt glade for både den, men også den sparring vi fik. Vi kan varmt anbefale dem.
Vi er vilde med LEAD Company!
Marketing bureau i topklasse. De er altid gode til at komme med sparing og gode ideer, og de holder os altid opdateret på vores mål. De er altid fleksible og ved telefonen, yder er kæmpe-god service.
Vi er meget glade for vores samarbejde med LEAD Company og kan varmt anbefale dem!
Marina Jørgensen / JJ Motorcykler
Jeg bruger Lead Company, de har lavet min nye hjemmeside og samtidig står de for at køre annoncering på de sociale medier. Kan varmt anbefale dem 😊
Jeg har arbejdet professionelt med e-commerce siden 2007 og har derfor en solid viden på området. Alligevel formår Lead Company at udfordre mine grænser og levere kompetent og nærværende sparring. Stor anbefaling herfra!
Professionel og dygtige folk. Svare hurtigt og hvad de ikke ved finder de ud af. Slet ikke en selvfølge indenfor branchen. Samtidig formår de at skabe resultater hvilket er altafgørende når man har en lille virksomhed. Kan kun give de varmeste anbefalinger.
God og kompetent hjælp med alt indenfor vores online markedsføring, hjemmeside optimering mm.
Vi har arbejdet sammen med Lead Company siden deres opstart. De har været professionelle, engageret og altid yde en god service.
De har bygget ny hjemmeside, stået for google annoncering, sociale medier osv.
De er gode til at kommunikere og informatik, så vi føler os opdateret på samtlige mål.
Vi kan varmt anbefale Lead Company
Jeg er dybt imponeret over det ekstraordinære arbejde, som marketingbureauet har udført. Deres professionalisme, kreativitet og dedikation til at opnå resultater er bemærkelsesværdig.
Fra vores første møde var det tydeligt, at de virkelig forstod vores virksomhedsbehov og mål. De udviklede en skræddersyet markedsføringsstrategi, der ikke kun var effektiv, men også innovativ. Deres evne til at kombinere forskellige marketingkanaler og teknikker har virkelig skilt os ud på markedet.
Ikke alene har de leveret fantastiske resultater, men de har også været utroligt lydhøre over for vores spørgsmål og bekymringer undervejs. Samarbejdet med dem har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger en pålidelig og dygtig marketingpartner.
Tak til hele teamet for jeres ekstraordinære arbejde! Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.
Top professionelle fra dag 1 i vores samarbejde, lynhurtige til at sætte sig ind i vores til tider komplekse branche og levere stærke resultater kan de også .... det er folk med stærke kompetencer til rimelige priser, meget stor anbefaling herfra.
Lead Company er en pålidelig og effektiv samarbejdspartner.
En af de ting, der skiller sig ud hos Lead Company, er deres evne til at lytte og engagere sig i dialog. De er lydhøre og har altid været klar til at give værdifuld sparring og rådgivning.
Derudover har de leveret fremragende resultater!
Jeg kan jeg varmt anbefale Lead Company. De skuffer ikke!
/ Jeanette, Hertz Marketing
Kæmpe anbefaling til Mads og co. Jeg har aldrig arbejdet med så effektivt, fleksibelt og kompetent marketingbureau før! De formår at sætte skub i opgaverne, tager altid telefonen når jeg ringer og er klar til at gribe nærmest alle slags opgaver indenfor marketing. De lytter til mine behov og leverer en service der er ud over det sædvanlige!
Ann-Sofie//Guldsmed Bræmer-Jensen
Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Lead Company. Holdet bag er altid hurtige på tasterne, meget nemme at samearbejde med og kvaliteten er helt i top. De bedste anbefalinger der kan gives herfra.
Fantastisk kompetente og hjælpsome
Jeg ELSKER når jeg får en service udover det forventede, og det får jeg hos Lead Company!
De har leveret resultater og holder hvad de lover.
Vi kan kan varmt anbefale dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Lead Company