Ongecompliceerde bestelwijze. Speciale wensen, bv betreffende tekstindeling, worden zonder problemen omgezet. Zonodig neemt de eigenaar zelf even contact op zodat er geen misverstanden ontstaan. H... See more
Company replied
Mijn bestelling werd snel opgestuurd en goed ingepakt. Ik had 2 producten besteld waarvan 1 een cadeautje was. Ik had om een extra infokaartje gevraagd. Mijn bestelling kwam netjes in een weggeefdoosj... See more
Bij Leafies een vogelhuisje besteld als cadeau voor mijn ouders in de tuin. Heldere communicatie over bezorging en heel snel binnen gekregen, goed verpakt in herbruikt karton (duurzaam). Het huisje is... See more
Company replied
Had een leafies boompje als sinterklaaskadootje laten bezorgen met gedicht erbij. Dat bleek te lang dus lukte niet om te typen. Na contact met Jan Willem kwam het helemaal goed! Complete gedicht erbij... See more
Company replied
Met LEAFIES stuur je een kleine attentie met een unieke, blijvende waarde. Gewoon door de brievenbus. Leafies is een uniek, Nederlands product, waarin duurzaamheid, natuur en emotie samenkomen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuurlijke vormen van planten en uitgewerkt in dun metaal. Leafies zijn vederlicht, buigzaam en uitgevoerd in verschillende natuurlijke kleuren. Vouw de platte metalen blaadjes makkelijk met de hand tot een unieke organische vorm. Naast de LEAFIES ontwerp ik ook verschillende producten in opdracht van labels of in eigen beheer. Design by Jan Willem van Elten
Driebergen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle en correcte levering. De producten zagen er heel mooi uit. Erg blij mee. Netjes verpakt en met een voorbeeldje erbij die ik in mijn winkel kan plaatsen. Ook het contact vooraf was erg prettig.
Erg blij met zowel het zandkasteeltje (ze zijn heel tof!) als de goede service. Snelle reactie per mail en een prettige communicatie.

Reply from Leafies - JWvE
Supersnel geleverd. Erg tevreden erover.
Het enige was dat ik de kleuren op de site mooier vond dan in werkelijkheid. Ik zag op de site 2 verschillende kleuren brons en toen ik hem uitpakte zag ik 1 kleur.
Dat vond ik een beetje jammer.

Reply from Leafies - JWvE
Originele producten, leafies zijn erg leuk om kado te doen.
Fijn en persoonlijk contact gehad met Jan Willem, nadat een eerdere bezorging niet helemaal goed was gegaan. Hier werd snel op geregeerd en helemaal naar tevredenheid opgelost. Topbedrijf!

Reply from Leafies - JWvE
Zelf al 2 leafies in huis en nu 3 prachtige setjes besteld voor de meesters en juffen.
Duidelijke site, glashelder wat je kan verwachten qua kosten en verzending.
Kan niet wachten tot ik er weer een paar kado kan doen!

Reply from Leafies - JWvE
Perfect cadeautje door de brievenbus , is prachtig van vormgeving en past perfect in elk interieur . Gewoon een leuk nieuw idee en heel welkom !

Reply from Leafies - JWvE
Super service! Snelle reactie en netjes opgelost. Producten ook erg mooi. Ze hebben een mooi plekje gekregen.

Reply from Leafies - JWvE
Heel snelle levering en och wat een mooi ontwerp.
Cadeau gegeven , echt een succes
Ga ik vaker doen.

Reply from Leafies - JWvE
Wat een leuk cadeautje, snel verzonden, goed en verantwoord verpakt.
Keurig verzorgd en op de hoogte gehouden!
Mooie duurzame producten

Reply from Leafies - JWvE
Leafie besteld, mijn schoonzus was er superblij mee. Er ontbrak een onderdeel, maar dit werd heel snel gestuurd! Zeer goede service en vriendelijke email contact.
Besteld en volgende dag geleverd. Zelfs ondertussen nog even een adreswijziging kunnen doorgeven. Meteen antwoord. En natuurlijk dan de superleuke leafies....blij mee!
Een super snelle en goede persoonlijke en professionele afhandeling.
Geweldig leuk! De leaffies zijn groter dan ik dacht en ben erg verheugd met de extra’s toegevoegd in mijn pakket!!!
Wat een leuk product!
Groetjes van een botanische malloot 😅🌿🍀
Wat fijn dat ik een persoonlijke mail kreeg toen bleek dat er geen tekst op mijn kaart stond. Super fijn. De ontvanger was zeer blij verrast.
Zeer fijne service. Het pakketje kwam niet compleet (geopend) bij mijn vriendin aan. Na contact met de klantenservice heeft ze het ontbrekende deel alsnog ontvangen en kan ze nu genieten van haar mooie leafie in pot. Ze was er erg blij mee. Nogmaals bedankt voor deze super service 🌻