Learn2drive V Rene Reviews 54

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige været til kørerprøve idag, og jeg bestod i første forsøg og det samme med teori prøven. Rene er både flink, hjælpsom og tålmodig og helt vild god til og lære fra sig. Jeg har været mega g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået mit kørekort i første hug, og det er takket være Rene’s kørelærer evner. Han er god til at forklare tingene og formår at gøre det på en sjov og lærerig måde. Han er rolig og tryg at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ka kun anbefale Rene. Rene er super professionel, tålmodig og virkelig god til at forklare, så man føler sig tryg bag rattet. Han er altid behjælpelig, sød og rar, og man kan tydeligt mærke, at han g... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg ved hjælp af min Kørelære. Rene er en rar og opmærksom mand og man kan være 100% sikker på at få hjælp vis man beder om det. Jeg vil anbefale at tag... See more

1. Driving School

Written by the company

Står du og skal vælge, hvilken køreskole du skal tage dit bilkørekort? Hos LEARN2DRIVE v/René er det dig, der er på førersædet, og dine behov der viser vejen. Det er dig, der skal tage bilkørekort og det betyder, at der altid tages stilling til dine individuelle behov. Jeg ved, at der er stor forskel på, om du er i gang med generhvervelse af kørekort, eller om det er første gang, du skal ud at køre. Det at skulle tage bilkørekort for første gang kan være en stor mundfuld. Jeg vægter et godt læringsmiljø på min køreskole og lader dig blive klar til dit bilkørekort i dit eget tempo. Gennem god stemning på køreskolen og god kommunikation mellem lærer og elev, sikrer jeg at alle elever kommer igennem teori- og køreprøve på kortest mulig tid. Jeg ved, når man starter på sit kørekort, så vil man gerne hurtigt ud på vejene og køre selv eller med sine venner. Jeg får langt de fleste igennem teori og prøverne generelt på kortest mulig tid og sætter en ære i, at det bliver en god oplevelse gennem hele processen. Når du tager dit kørekort hos LEARN2DRIVE v/René, garanterer jeg at dine færdigheder i trafikken er i top, ligesom dine evner bag et ret

4.8

3-star
2-star
1-star

God underholdende undervisning

God underholdende undervisning! Der bliver sørget for at man har hørt efter og forstået tingene! Gratis Sodavand! sød og rar kørelærer! Der bliver talt pænt og der bliver aldrig råbt!

Alt i alt en fantastisk køreskole hvor der er rart at være :D

March 14, 2024

Rene

Rene er en skide god kørelære, også rigtigt god hvis man har let tildens til at blive nervøs. Rigtigt dygtig, stille og rolig kørelære.

March 11, 2024

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse, bestod begge prøver første forsøg, og kørelæren er tålmodig og venlig. En mega god oplevelse og vil klart anbefale til andre.

March 11, 2024

Ja tjark mand

Jeg har bestået både teori- og køreprøve i første hug. At have Rene som min kørelærer har gjort denne nervepirrende stund, til en nydelig og hyggelig oplevelse. Tak for denne gang, jeg ville klart anbefale andre at vælge denne køreskole.

March 6, 2024

Rene 🔛🔝

Jeg har bestået både min teoriprøve og min køreprøve i første forsøg med hjælp fra Rene. Det var en ren fornøjelse at have ham som kørelærer. Kæmpe anbefaling fra mig 😊

March 5, 2024

Største anbefaling herfra!

Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort hos René!
Han er en fantastisk kørelærer, som er altid er nede på jorden, forstående og hjælpsom, og ikke mindst super god til at lære fra sig! Så jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug.
Tusind tak for et godt forløb René, vi ses på vejen ;-)

February 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vil aldrig have ønsket en anden kørelærer

René er ærligt talt en fantastisk kørerlærer, både i lokalet og ud på vejen. Jeg elsker hans lærerstil, han formidler bare alting på nem, forstålig og underholdene måde, og når vi var ud og køre var han venlig, empatisk og tålmodig.

Resultatet: jeg endte med 0 fejl til teori, og var oppe en anden gang til køreprøve.

Ellers hvis du tænker på at du vil starte på kørekortet, kan du sku' ikke gå galt med René.

January 17, 2024
Learn2drive V Rene logo

Reply from Learn2drive V Rene

Mange tak for de pæne ord

René er super venlig

René er super venlig, og god til at forklare. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Jeg anbefaler stærkt køreskolen.

January 8, 2024

Fantastisk kørelærer!

Jeg har lige bestået min praktiske køreprøve uden problemer, og det er kun takket være min kørelærer, René. Han var altid tålmodig og forstående, og han hjalp mig med at blive en sikker og dygtig bilist.

Han var altid godt forberedt til hver undervisning, og han havde altid en god forklaring på, hvorfor vi gjorde de ting, vi gjorde.

Overordnet set, så har hele forløbet været en fornøjelse.

Jeg kan kun anbefale René til alle, der skal til at tage kørekort. Han er en exceptionelt kørelærer.

January 9, 2024

Sindsyg god oplevelse

Sindsyg god oplevelse, var god til at undervise og lære af sig! Resulteret i at køre igennem både teori og praktisk prøve uden nogle ekstra lektioner. Havde helt klart anbefalet Rene!

January 5, 2024
Learn2drive V Rene logo

Reply from Learn2drive V Rene

Mange tak for den pæne besked 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse, bestod både min teori og kørerprøve i første forsøg, samt man får hjælp til det man skal øve sig på

January 2, 2024

Take a closer look