Led Kongen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement

Jeg skal aldrig handle der igen

Jeg skal aldrig handle der igen
de LEDlyskilder jeg fik virkede 2 månder

da han endelig svarede på min mail
skulle jeg sende dem tilbage

det er så 5 månder siden, har ikke modtaget mine penge

har skrevet mail til ham og ikke hørt noget...

June 17, 2019

Hold jer væk...

Hold jer væk...
De LED pærer jeg modtog, som skulle være dæmpbare var ikke dæmpbare. Pærerne var i en emballage, hvor billedet ikke svarer til indholdet. Desuden var begge æsker ganske slidte, som om de havde været brugt før.
Og pærerne er ikke dæmpbare. Min lysdæmper (som er ny og beregnet til LED) virker fint med de to dæmpbare LED-pærer jeg havde i forvejen.
Der står intet heller på selve pærerne, som påstået af LED-Kongen.

March 17, 2018
Led Kongen logo

Reply from Led Kongen

Kære "kunde" De LED lyskilder du har modtaget er dæmpbare med alle almindelige lysdæmpere. Du har en LED lysdæmper og den er ikke beregnet til almindelige LED lyskilder. Denne problematik står beskrevet mange steder på LED-Kongen. Det er sådan at LED-Kongen er kåret til Danmarks mest miljøvenlige onlinebutik. Det indbærer at vi anvender æsker af genbrugspapir med et tryk af en LED lyskilde. Det er et standard tryk der illustrerer en LED lyskilde.

Havde du nu kontaktet mig i stedet for at skrive her kunne du have benyttet dig af din returret og jeg kunne have fundet en lyskilde der passer dig. Da du i stedet har valgt at skrive her har jeg desværre ikke mulighed for at hjælpe dig.

Rated 1 out of 5 stars

Fik aldrig mine bestilte (og betalte) varer

Gennemførte en lille handel i begyndelsen af marts 2017. Her ca. 12 måneder efter har jeg endnu ikke fået leveret varerne. Har rykket for levering, men der er endnu ikke svaret tilbage på min henvendelse!
Har betalt med MobilePay (ikke erhvervsløsning) så betalingen kunne jeg ikke trække beløbet tilbage. Beløbet er så små det ikke betyder det store, men for mig er det grænseoverskridende jeg betaler for en en vare som ikke leveres. Jeg kan, qua mine oplevelser, hvor jeg har betalt mine bestilte varer, men endnu ikke modtaget dem et år efter, ikke anbefale firmaet.

May 10, 2017
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Fin service - også når der er problemer!

Bestilte 3 LED pærer hos dem. De kom som aftalt med posten efter nogle dage.

Efter et par uger sprang den ene pære - det var jeg ikke synderligt tilfreds, der stod trods alt at de havde 40.000 timers levetid. Så jeg skrev til dem og beklagede mig. Der var besked på hjemmesiden om at de var på ferie - der gik derfor lidt tid inden jeg fik svar, men da de var tilbage så fik jeg mail om at jeg blot skulle smide den ud, så ville der komme en ny med posten. Det gjorde - det er sådan man håndterer - fin service - tak for det!

September 15, 2016

Ingen problemer

Super billige LED. Billig fragt. Virker som lille firma. Modtog pærerne i lille kuvert med håndskreven adresse.
...Efter nogle dage opdagede jeg på mit kontoudtog, at LED-kongen var samme firma som origoo.dk, som jeg ellers tænkte havde nogle gode produkter, men som jeg havde valgt fra pga anmeldelserne på trustpilot.

May 12, 2016

Super god service

Troede jeg fik defekte pærer, men det viste sig at være min lampe, der var stået af. Sælger fremsendte ved min "reklamation" prompte nye pærer, og jeg fandt ud af, at fejlen lå hos mig. Sælger svarede hurtigt og tålmodigt på alle min henvendelser, pinligt for mig, men god reklame for firmaet. Så ingen forbehold, tværtimod!

Michael Lyngby

March 28, 2016