Leelavadee Reviews 19

3. Jeweler
  4. Jewelry Designer
  5. Jewellery Manufacturer

Written by the company

Wij zijn al sinds 2008 hét adres voor unieke handgemaakte sieraden, die we zelf met passie uitzoeken. Op deze manier kunnen we garanderen dat ons assortiment enkel uit fair-trade sieraden bestaat, en dat deze onder de juiste omstandigheden vervaardigd zijn. Door onze rechtstreekse inkoop zoeken we zelf de allermooiste sieraden voor jou uit.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Blij met de oorbellen

Blij met de oorbellen, snelle levering.
Enige minpunt is dat de oorbellen moeilijk dicht gaan!
Na rode oren eindelijk dicht maar ze zijn wel mooi!

January 24, 2026

Reply from Leelavadee

Hi Bianca, Hartelijk dank voor je 4 sterren review. Fijn om te horen dat je blij bent met de snelheid van levering en de mooie oorbellen. De afmeting van de oorbellen staat in de omschrijving en door het kleine formaat zijn dit soort oorbellen altijd iets lastiger om in te doen. Geniet van je mooie zilveren oorbellen! Mvg Team Leelavadee Jewelry

Qualité médiocre

Je ne recommande pas : 1) produits de qualité médiocre (cassés lors de l'essayage) - 2) frais de réexpédition élevés - 3) service client (trop) insistant - 4) Messages peu cordiaux à la suite de l'évaluation négative

May 28, 2025

Reply from Leelavadee

Beste Sylviane , 1) Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit maar natuurlijk kan er altijd iets misgaan. 2) de verzendkosten gaan niet naar ons maar rechtstreeks naar PostNL. Hiermee ben je akkoord gegaan tijdens het aankoopproces. 3) Onze klantenservice heeft geprobeerd je te bereiken om tot een oplossing te komen, we kregen echter geen enkele reactie. 4)We hebben géén onvriendelijke berichten gestuurd na je directe negatieve beoordeling. Je hebt ons niet vooraf om een oplossing gevraagd maar ons direct op alle daarvoor beschikbare platformen onterecht zeer negatief beoordeelt. We zijn inmiddels de nodige weken verder en het lijkt erop dat je nog steeds de behoefte voelt om ons daar waar mogelijk, in dit geval Trustpilot, negatief te willen beoordelen. Wij van Leelavadee denken altijd in oplossingen en hebben niet de kans gekregen om tot een oplossing te komen, helaas stond je hier niet voor open. Met vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry

Rated 2 out of 5 stars

Geld kwijt

Ringen besteld waarvan een groot gedeelte retour gestuurd. PostNL weet niet waar het pakketje is gebleven en Leelavadee geeft aan niks ontvangen te hebben. De verantwoordelijkheid ligt bij de afzender maar ik heb het opgestuurd en zowel postNL als Leelavadee kunnen niets voor me doen. Wellicht kunnen ze er niks aan doen maar ik heb het niet meer in handen en mag voor de kosten opdraaien. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere online aankopen dat iets niet aankomt. Het is wellicht flauw om jullie te 'straffen' maar ik ben diegene die er verlies aan heeft en weet niet waar de fout ligt behalve dat ik weet dat het is retour gestuurd.

January 14, 2025

Reply from Leelavadee

Beste, Dank voor je review. Jammer dat je ons met slechts 3 sterren hebt beoordeeld. Wij hebben helaas je pakketje (nog) niet retour ontvangen. Als verzender ben je zelf verantwoordelijk, zodoende hebben we je geadviseerd om PostNL te contacten. PostNL kan aan de hand van de track & trace code wel degelijk zien waar het pakketje is. We vinden het eerlijk gezegd wel flauw dat wij nu "gestraft" worden. Wij weten uit ervaring dat er regelmatig pakketten kwijtraken bij PostNL. Wij kunnen natuurlijk alleen sieraden vergoeden die we ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen. Dit is in jouw geval helaas niet zo, ook wij vinden dit erg vervelend. De verzending is echter wel je eigen verantwoordelijkheid en niet die van ons zoals je zelf ook al aangaf. De kop van deze review "geld kwijt" i.c.m. de 3 sterren wekt echter wel de suggestie dat wij hiervoor verantwoordelijk zijn en dat is wat ons betreft niet zo eerlijk. Mvg Team Leelavadee Jewelry

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige ketting, mooi verpakt en snel geleverd

Ik ben heel erg blij met mijn prachtige ketting. Mooi verpakt, snel geleverd en nog mooier dan op de foto. Echt een cadeautje voor mezelf. Zeker een aanrader om hier wat te kopen. Nu wil ik er alleen ook nog bijpassende oorbellen bij 😅

January 4, 2025

Reply from Leelavadee

Hi HH, Dank voor je prachtige review en wat fijn dat je tevreden bent met je edelsteen ketting! Wie zien je graag weer terug in onze webshop Leelavadee.nl Vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry

Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs kwaliteit verhouding en…

Goede prijs kwaliteit verhouding en afspraak is afspraak👍

January 3, 2025

Reply from Leelavadee

Beste WP, Heel erg bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je blij bent met onze sieraden. Vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry

Prachtige sieraden

Top. Super mooie sieraden!!!

January 2, 2025

Reply from Leelavadee

Hi Emma, Dank voor je mooie review en goed om te horen dat je happy bent met je Leelavadee sieraden. We zien je graag weer terug in onze sieraden shop! Mvg Team Leelavadee Jewelry

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Snelle levering en een hele mooie armband, goede kwaliteit sluiting.
Ze doen wat ze beloven.

December 18, 2024

Reply from Leelavadee

HI Martin, Hartelijk dank voor je mooie review, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe edelsteen armband, geniet ervan! Vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry

Snel en mooi!

Snelle levering en heel snel antwoord op de vragen die ik had. Prachtige oorbellen 😍

December 20, 2024

Reply from Leelavadee

Hi Hester, Dank voor je mooie positieve review en wat fijn om te lezen dat je blij bent met je zilveren oorbellen. Geniet ervan! Met vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry

Bedriegen klanten, slechte service

Ik kreeg van mijn zoon (10 jaar) met kerst een ketting met maansteen. Bij het openen merkte ik echter op dat de sluiting ontbrak. Erg jammer, dus ik meteen met hen contact opgenomen. Nadat ze me meermaals beschuldigd hebben het artikel zelf stuk te hebben gemaakt, zit ik nog steeds met een kapotte ketting. Ze willen dit niet kosteloos ruilen. Ik zou hier dus nooit bestellen. Ze bedriegen hun klanten en blijven beweren dat het artikel volledig werd bezorgd. Dit getuigt van onkunde en slechte service. Ze spreken steeds van een geboden oplossing maar hiervoor dien ik heb eerst verzendkosten over te maken. Of ik krijg een slotje toegezonden maar de herstelkosten willen ze niet betalen. Terugbetalen willen ze ook niet. Eigenlijk dus 0 sterren...

December 17, 2024

Beste Kim,

Wat jammer dat je ons met een 2 beoordeelt. Allereerst zien we dat je de bestelling zelf hebt geplaatst. We hebben je laten weten dat een ketting ontvangen zonder sluiting onmogelijk is. Voordat de ketting wordt gelabeld wordt deze namelijk eerst gesloten met de sluiting. Je hebt ons een foto gestuurd van de ketting zonder label en zonder sluiting?! Toch hebben we je 2 oplossingen geboden. De ketting retourneren zodat wij er een nieuwe sluiting aan kunnen zetten of een nieuwe sluiting opsturen. Op beide mogelijkheden hebben we helaas geen reactie ontvangen. Wel heb je ons inmiddels op verschillende review sites onterecht beschuldigd van van alles en nog wat. Dat zijn we niet gewend en vinden we erg jammer. Leelavadee Jewelry helpt haar klanten graag en zoekt in geval van problemen altijd naar een oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Team Leelavadee Jewelry

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig echt Nederlands bedrijf.

Wat fijn om weer een echt Nederlands bedrijf te vinden en wat een geweldige service. Ik ben heel blij met de ringen die ik hier besteld heb en ze werden de dag erna al geleverd in een doosje met handtekening voor ontvangst. Heel prettig na eerdere slechte ervaringen met Post.nl. Ook wordt er zeer snel op een berichtje gereageerd, zelfs op zondag. Voor mij is Leelavadee een website om te onthouden.

August 24, 2024

Reply from Leelavadee

Hartelijk dank voor je positieve review! Met vriendelijke groeten, team Leelavadee Jewelry

Prachtige oorknopjes besteld

Prachtige oorknopjes besteld. Super snel geleverd en top kwaliteit. Zou dit zeker aanbevelen en nog vaker hier bestellen

July 18, 2024

Reply from Leelavadee

Hartelijk dank voor je mooie review! We zien je graag weer terug in onze webshop!

Rated 1 out of 5 stars

Vroeger was goed laatste 3x was slecht…

Vroeger was goed laatste 3x was slecht ik zei der wat van laatste keer keek de bazin gewoon naar beneden van zoek het uit ga nooit meer !

May 3, 2024

Reply from Leelavadee

Beste, wij zijn een online bedrijf, het lijkt erop dat je in de war bent met en ander bedrijf! met vriendelijke groeten, team Leelavadee Jewelry

Rated 1 out of 5 stars

(hier echt niet voor uit betalen)

Lax en onbetrouwbaar,op faceboo kwissen ze nkritiek ze zijn anti kritiek en ze hebben veel te zeggen bij kyoh. er zijn best wat klanten die dingen kwijt zijn en ze zegggen had je het maar verzekerd op moeten sturen of een track&trace maar zie elders dat mensen die iets hebben geretourneerd met track & trace ook in de problemen zijn gekomen. ik walg van dit soort bedrijven. de reden waarom ik zeg niet vooruit betalen .dat is voor degene die het niet laten kan om hier iets te bestellen maar de mogelijkheid heeft via klarna om het later te betalen dit heeft altijd 1 voordeel en dat is dat als iets niet door de beugel kan ze dat dan niet alleen bij jouw kunnen flikken en klarna als 3e partij nog altijd door jouw betaald moet worden wat de kans kleiner maakt dat deze clowns het niet in orde gaan maken en jouw de schuld geven terwijl hun eigen personeel dat zou hebben gepakt en of ook echt verdwenen bij postnl ...

February 24, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look